meris11 16.05.10, 22:23 Witam chciała bym zamówić tort na wieczór panieński w kształcie męskiego przyrodzenia czy wiecie gdzie wykonują takie torty okolice dąbrowy górniczej, sosnowiec, Będzin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allkaja Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 22:47 a wiesz czy PM to sprawi przyjemność ?? mnie osobiście to strasznie się nie podoba - uważam za obleśne, ale niektórych to rajcuje i uważają za zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:02 Ja nie wiem gdzie,ale dziwię się,że to się ludziom podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:06 To taki rubaszny ludowy humor. Do tego majteczki w kropeczki, opalony koleś w stringach i jest impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:17 dziewczyna pyta gdzie, więc myślę czy się podoba czy nie nie jest na miejscu. To nie jest tematem wątku. A do autorki wątku: czy na pewno się to przyszłej młodej spodoba? Jeśli tak to ok, mnie by trafiło.Także wpierw zbadaj grunt jaka to osoba. Aha opalony koleś w stringach nie ma nic wspólnego z kulturą ludową to zupełnie coś innego :-].To tak jak mówienie na disco polo muzyka ludowa,a wcale nią nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:20 No dobrze. "Ludowy" miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:24 stworzenje napisała: > A do autorki wątku: czy na pewno się to przyszłej młodej spodoba? Jeśli tak to > ok, mnie by trafiło. tO TEŻ NIE jest tematem wątku Ok, już nic nie mówię > Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_jablko Re: tort na wieczór panieński 16.05.10, 23:54 ja z własnej nieprzymuszonej woli chciałam mieć taki tort miało być śmiesznie, okazja jedyna w swoim rodzaju. Wygoogluj sobie "Cukiernia Ania" z Jaworzna. W sumie to niedaleko. Mają też w Katowicach miejsce gdzie można te torty degustować Odpowiedz Link Zgłoś
al_k_a Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 11:07 Na wieczorze panieńskim ma być smiesznie !!! A tu wszystkie spędzają ten wieczór przy lampce wina i czytaniu poezji Poświatowskiej ? Czasami ta "moralność" Pań z forum mnie lekko zaskakuje Jestem pewna,że to tylko tak "pod publikę" ... Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 11:54 Śmiesznie - tak, tylko że nie każdego bawią takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:00 al_k_a napisała: Czasami ta "moralność" Pań z forum mnie > lekko zaskakuje Jestem pewna,że to tylko tak "pod publikę" ... A SKĄD ta pewność? Myślisz,że wszystkie Panie z forum śmieszy to samo? To chyba jesteś w błędzie. Mnie penisy maskotkowe na 18-nastkę też nie śmieszą. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:05 al_k_a napisała: > Na wieczorze panieńskim ma być smiesznie !!! > A tu wszystkie spędzają ten wieczór przy lampce wina i czytaniu > lekko zaskakuje Jestem pewna,że to tylko tak "pod publikę" ... "uwielbiam" takie uogólnienia. Bo jak wesele to mają być sprośne zabawy bo przecież to śmieszne,a jak nie ma to tak pod publikę,a nie że ktoś tego nie trawi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:10 stworzenje napisała: > "uwielbiam" takie uogólnienia. Bo jak wesele to mają być sprośne zabawy bo > przecież to śmieszne,a jak nie ma to tak pod publikę,a nie że ktoś tego nie tra > wi. stworzenje, bo przecież to takie śmieszne, to nie wiesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 13:09 No bardzo śmieszne. A jak nas nie bawi, to znaczy, że nie mamy poczucia humoru. I w ogóle nudne jesteśmy. I drętwe Odpowiedz Link Zgłoś
aqua.0 Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:24 Mnie taki tort w kształcie penisa nawet bawi! I sama jestem tym zaskoczona, bo żenuję mnie wszelki zabawy weselne z podtekstem erotycznym. Ale taki tort, jeśli do tego smaczny, zjedzony w gronie samych rozbawionych dziewczyn - czemu nie? Ja sie teraz zastanawiam, czy nie kupić takiego ciasta na najbliższy babski wieczór, zobacze, czy moim przyjaciólkom tez to sie wyda zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:44 No jak to, przecież na tym forum idealna recepta na panieński to wyjście na piwo. Ew piwo i tańce, ale to już pewna ekstrawagancja. W końcu statystyczna forumka spędza większość czasu na nauce, każda od pierwszego dnia semestru zakuwa, na imprezy nie ma czasu i kasy też w sumie nie ma. Byłam na jednym takim panieńskim, gdzie świadkowa nic nie zorganizowała i PM zrobiła spotkanie w knajpie przy winie - najgorszy na jakim byłam. Zazwyczaj jest właśnie śmiesznie, są zabawne gadżety, jest zabawa do rana, konkursy dla młodej. Ba tort-penis też się pojawił, pyszny truskawkowy i jakoś nikogo nie zbulwersował. Nie widzę też żadnego związku między wynajętym striptizerem a tortem... Chyba Was fantazja poniosła. Za każdym razem PM była zadowolona z imprezy, goście też i przynajmniej się czymś taki panieński wyróżnia od wyjścia na piwo. Dla mnie np nie ma nic fajnego w pójściu do knajpy, wyżłopaniu piwa i ofc obowiązkowym narzekaniu jak jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: tort na wieczór panieński 17.05.10, 12:47 A co do tortu - u nas był tzw wyrób własny Koleżanka robi pyszne ciasta i tort też fajny wyszedł. Ale IMO w cukierni też takie coś zrobią. :] Odpowiedz Link Zgłoś
derenka ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 12:59 jedna z propozycji ja mam np.dystans do tego i mnie by tam rozśmieszył taki tort na panieńskim, zarówno moim jak i czyimś. Myślę, że to kwestia poczucia i rodzaju humoru jaki każdy indywidualnie posiada, ja wiem, może jeszcze wychowania, stosunku do tego rodzaju dowcipów wyniesionego z domu jeszcze? Ja tam się mam za dość dobrze wychowaną, a jednocześnie nie mam nic przeciwko takiemu "ciachu" ;P Co o nim myślcie? hahaha Aha, napis mnie powalił Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 14:32 Ha, moj tort byl bardzo podobny. Wkleje potem fotke. Siostra/swiadkowa znalazlam zdjecie w necie, wydrukowala i poszla z nim do cukierni. Zrobili jej identyczny z bitej smietany. Poza tym to nie ma byc wuglarne (chyba ze ktos tak chce) ale zabawne. Moj panienski byl wpaslnie w takim klimacie i wszytkie dziewczyny bawily sie swietnie. Niezapomniany wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:10 Ale dobra zabawa nie zalezy chyba od mnogosci atrakcji? Dla mnie zenujace jest, ze ktos moze sie nudzic w gronie przyjaciol nie majac konkursow tortow i niespodzianek. Trzeba byc bardzo nudnym czlowiekiem i miec nieciekawe te przyjaznie. A tort jak tort, oklepany do granic mozliwosci, wobec tego malo smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:30 oczywiscie, ze nie, ale jak sama nazwa wskazuje to jest ostatni wieczor panienstwa i moznaby go jakos inaczej uczcic,niz zwykle wyjscie, miec co wspominac. Ja sie nigdy nie nudze z kolezankami, gadamy, smiejemy sie, tanczymy, ogladamy filmy itd. ale to jest wieczor jeden z zyciu, wiec czemu go nie podkreslic? nawet glupimi kajdankami jako prezent czy czymkolwiek innym, bo jak piszesz z przyjaciolmi zawsze jest fajnie i nie wazne co to bedzie- czy zwykla posiadowa, czy cos bardziej wymyslonego, to wyjdzie ok, ale ja sie sklaniam ku tej 2 opcji, skoro jest okazja, nie do powtorzenia z reszta, wiec czemu nie? Wtedy dopiero bedzie smiechu z przyjaciolkami, jak np. zagramy w jakies smieszne gry, zrobimy kiczowate makijaze, czy nawet zjemy kawałek tortu - penisa robiac przy tym glupie miny i uwieczniajac to na fotkach. Może to byc fajna, przyjemna historia, bez podtekstów mega wulgarnych Ale tak jak mówię, sa rozne poczucia humoru, dlatego ludzie maja grono swoich znajomych, bo nie kazdemu to samo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:45 ja sie z lenistwa podpisuje pod postem derenki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:33 Chyba troche ponosi Cie fantazja z ta nadinterpretacja. Ze swoimi przyjaciolkami zawsze sie swietnie bawie i nie potrzebe nam sa atrkacje by sie spotkac. One chcialy jednak by ten wieczor byl inny niez kazde ze spotkan dlatego zorganizowaly taka zabawe dla mnie. Bez tego tez by bylo fajnie ale milo ze sie postaraly, do tego wszytkie dziewczyny swietnie sie bawily. I co z tego ze oklepane. Nie bede teraz roztrzasac czy ja sama lepiej bym ten wieczor zorganizowala, bawilam sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:52 No jak to co z tego? Przecież wiadomo, że jesteś nudziarą, otoczoną równie żałosnymi jak Ty ludźmi i bez tortu-penisa byście się bawić nie potrafiły. Forumowe wróżki już odpaliły szklane kule i WIEDZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:50 Odważna teza. JA jestem w takim razie bardzo nudna, moi przyjaciele też. Większość naszych spotkań to nie są typowe posiadówki, gdzie się pije, żre i gada. To są faktycznie bardzo ciekawe i rozwijające zajęcia Gratuluję pomysłowości, wielki powód do dumy. Za to wymyślenie jakichkolwiek atrakcji to już oznaka tego, że jest się beznadziejnym nudziarzem. I nie piszę tu o żenującym facecie rozbierającym się za kasę. Na panieńskim byłam na żaglach, później reszta imprezy utrzymana w tym klimacie, był koncert Marillion (ulubiony zespół młodej), kuzynka marzyła o skoku ze spadochronem - zorganizowałyśmy, wyjazd do Pragi czy leniuchowanie w SPA. Do tego zabawa do białego rana i spora dawka śmiechu. Często są to imprezy weekendowe rozpoczynane w piątek a w niedziele łączące się z kawalerskim młodego. Oczywiście nijak się to nie umywa do wypicia w knajpie piwa, ponarzekania na ciężkie życie i obgadywania nieobecnych. Sporo tu osób młodych rocznikiem a mentalnych starców. Czasem mam wrażenie, że moi dziadkowie mają więcej wigoru i radości życia. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:55 teraz ja leniuchuję jak tomelanka i mówię- racja arwena84 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 15:58 super takie panienski ciekawe co na Twoj zorganizuja... Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 16:15 Mnie zdecydowanie tez panienskie podobaja sie takie z jajem i zorganizowane z przymrozeniem oka Dla mnie te torty, glupie konkursy czy prezenty sa zabawne i to mile, ze przyjaciolki staraja sie zorganiozwac ten wieczor troche inaczej niz wszystkie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 16:39 Kazdemu podoba sie co innego, a ja odnioslam sie do kogos, kto napisal, ze byl na najnudniejszym panienskim w knajpie przy winie. Dla mnie niepojete jest, ze atrakcje KONIECZNIE musza byc, inaczej jest do kitu. A juz szczegolnie argument, ze to ostatni wieczor panienstwa, jest smieszny. Ja panienskiego w ogole, a juz szczegolnie w wydaniu z atrakcjami, nie przewiduje. Moze dlatego, ze nie potrzebuje szczegolnych okazji na organizowanie sobie fajnych wieczorow. A jesli kogos tu ponosi fantazja, to najbardziej rozsmieszyla mnie ta wypowiedz Oczywiście nijak się to nie umywa do wypicia w knajpie piwa, ponarzekania na ciężkie życie i obgadywania nieobecnych Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 16:48 Jedna podstawowa zasada na imprezie to taka, ze nic na sile Dla jednego fajnie bedzie "tylko" w pubie na piwie, inny musi miec skok ze spadochronu Ja z racji, ze mieszkam za granica, tez nie przewiduje czegos wielkiego i pewnie skonczy sie wlasnie na pubie, browarach i tancach Ale w mojej sytuacji, gdzie kazdy jest gdzies w rozjazdach i rzadko sie widujemy to nawet te piwo bedzie czyms fajnym Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:19 Ja tez mieszkam za granica ale udalo sie zorganizowac panienski. Wprawdzie na 2 miesiace przed slubem ale inaczej sie nie dalo. Tylko