Dodaj do ulubionych

Diamentowy kolczyk

22.09.10, 17:14
Witam,
zapadła decyzja i jest już data:27 sierpień. Sala zarezerwowana, i teraz kolejne etapy przygotowań:
Proszę Was, doradźcie co i jak bo odczuwam lekki popłoch. Ślub wszak pierwszy i pierwsze wesele wink Mamy póki co zarezerwowaną sale... i na tym koniec.
Po pierwsze, czy ktokolwiek z Was słyszał o zespole Diamentowy kolczyk? Podobno jest ok, ale chciałabym jeszcze usłyszeć jakieś opinie... Inne propozycje też mile widziane. Generalnie Śląsk i Małopolska.
Firma cateringowa z tych regionów którą moglibyście polecić. Chcieliśmy pana Nowaka ale ten ma ten termin zajęty więc szukamy dalej.
Chwilowo tyle. Podpowiedzcie coś, proszę smile
Obserwuj wątek
    • merda Re: Diamentowy kolczyk 22.09.10, 17:52
      Ja podpowiadam by zachowac spokoj, bo jeszcze macie duzo czasu wink
      • alleksia Re: Diamentowy kolczyk 22.09.10, 18:05
        Merda dzięki wielkie, tylko zastanawiam się, dlaczego jak dzwonie i pytam to słyszę, że termin mamy już zajęty... Trzy zespoły już mnie tak odprawiły z kwitkiem i dwie firmy cateringowe sad
    • joanka-r Re: Diamentowy kolczyk 22.09.10, 21:26
      Ja pamiętam taki przebój ''diamentowy kolczyk'' hit lat 80-tych, był na szczycie wszystkich list przebojów , takie disco-polo.
      • anne241 Re: Diamentowy kolczyk 23.09.10, 12:38
        Cześć
        Ja miałam firmę cateringową z okolic Limanowej. O ile wiem to robią imprezy w całej Małopolsce, na Śląsku też. Z czystym sumieniem mogę polecić - niedrogo, a jedzenie było rewelacyjne! Goście byli bardzo, bardzo zadowoleni, zresztą my też. Obsługa też była super, goście później nam chwalili że kelnerzy najmniejszą prośbę spełniali błyskawicznie. Jeśli będziesz chciała to podam Ci jakoś mailowo namiary.
        • dziewushka Re: Diamentowy kolczyk 23.09.10, 12:49
          witam
          czy mogę dostać namiary na tą firmę cateringową? Jakie mają ceny? ile było dań na ile osób?
          Pozdrawiam
          dziewushka
        • alleksia Re: Diamentowy kolczyk 23.09.10, 14:56
          Wysłałam Ci wiadomość na gazetowego maila smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka