aniczkamk 01.07.10, 13:41 Witajcie, czy macie może jakieś ciekawe propozycje strojenia samochodu ślubnego? Bo nie wiem czy źle szukam, czy mało rzeczywiście tego w necie? Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheeringup Re: dekoracja samochodu - pomysły 01.07.10, 13:47 mi podoba sie tylko takie delikatne strojenie klamek, jakiś kwiatek z kokardką na przykład. cokolwiek położy sie na masce absolutnie mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: dekoracja samochodu - pomysły 02.07.10, 08:18 super!! gdyby to nie był problem znaleźć dwa auta i takie dekoracje to napewno tak bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: dekoracja samochodu - pomysły 02.07.10, 22:04 smarty wyglądają cudnie....niebanalny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: dekoracja samochodu - pomysły 01.07.10, 14:40 o to mi się podoba - mam coś na punkcie tych zielonych roślinek Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: dekoracja samochodu - pomysły 01.07.10, 15:48 Rowniez jestem zainteresowana ciekawym i skromnym ozdobieniem samochodu, bo nic nie przychodzi mi na mysl. Odpowiedz Link Zgłoś
moje-twoje Re: dekoracja samochodu - pomysły 01.07.10, 16:42 ja też chciałabym coś skromniejszego, ale na maske, nie klameczki. Na razie udało mi sie znalezć coś takiego: www.kwiatowewnetrze.pl/foto.php?foto=galerie/dekoracje/101.jpg&mini=galerie/dekoracje/101_mini.jpg&width=800&height=534&id=S101&description=fot.%20101&cena= http://www.sunflower.waw.pl/galerie/00004/image00741.jpg www.sunflower.waw.pl/galerie/00004/image00743.jpg sorki ale nie bardzo umiem wkleić zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: dekoracja samochodu - pomysły 01.07.10, 20:45 Ja miałam samochód przystrojony tak: Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: dekoracja samochodu - pomysły 02.07.10, 08:42 najta pieknie!! wlasnie szukam czegos takiego, tylko w innej kolorystyce. uchylisz rąbka tajemnicy gdzie to zamawiałaś? mam nadzieje, że skądś z netu na allegro sa takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: dekoracja samochodu - pomysły 02.07.10, 23:21 Dziękuję Z żadnego netu nic nie zamawiałam, pani z kwiaciarni mi taką dekorację zrobiła To były żywe kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: dekoracja samochodu - pomysły 03.07.10, 19:23 mialam taka sama dekoracje tylko z białych duzych roz calosc zrobilam sama wystarczy kupic rolke rattanu, malenkie przyssawki i drucik bulionowy oraz duze kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: dekoracja samochodu - pomysły 05.07.10, 10:57 hmm.. dzis sie widze z moja kwiaciarka, to jej pokaze to zdjecie, moze mi zrobi taka dekoracje. sama napewno sie nie odwaze, bo ja srednio uzdolniona manualnie jestem, tylko by mi stres doszedl niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tabebuja87 Re: dekoracja samochodu - pomysły 05.07.10, 12:31 Mi również nie podobają się dekoracje na masce. Jeszcze ewentualnie takie delikatne przystrojenie w stylu najty może być (co prawda na swoim ślubie bym z niego zrezygnowała, ale moim zdaniem nie jest kiczowate i szpecące). Ale dekoracja w poniższym stylu absolutnie odpada. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że kierowca przyjechał na pogrzeb i chwilowo położył wieniec na masce samochodu: Podobają mi się delikatne ozdoby przy klamkach, dopasowane do bukietu Panny Młodej: i ewentualnie też delikatne przystrojenie listerek: Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: dekoracja samochodu - pomysły 24.07.10, 00:32 u mojego brata bylo tak (auto- chyba passat sedan) Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: dekoracja samochodu - pomysły 13.07.11, 20:15 Toż to jak na pogrzeb wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek80 Re: dekoracja samochodu - pomysły 14.07.11, 22:26 A w którym miejscu jak na pogrzeb? Proszę o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_mis Re: dekoracja samochodu - pomysły 12.03.12, 22:54 to drugie zdjecie bardzo ladne Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: dekoracja samochodu - pomysły 24.07.10, 10:23 Dużo zależy od tego jaki masz samochód. My mieliśmy Warszawę i przyzdobiliśmy jak na zdjęciu. Z tych samych kwiatów były pozostałe dekoracje. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.z.pasja Re: dekoracja samochodu - pomysły 19.04.11, 15:45 odświeżam temat. pochwalicie się co wymyśliłyście w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: dekoracja samochodu - pomysły 19.04.11, 16:20 w ogóle nie przemawia do mnie dekorowanie samochodu, i nie będziemy tego robić, ale jest jedna opcja, która mi się podoba: - Odpowiedz Link Zgłoś
