onazarenczona
09.09.11, 13:11
Zupy do wyboru:
Zupa cebulowa z diablotką serową
Krem z pomidorów z krutonami i świeżą bazylią
Krem z brokułów z płatkami migdałowymi
Danie główne (serwowane na paterach)
Filet z kurczaka faszerowany warzywami i serem
Schab nadziewany pieczarkami
Udko z kurczaka faszerowane orzechami
Roladki z polędwicy wieprzowej z borowikami
Eskalopki z indyka pieczone w Calvadosie
Schab duszony z morelami i goździkami
Pałki z kurczaka faszerowane rodzynkami i pistacjami z sosem śliwkowym
Dodatki do dań głównych
Ziemniaki opiekane w ziołach
Ziemniaki puree T
Talarki
Ryż kolorowy
Kluski ciemne i jasne
Bukiety warzyw gotowanych na parze
Buraczki zasmażane w śmietanie
Surówka z marchwi z winogronem
Mieszanka sałat w sosie Vinegret z mandarynkami
Przystaweki zimne
Półmisek wędlin i mięs pieczonych tj. karkówka, schab ze śliwką lub morelą
Roladki z łososia wędzonego z serkiem mascarpone, musem kaparowym, imbirowym, koperkowym
Indyk w maladze z owocami
Tymbaliki drobiowe i rybne
Rożki z szynki z musem chrzanowym i tatarskim
Melon miodowy w plastrach z szynki parmeńskiej
Cocktail z krewetek z avocado
Ryba po grecku
Sałatki weselne
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Cocktail z melona, jabłek i kiwi na sałacie lodowej
Sałatka łososiowa z żółtym serem
Sałatka curry z kurczakiem
Seler marynowany z szynką
Sałatka Caprese
Królewska z orzechami, suszonymi pomidorami oraz pieczoną cielęciną
Ciepła kolacja I
Wieprzowina po starofrancusku w chlebku
Ciepła kolacja II
Canelloni z mięsem i sosem neapolitańskim pod beszamelem
Ciepła kolacja III
Boeuf Strogonow
Proszę o sugestie. Wesele planujemy od 13 do ostatniego gościa, czyli znając nasze rodziny do 3-4 rano następnego dnia