ja nic nie organizowalam. Powiedzialam tylko swiadkowej ze na tanzerzu i wibratorze mi nie zalezyl i dalam liste maili do dziewczyn. Bardzo milo, ze dzieczyny przylsy, jedna przyjaciolka nawet specialnie z Norwegii na ta okazje przyleciala a nie widzialysmie sie 1,5roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:05 chocoladette napisała: . Dla mnie niepojete jest, ze > atrakcje KONIECZNIE musza byc, inaczej jest do kitu. A juz szczegolnie argument > , > ze to ostatni wieczor panienstwa, jest smieszny. Ja panienskiego w ogole, a juz > szczegolnie w wydaniu z atrakcjami, nie przewiduje. Moze dlatego, ze nie > potrzebuje szczegolnych okazji na organizowanie sobie fajnych wieczorow. rzadko się z Tobą zgadzam,ale tutaj nie może być inaczej. A niech będzie,że nie mam za grosz poczucia humoru, bo nie potrzebuję penisów czekoladowych i innych na przyjęciu. I jestem strasznie drętwa Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:22 A może dlatego, że nikt Ci nie chce fajnej imprezy zorganizować. Ani wesela ani panieńskiego być nie musi, ale mimo wszystko są fajnymi wspomnieniami. I tu już tylko zależy od inwencji i poziomu sztywniactwa, czy będzie to zwykły wieczorek przy alkoholu, czy może coś ciekawszego pozwalającego zapamiętać ten dzień. Rozumiem że wszyscy którzy robią imprezy urodzinowe, imieninowe, szaleją w sylwestra są nudziarzami, w końcu nie potrafią się bez okazji bawić wcale. I nic nie musi być KONIECZNIE, za to atrakcje dodatnio wpływają na moje zadowolenie z imprezy. I tak milej wspominam np szaleństwo na stoku, niż wieczór spędzony w knajpie. Jestem w takim wieku, że sporo moich znajomych bierze ślub, co za tym idzie wieczorów panieńskich też jest niemało. I dotychczas ludzie najgorzej bawili się właśnie na takiej sztywniackiej imprezie w pubie. Gdzie ot pogadaliśmy i tyle. Wieczór jak tysiące innych, ba wolę te organizowane u mnie w domu, przynajmniej goście czują się swobodnie. Może w wieku 70 lat będę mieć podobne wyobrażenia świetnej zabawy co chocoladette, póki co jeszcze mi kości nie zwapniały i lubię się wyszaleć, spędzić czas aktywnie bez zbędnego nadęcia. Na szczęście moi znajomi podzielają te poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:38 Tylko czekalam, az ktos wyskoczy z argumentem > A może dlatego, że nikt Ci nie chce fajnej imprezy zorganizować. No pewnie, ze jestem zazdrosna o skoki na bungee, torty w ksztalcie penisow i imprezy niespodzianki To, ze Ty moja droga uwazasz, ze siedzenie w knajpie jest impreza dla siedemdzisieciolatkow, nie znaczy, ze inni tez tak musza uwazac. Ale ok, zrozumialam, ze jestem smiertelnie nudna, bo nie potrzebuje niezliczonych atrakcji. Ja calkiem milo wspominam wieczory w knajpie z ludzmi, z ktorymi widuje sie niestety bardzo rzadko. Zorganizowanie takiego spotkania wymaga ode mnie o wiele wiecej wysilku, niz weekendowy wypad na narty, ktory mogw zrealizowac z dnia na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:58 To fajni znajomi skoro spotkać się na kawę nie chcą, za to na weekend na narty jest ich łatwo namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 18:17 Na narty moge jechac z kimkolwiek,bo jade po to, zeby pozjezdzac, a do kanjpy ide spotkac sie z ludzmi. I wyobraz sobie, ze mozna mieszkac w znacznym oddaleniu od siebie, majac bliskich przyjaciol w roznych czesciach Polski. Ale co ja Ci bede tlumaczyc, tak ograniczonej osoby dawno nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje panieńskie itd. 18.05.10, 21:46 chocoladette napisała: > Kazdemu podoba sie co innego, a ja odnioslam sie do kogos, kto napisal, ze byl > na najnudniejszym panienskim w knajpie przy winie. Dla mnie niepojete jest, ze Dokładnie. Odnośnie organizowania panieńskiego myślę,że ponad swoje lubię nie lubię powinno się wziąć przede wszystkim to co lubi osoba dla której panieński robimy. Wieczór powinien być przede wszystkim robiony pod nią, pod jej zainteresowania. Mnie osobiście posiedzenie przy piwie/winie z jedzeniem na chacie itp. i nic więcej by wręcz zmęczyło. Ale jeśli wiem,że np. moja przyjaciółka tylko w takim czymś gustuje to już bym szła w tym kierunku.W końcu zależałoby mi zrobić jej przyjemność tego dnia przede wszystkim.A nie np. narzucać koniecznie iście na tańce skoro ja to uwielbiam,a ona niekoniecznie. I wice wersa z panieńskimi być powinno .Ja i kumpele - ona, ona i kumpele gdy ja mam być tą główną zainteresowaną.Dla mnie proste do ogarnięcie, szkoda, że nie dla każdego. Ale ja już tak mam,że jak coś robię dla kogoś to jest potem mocno zaskoczony,że rzeczywiście jest zrobione dla NIEGO,a nie dla niego przez pryzmat mnie i moich lubię/nie lubię .Np. jedna z moich przyjaciółek w ogóle tego zwyczaju nie uznaje i co na siłę miałam robić,bo o kolejna okazja do zabawy.Nie nie robiłyśmy nic i tyle i wiemy,że była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: panieńskie itd. 19.05.10, 11:39 Nie wiem czemu się tak oburzacie. Fakt, napisałam że był to najnudniejszy panieński, a nie że byłam oburzona faktem braku jakichkolwiek atrakcji. Cała "impreza" wyglądała tak, że najpierw poszłyśmy do kina, później na 2h do knajpy na wino i pogaduchy i tyle. I tak śmiem twierdzić, że na innych panieńskich bawiłam się lepiej (co za arogancja!), ba panny młode też bawiły się lepiej. Ale tu akurat była taka sytuacja, że młoda nie miała za wielu znajomych, świadkowa to typowa pierdoła (co z resztą wyszło później w kościele, jak nie wpadła na to żeby pomóc PM z długim trenem) i nie zorganizowała nic. W całej swej bezczelności jestem pewna, że gdyby się ktokolwiek postarał i zaplanował jakieś atrakcje impreza trwała by dłużej a i sama PM byłaby bardziej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 20:44 pszczzola napisała: > Poza tym to nie ma byc wuglarne (chyba ze ktos tak chce) ale > zabawne. Czym różni się wulgarny penisotort od zabawnego penisotortu?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 20:50 paskud_agg napisała: > Czym różni się wulgarny penisotort od zabawnego penisotortu?? w sumie to ja nie wiem, ale może tym: penis tort wulgarny penis tort zabawny, czy jak kto woli 'wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
ferworia Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 20:54 Dodam do galerii obleśnych penisotortów jeszcze tego: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
blue.bluebell Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 18.05.10, 20:14 Moim osobistym zdaniem wszystkie trzy wulgarne - przez ten napletek nawet trzeci, we kwijatach, się nie ratuje Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 18.05.10, 21:24 Dla mnie też wszystkie pokazane na obrazkach są wulgarne, dodanie słoneczników nie ujmuje prostactwa sprawie. Temat "goły penis" jest już sam w sobie taki, że ciężko w postaci tortu zrobić go inaczej niż wulgarnie, tandetnie czy obleśnie. W innej postaci chyba też byłoby trudno Natomiast te podlinkowane (dzięki, że nie wrzucałyście obrazków) to już w ogóle hardkor i masakra, zwłaszcza ten z tułowiem Ale jak ktoś tak lubi, to niech ma... Odpowiedz Link Zgłoś
justytutka niewulgarny 31.05.10, 18:14 > penis tort zabawny, czy jak kto woli 'wdzięczny przyłączam się, tort-penis z oczami z mojego panieńskiego był moim zdaniem przezabawny i zupełnie nie wulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 17:57 Proponuję kurs czytania ze zrozumieniem. Może dotrzesz do tego kto kogo nudziarą nazwał. Gratuluję też nazwanie zakompleksionymi wszystkich fanów aktywnego spędzania czasu. W sumie przydałby się jeszcze słownik języka ojczystego, może odkryłabyś znaczenie pewnych wyrazów. Nie miałam okazji posiedzieć z Tobą gdziekolwiek i całe