brytf-anna Re: dekoracja samochodu - pomysły 19.04.11, 16:29 Ten samochód wygląda, jakby przejechał przez pole i "skosił" kwiaty, które poprzyczepiały się do zderzaka fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.z.pasja Re: dekoracja samochodu - pomysły 19.04.11, 16:37 baaardzo fajny pomysł. powiedzcie mi czy to co wymyśliłam jest żenujące, brzydkie i kiczowate czy może być... samochód: bordowa warszawa. mój bukiet i pozostałe kwiaty: czerwone róże. nie chcę żądnych kwiatów na samochodzie. nie chcę ślubnych tablic rejestracyjnych. jedyne co ma być na samochodzie to wstążeczka na antenie (ewentualnie) i na tylnych drzwiach tablice magnetyczne (fachowo: magnesy na drzwi auta) w tej postaci (jedna z tych poniższych): Tekst linka Tekst linka Tekst linka Tekst linka tablice są wielkości 44x28 cm albo mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kropek80 Re: dekoracja samochodu - pomysły 19.04.11, 18:33 Mnie to się podoba coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
marissith Re: dekoracja samochodu - pomysły 30.05.11, 14:30 Kropek mi też się bardzo podoba taka dekoracja. Tylko co z przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
marissith Re: dekoracja samochodu - pomysły 30.05.11, 18:20 dzięki za linka! a macie jeszcze jakieś zdjęcia samochodu przystrojonego pomponami? planuje te pompony w kolorach niebieskim/różowym/fioletowym Odpowiedz Link Zgłoś
kropek80 Re: dekoracja samochodu - pomysły 10.07.11, 16:48 z przodu nie ma nic, po bokach na klamkach po jednym pomponie. lh5.googleusercontent.com/-G10A6c9CJ1Q/Thm7ViPBX4I/AAAAAAAAHz4/qL0zoEzmFEM/s512/DSC07526.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
madzirek85 Re: dekoracja samochodu - pomysły 15.07.11, 09:15 Mi się podoba skromna dekoracja na masce auta 3 różyczki + na klamkach. Pamiętacie takie stroiki z wielkimi obrączkami albo kwiatami sztucznymi, że ledwo kierowca widział drogę, którą ma jechać Nie potrafię wklejać zdjęć więc tego nie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
dekkkada Re: dekoracja samochodu - pomysły 15.07.11, 19:07 JA CHCĘ TE SMARTY!!!! Ślub za trzy lata,na głowie stanę a takie będę miała!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
varsovia25 Re: dekoracja samochodu - pomysły 15.07.11, 19:28 Koniecznie daj znać jak znajdziesz możliwość takiego rozwiązania, ja też jestem oczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: dekoracja samochodu - pomysły 21.01.12, 00:56 Ja mam do dyspozycji 2x mini morris które też się nadają ale nie mam pojęcia jak zbudować ten wielki kapelusz (ani gdzie go kupić). Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
tivee Re: dekoracja samochodu - pomysły 15.07.11, 21:40 Albo słoniki, misie, gołąbki pluszowe stylizowane na pare młodą. Odpowiedz Link Zgłoś
foto-golga [...] 22.01.12, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
26kasia [...] 24.02.12, 23:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_mis Re: dekoracja samochodu - pomysły 12.03.12, 22:53 ja znalazlam duzo fajnych pomyslow, ale faktycznie sie nasiedzialam mnie osobiscie podoba sie cos takiego: www.groszkiiroze.pl/oferta#!__galeria-slub/vstc14=samochód albo taki bukiet poprostu przypiety do maski, ale to tego wlasnie pasuje taki starszy model samochodu www.groszkiiroze.pl/oferta#!__galeria-slub/vstc14=samochód mnie sie bardzo podobaja inspiracje tych dwoch Pan groszkiirozeblog.blogspot.com/ www.mariannetaylorphotography.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1988 Re: dekoracja samochodu - pomysły 13.03.12, 10:00 mi sie bardzo podoba taka dekoracja: weselemarzen.com.pl/dekoracje-slubne-warszawa/deokoracje-samochodow/thumbs/thumbs_dekoracja_samochodu_0010.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1988 Re: dekoracja samochodu - pomysły 13.03.12, 10:04 nic nie widać więc jeszcze raz zdjęcie 10w galerii weselemarzen.com.pl/dekoracje-samochodow/# zuzia1988 napisała: > mi sie bardzo podoba taka dekoracja: > > weselemarzen.com.pl/dekoracje-slubne-warszawa/deokoracje-samochodow/thumbs/thumbs_dekoracja_samochodu_0010.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_login123 Re: dekoracja samochodu - pomysły 18.03.12, 17:58 Mi się podobają ozdoby tylko na klamkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_mis Re: dekoracja samochodu - pomysły 20.03.12, 14:06 tez mi sie podobaja, sa takie delikatne Ale duzo tez zalezy od sukni panny mlodej. jak suknia jest bogato zdobiona, w stylu ksiezniczki to moim zdaniem powinno sie troche pohamowac przy dekorowaniu samochodu, samochod powiniem byc wtedy udekorowany delikatnie i skromnie zeby nie popasc w przesade. Z kolei jak suknia panny mlodej jest skromna i prosta, to z kolei mozna troche poszalec przy samochodzie i ozdobic go z wieksza fantazja co za duzo to nie zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
mapet1111 [...] 26.03.12, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slaffek Re: dekoracja samochodu - pomysły 03.08.13, 11:46 Nam przypomnial sie stary patent czyli puszki do auta. Kupilismy takie na allegro i musze przyznac ze robi to super efekt, do tego tylko kreda do szyb i napisy i dwa balony na hel. Nie mamy zdjec puszek jakie my otrzymalismy ale tutaj jest link do przykladowego zdjecia z aukcji, gdzie je kupowalismy Odpowiedz Link Zgłoś
menschoice Re: dekoracja samochodu - pomysły 26.01.14, 17:51 Dziewczyny, a co powiecie na lawendowo-niebieską dekorację auta? Np. tylko przy klamkach tak jak większość z was lubi. Więcej niebanalnych propozycji znajdziecie w galerii Dekoracje samochodu do ślubu Odpowiedz Link Zgłoś