patch_of_heaven 05.09.07, 14:17 Szukam sprawdzonej agencji tworzacej profesjonalne CV, mozecie jakas polecic? Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spacecoyote Re: Profesjonalne CV 05.09.07, 14:45 Ja nie moge, ale tak z czystej ciekawosci chcialam zapytac, co Cie sklania do placenia za CV i czego oczekujesz po "profesjonalnym", czego nie moglabys zrobic sama? Tyle jest wzorow na necie i tyle darmowych doradztw... Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Profesjonalne CV 05.09.07, 22:17 Ja sie tym zajmuje, ceny od £30 do £50. Odpowiedz Link
patch_of_heaven Re: Profesjonalne CV 06.09.07, 13:21 Dzieki Aniu - bylam na Twojej strone - skontaktuje sie z Toba 'emailowo' Odpowiedz Link
konstantyn2 Re: Profesjonalne CV 06.09.07, 21:32 pomoc za kase??? takie posty utwierdzaja mnie tylko ze polacy juz patrza tylko na innych poprzez funty Odpowiedz Link
vierablu Re: Profesjonalne CV 06.09.07, 21:38 > pomoc za kase??? Patch of heaven nie prosila o pomoc tylko o profesjonalna usluge. Odpowiedz Link
patch_of_heaven Re: Profesjonalne CV 07.09.07, 14:41 konstantyn2 napisał: > pomoc za kase??? > > takie posty utwierdzaja mnie tylko ze polacy juz patrza tylko na > innych poprzez funty Taki post utwierdza mnie, ze nie wiesz o czym mowisz... Profesjonalne CV (a nie przetlumaczenie sztampowego zyciorysu na angielski czy wydrukowanie CV z netu)to dla mnie inwestycja i za taka usluge warto jest zaplacic. Odpowiedz Link
lucasa Re: Profesjonalne CV 07.09.07, 12:12 spacecoyote napisała: > Ja nie moge, ale tak z czystej ciekawosci chcialam zapytac, co Cie > sklania do placenia za CV i czego oczekujesz po "profesjonalnym", > czego nie moglabys zrobic sama? Tyle jest wzorow na necie i tyle > darmowych doradztw... ja kiedys chodzialam w Londynie na kurs z chlopakiem, ktory mial CV przygotowane przez profesjonaliste. wg niego mial kilka razy wiecej odpowiedzi od pracodawcow i zaproszen na rozmowe, niz gdy wysylal swoje poprzednie CV. (a nie byl jakims wybitnym specjalista, aby to akurat jego doswiadczenie czy wyksztalcenie tak podzialalo). doradzca spedzil z nim dobrych kilka godzin wypytujac w wszystkie szczegoly. te CV kosztowalo cos rzedu £200 - 10 lat temu. A Odpowiedz Link
e-vil Re: Profesjonalne CV 07.09.07, 21:30 no oczywiście, że CV musi jakoś wyglądać, ale myślę, że jeśli ktoś ma zmysł estetyczny i znajomość języka potrafi sam zrobić swoje CV. Zwłaszcza, że (jak ktoś tu już wcześniej wspomniał) jest od groma stron internetowych z poradami. Średnio mi się też chce wierzyć w statystyki, że to dzięki wyglądowi CV ktoś ma więcej odpowiedzi od pracodawców. Ja według tego samego schematu zrobiłam CV swoje i dla mojego ojca. On dostał pracę od razu, ja nie zawsze dostaję zaproszenie na rozmowę. Wkońcu liczy się co w tym CV jest, czyli doświadczenie, edukacja, kursy itp. Odpowiedz Link
spacecoyote Re: Profesjonalne CV 07.09.07, 23:30 Ja swoje zrobilam sama. Prosilam potem o opinie w dziale Careers i o opinie doswiadczonej kolezanki po fachu, ktora odniosla znaczne sukcesy w branzy - uslyszalam tylko, ze jest super. Na brak zlecen nie narzekam. Odpowiedz Link
vierablu Re: Profesjonalne CV 08.09.07, 12:41 > no oczywiście, że CV musi jakoś wyglądać, ale myślę, że jeśli ktoś ma zmysł > estetyczny i znajomość języka potrafi sam zrobić swoje CV. Zwłaszcza, że (jak > ktoś tu już wcześniej wspomniał) jest od groma stron internetowych z poradami. > Średnio mi się też chce wierzyć w statystyki, że to dzięki wyglądowi CV ktoś ma > więcej odpowiedzi od pracodawców. Ja według tego samego schematu zrobiłam CV > swoje i dla mojego ojca. On dostał pracę od razu, ja nie zawsze dostaję > zaproszenie na rozmowę. Wkońcu liczy się co w tym CV jest, czyli doświadczenie, > edukacja, kursy itp. No i sa firmy, ktore pomagaja moze nie tyle w zmianie wygladu CV a wlasnie w odpowiednim zaprezentowaniu tresci. Moze to jest latwe, jak sie jest tuz po studiach, tuz po pierwszej pracy, ale jak sie ma kilkanascie lat pracy za soba, to skonstruowanie z tego CV adekwatnego do rodzaju pracy, jakiej sie szuka bez jednoczesnego przeladowania nieistotnymi szczegolami nie jest latwe. Odpowiedz Link
e-vil link 10.09.07, 07:04 www.careerconsultants.co.uk/career/cvassessment.asp -przypadkowo znalazłam na necie Odpowiedz Link