tygolasek 18.05.04, 08:55 Czy ktoś ma pomysł na fajną piosenkę, którą można zadedykować rodzicom? Sipińskiej "Cudownych rodziców mam" odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: piosenka dla rodziców IP: 217.153.60.* 18.05.04, 10:39 moze sprawdz strone: free4web.pl/3/2,43763,57905,865207,0,Thread.html pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: piosenka dla rodziców 20.05.04, 17:59 W Danii jest taka moda, ze zaproszeni goscie pisza slowa piosenki do jakiejs dowolnie wybranej melodii. czasem im to wychodzi lepiej, a czasem gorzej. jest to fantastychna sprawa - okazuja przez to wiele uczuc i opisuja dana osobe z ich punktu widzenia. SWIETNA rzecz! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: piosenka dla rodziców 18.05.04, 11:48 Lub tutaj: www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewforum.php?f=50&sid=d810c0d5b58a2d12080f6b5dffd6974a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygolasek Re: piosenka dla rodziców IP: *.mofnet.gov.pl 26.05.04, 10:40 hop hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: piosenka dla rodziców IP: *.qc.sympatico.ca 26.05.04, 23:51 Może ulubioną piosenkę rodziców, wiele par ma taką, może Twoi rodzice też mają jakąś np z czasów młodości, pierwszej randki czy balu etc. A jak nie to może: Przeżyłam z tobą tyle lat... Nie pamiętam kto to śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
tygolasek Re: piosenka dla rodziców 27.05.04, 10:59 Ładna piosenka, ale tak dla rodziców, to może coś o miłości takiej rodzicielskiej bardziej by pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: piosenka dla rodziców IP: *.qc.sympatico.ca 27.05.04, 15:54 Niestety nie znam takiej piosenki poza wspomnianą Cudownych rodziców mam... Na naszym ślubie złożyliśmy podziękowania rodzicom z kwiatami i specjalnie przygotowanymi albumami (zdjęcia moje i męża z dzieciństwa aż do czasów obecnych) a potem zadedykowaliśmy im piosenkę (ich piosenki) tzn dla kazdej pary osobno. Bardzo się ucieszyli kiedy usłyszeli znajomą melodię... To co chcesz aby wyraziła piosenka my zawarlismy w podziękowaniach . Powodzenia w poszukiwaniach )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: piosenka dla rodziców IP: *.qc.sympatico.ca 27.05.04, 15:46 Może faktycznie to nie to..... Ten ktoś sprzed lat Nie zapuka do mych drzwi Ja o nim też zapomniałam już. Nie można wciąż Marzeniami tylko żyć I czekać tak dzień po dniu. Przeżyłam z tobą tyle lat, Choć w oczy wiał mi nieraz wiatr. Przy tobie się nauczyłam żyć, Przy tobie śniłam swoje sny. Przeżyłam z tobą tyle lat Oddałam ci swój cały świat I chociaż wiem, jak smakują łzy, Dziś nie żal mi przeżytych dni. Dziś tamten dzień Gdzieś rozpłynął się, jak dym. Spójrz, dzieci nam już wyrosły tak. I tylko my Nie zmieniliśmy się nic, I ciągle nam siebie brak. Przeżyłam z Tobą tyle lat. . . itd. Przeżyłam z Tobą tyle lat. . . itd. Odpowiedz Link Zgłoś