roberta.redford 17.05.11, 12:57 ok, jakby kogos interesowalo to: slub juz za chwile, 11.06. kosciol: restauracja ogrodowa, przy stawach, w zieleni, z wlasnym stawikiem z pstragami, ktore mozna od razu wrzucac na grill. okolica wyglada tak: a w srodku drewniana buda, o taka: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu21 Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 21:02 Fajne miejsce, podoba mi się koncepcja. Nieprzeładowane, oryginalne, sweterek boski, sukienka mi się również bardzo podoba (szczególnie za tą cenę :] ) Trampki przewiduję również na swoim weselu, więc jak najbardziej popieram. Niezmiernie podoba mi się domowy chleb.... mrrr Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:03 suknia lekka i zwiewna vel firanka model Maiko z Josephine w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:17 aaa, zdecydowałaś się na tę sukienkę! super, jest świetna! miejsce wesela zapowiada się, wybacz, magicznie róż nie cierpię, piwonie uwielbiam, więc namawiam na malutko róż i duuużo piwoni sweterek folkowy czad! co do tenisówek - sukienka nie jest do ziemi? jeśli masz dopasowaną do wyższych butów może ucierpieć, jak moja - Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:36 ach Mariolko, serdeczne wielkie gratulacje! wygladalas wspaniale i caly slub mieliscie po prostu doskonaly. mysle, ze mamy calkiem podobny gust z tymi trampkami masz oczywiscie racje, suknia jest idealna do 8cm obcasow i takie zaloze do kosciola. Z tym, ze my dokosciola idziemy na pieszo (200m) i do knajpy tez pieszo (kolejne 300m). Przezyje, ale potem bedzie ciezko. Mam rozowe butki na obcasie ale sa takie kapciowate... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 14:08 ogólność zapowiada się bosko! kapela świetna, choć słabo słychać ślub też w Czechach, bo jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi? kapcioszki fajne! w trampkach też dasz radę, tylko przy co żywszych lub niezdarnych partnerach lepiej trzymać kieckę w rękach no i dzięki za gratulacje - Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 14:16 tak, slub na praskich przedmiesciach. z butami jeszcze popatrze, ale pewnie w nocy i tak przyjdzie czas na trampki. Pewnie sobie tiul podepcze. Co tam, suknia slubna jak majtki, na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:04 obraczki zlote i szerokie, pierscionka zareczynowego brak, wiec bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:09 butami sie nie przemuje, zauwazylam, ze nikt nawet slowem nie pisnal o butach na ostro sledzonym krolewskim slubie, doszlam wiec do wniosku, ze sa nieistotne, wazne, zebym nie cierpiala. beda albo biale, albo rozowe, albo czerwone, zalezy, jakie kwiaty mi sie spodobaja. Kwiatow nie wybieram na razie, pojde przed slubem do kwiaciarni i zobacze, co bedzie ladnego. Ozdoba na ramienu sukni jest z roz, wiec bede pewnie roze plus moze piwonie Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:11 aha, na wieczor sciagam z ramienia ozdobe i zakladam sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: roberta tez wychodzi! :D 17.05.11, 13:12 i do tanca moze wloze czerwone tenisowki Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford ogolnie 17.05.11, 13:52 ogolna koncepcja to luz i poczatek letniej laby. Oprocz kosciola nic nie bedzie slubne, nie chce zadnych tradycji, balonow, prezentow dla rodzicow, tortu, welonu i tysiecy gadzetow. Glownie ma byc super jedzenie, bo na tym punkcie mam lekkiego bzika, bardzo dobre wina i fajna , nieobciachowa kapela. Jedzenie musi byc proste i autentyczne, mamy swieze pstragi grilowane i wedzone na miejscu, argentynskie steaky, boeuf bouirguignon, greckie i warzywne salatki bez majonezow i innych kolorowych dressingow, podwedzane poledwiczki, domowy chleb... Kapela brytyjsko-czesko-amerykanska youtu.be/cCU3LSb5Cj0 beda grali w namiocie w ogrodzie, trzymajcie kciuki, zeby nie padalo... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.kas Re: ogolnie 17.05.11, 14:02 Kapitalne pomysły. tenisówki , sweter, sukienka, menu i wina - rewelacja. Obiecaj, że pokażesz zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: ogolnie 17.05.11, 14:18 na pewno cos wrzuce! dzieki za komplementy Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford wlosy 17.05.11, 17:36 aha. jeszcze fryz cos takiego, tylko ja mam duzo wiecej wlosow i sa ciemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
picaflor Świetne pomysły 17.05.11, 17:48 Zapowiada się super!Wszystko mi się podoba i bardzo się cieszę, że coraz więcej par decyduje się na takie, niekonwencjonalne rozwiązania. Sweterek rządzi! Czasu już niewiele, mam nadzieję, że będziesz chciała relacjonować przygotowania na gorąco...Ja czytam jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford wesele 17.05.11, 19:14 wesele na okolo 50 do 60 osob, stoly osmioosobowe w "budzie" i na zadaszonym wielkim drewnianym tarasie, ktory wisi nad stawem (niestety nie ma go na fotkach). Najpierw obiad/kolacja na siedzaco, potem wieczorny bankiet w budzie i kapela w namiocie w ogrodzie. oj kurcze, chyba komary beda Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: wesele 17.05.11, 19:47 radzę zaopatrzyć się w masę różnych świeczek na komary (klimatycznie, mam nadzieje ze też efekt będzie odpowiedni) i koce/ szale dla gości. Z doświadczenia wiem, że można nieźle zmarznąć, nawet latem. Ogólnie, jak i zestawienie mariolki, rewelacja, suknia boska (możesz zdradzić ile kosztuje?), powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: wesele 17.05.11, 20:31 hm, wymyslilam wlasnie, ze moglabym gosciom kupic bransoletki-odstraszacze komarow suknia na stronie salonu kosztuje 1900, ale ja ja kupilam na webaukcjach za 600zl, nowa, prosto z krakowskiego salonu... nie wiem sama, jakim cudem. Poprawek dokonala moja babcia, wspaniala krawcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: roberta tez wychodzi! :D 18.05.11, 10:34 Nie podoba mi sie tylko ta ozdoba na ramieniu. ale to zupelnie rzecz gustu - moze sie podobac. Ta to suknia ladna. Ze sweterkiem bedzie wygladala super! Poza tym wszytko wyglada uroczo, naturalnie, bez zadecia - szykujecie fajna imprezke! Odpowiedz Link Zgłoś