szczęście. Jednego jestem pewna - nie byłoby to miłe spotkanie. Takie malkontenctwo i wmawianie nieznanym ludziom, że są zakompleksieni, nudni etc jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Zoselin 17.05.10, 18:26 dziewczyny, a może to zdjęcie stawione przeze mnie tak podziałało na przeciwniczki penisów wiecie, tak rozdrażniająco Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Zoselin 17.05.10, 18:36 derenka napisała: > dziewczyny, a może to zdjęcie stawione przeze mnie tak podziałało na > przeciwniczki penisów wiecie, tak rozdrażniająco derenka, na mnie nic nie podziałało. Widziałam tego typu zdjęcia i mnie one ani nie bulwersują, ani nie śmieszą. Mam stosunek obojętny do nich. Są, bo są. Jak również wiele innych. Tak jak maskotkowe penisy i inne Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 jeśli tort penis to dlaczego nie... 17.05.10, 20:53 tort WAGINA? też może być śmiesznie. Jako inspiracja, proszę: Odpowiedz Link Zgłoś
derenka no to się teraz ubawiłam :) 17.05.10, 21:10 serio a wyobraźcie sobie ile śmiechu na panieńskim byłoby swoja drogą podziwiam Was za drążenie tematu i szukanie takich niecodziennych zdjęć. Nic jakoś mnie tu zbytnio nie obrzydziło, tylko się pośmiałam z kunsztu wykonania hehe, mistrz kuchni chyba robił. Ale serio, dziewczyny odpuście już sobie co, bo się wątek robi długi i nie na temat, dziewczyna spytała tylko o możliwość zamówienia, a tu takie odpowiedzi, przecież jak się Wam nie podoba to nie musicie pisać po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: no to się teraz ubawiłam :) 17.05.10, 23:45 ja po prostu widziałam ładniejsze torty a jakoś nic specjalnego w penisie na torcie nie widzę, też mnie to nie śmieszy... jakoś chyba za stara jestem już na tego typu atrakcje które wcale atrakcyjne mi się nie wydają Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 22:50 sporo czasu spędza się w kolejkach do wyciągu, jedzeniu, ba nawet > zjeżdża się milej grupowo. Zazwyczaj też wieczory spędza się w knajpkach. Doprawdy? Przeciez siedzenie w knajpie jest takie nudne! Emeryci siedza w knajpie, a aktywni, niebanalni ludzie sa nieustannie aktywni, wymyslajac nowe atrakcje. Podziwiam Twoja niesaowita zdolnosc do nadinterpretowania. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 23:04 I znów wychodzi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nie żeby mnie to specjalnie dziwiło, dodatkowo gratuluję tempa reakcji na każdy mój wpis. Może tak bardziej przystępnie dla tych mniej... no nazwijmy to delikatnie... rozgarniętych. W górach atrakcją są narty/deska etc. A po takim wyczerpującym dniu miło się polenić w knajpce. Co to ma wspólnego z panieńskim wyglądającym jak tysiące innych wyjść do pubu? NIC, ale jak brak argumentów, to stawia się i takie żałosne tezy. I do tego ta marnych lotów ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 23:11 A co ma wspolnego panienski na nartach, wygladajacy jak kazdy inny wypad na narty? Boze, juz dawno nie bralam udzialu w takiej bzdurnej dyskusji Co do marnej ironii, to lepiej sie nie wypowiadaj, argumentow tez nie masz jakos specjalnie przekonywujacych. Ale jestes dosc smieszna, to mozemy jeszcze podyskutowac :d Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: ku unaocznieniu sprawy ;P 17.05.10, 23:14 chocoladette - wszyscy będziemy Wam wdzięczni, jeśli tę pasjonującą dyskusje przeniesiecie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
johnusiowa Re: tort na wieczór panieński 18.05.10, 19:45 Wiem, że w Katowicach jest cukiernia na Korfantego (tzn tam mają biuro). Za dopłatą dostarczą tort gdzie chcesz. W tamtym roku zamawiałam koleżance. Tort fajnie wyglądał i nieżle smakował Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_jablko Re: tort na wieczór panieński 19.05.10, 10:23 dokładnie o tej firmie pisałam Odpowiedz Link Zgłoś