Dodaj do ulubionych

przyjęcie na 40 osób warszawa

29.11.10, 12:54
polećcie jakieś fajne miejsce, gdzie same miałyście swoje przyjęcie lub byłyście jako goście smile
Obserwuj wątek
    • emily_valentine Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 29.11.10, 12:57
      Polecam naszą restaurację Belvedere smile
      • monika451 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 29.11.10, 13:46
        a jaki jest tam koszt za osobę ?
        • emily_valentine Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 29.11.10, 14:26
          Napisz do nich i zapytaj o aktualne ceny wink
          W zeszłym roku płaciliśmy 360zł/os.
    • esme83 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 29.11.10, 14:55
      "U aktorów", miło wspominamsmile
    • machiato Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 29.11.10, 16:16
      Ja też polecam Belvedere smile
      Mają różne oferty cenowe, zależy od szczegółowego menu, czasu trwania przyjęcia i czy wynajmujesz całą restaurację czy tylko "pawilon". Obawiałam się trochę, czy potrawy na przyjęciu dla tylu gości będa tak samo dobre jak na kolacji we dwoje, ale wszystko było znakomite. Pełen profesjonalizm.
    • 1luna1 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 30.11.10, 13:52
      Jestem zauroczona restauracją Moonsfera. Mieści się na dachu Centrum Olimpijskiego. Piękny panoramiczny widok na Warszawę. Cen niestety nie znam. Jedzenie bardzo dobre i obsługa też. Nie byłam tam na weselu tylko na "proszonej" kolacji. Zajrzyj na ich stronę.
      Pozdrawiam smile
      • olajla Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 30.11.10, 14:54
        Byłam na weselu w restauracji Moonsfera w wakacje tego roku. Nie polecam. Obsługa fatalna. Porcje malutkie. Przystawki, zwłaszcza sałatki, nie wyglądały na świeże. Byłam bardzo zdziwiona bo lokal zawsze zbierał bardzo pozytywne opinie. Generalnie miałam wrażenie, że wszystko zostało zrobione byle jak. Być może do indywidualnych gości mają inne podejście.
        • monika451 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 01.12.10, 15:17
          belvedere niestety nie jest na moją kieszeń sad
          • odetta82 san lorenzo - pieknie 27.01.11, 14:56
            Polecam San Lorenzo. Bylam gosciem, bardzo mi się podobała sprawna organizacja i myslę nad urzadzeniem swojego przyjęcia w tym miejscu, ale jeszcze szukam innych pomysłów. Ogólnie wszystkim podobało się wnętrze lokalu i jedzenie (mimo ze ty wloska restauracja, na weselu byly tez polskie dania). Ciotkom z rodziny imponowały zdjęcia celebrytów na ścianie hehewink
            • monikapers dom polski 27.01.11, 15:03
              bylam 3 razy w Domu Polskim na Francuskiej, maja do wyboru: kameralny obiad, obiad i tance oraz wesele
    • koralina78 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 28.01.11, 10:22
      Gdybym urządzała przyjęcie dla 40 osób to zrobiłabym je w restauracji Il sole (ul. Jana Pawła). Strasznie podoba mi się ich wystój - jest taki miejski i elegancki. Mają ofertę weselną, można obejrzeć na ich stronie zdjęcia przystojonych stółów, wygląda to super.
      Byłam tam na imprezie organizowanej przez przyjaciółkę, była to 5 rocznica ślubu. Jedzenie jest bardzo dobre, jest miejsce do tańczenia i podest na mały zespół, albo dj'a.
      • anik114 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 15.02.11, 19:37
        a moze Restauracja Włoska - Villa Riccona ? jest troszke za Warszawa, ale wg mnie dobry dojazd a i miejsce przyjemne, bylam tam na rodzinnym obiedzie i naprawde smacznie, przyjemnie, moze to byc przyjecie w ogrodzie lub w wybranej sali, zobacz na ich stronie
    • chat_chat Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 16.02.11, 20:11
      Restauracja pod Gigantami
      Villa Foksal
      Dom Bankowca
    • olinka733 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 06.03.11, 07:41
      Róża Wiatrów na Wale Miedzeszyńskim
      • iness_86 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 06.03.11, 09:03
        My robilismy obiad na urodziny mamy (35 os.) we włoskiej restauracji La Strada. Byliśmy bardzo zadowoleni smile Polecamy
    • d.8511300 Re: przyjęcie na 40 osób warszawa 10.03.11, 14:34
      napisz do restauracji IL SOLE powiedz jaki masz budżet a myślę że dostosują się do waszej kieszeni . Jedzenie mają pyszne , byłam na weselu 2010 r u znajomych byłam z mężem ostatnią osobą która wyszła z restauracji .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka