Dodaj do ulubionych

Hotel Bristol

15.11.11, 13:29
Czy ktoś ostatnio był/robił wesele w Bristolu? Kusi mnie przede wszystkim lokalizacja (blisko do Pałacu Ślubów), ale wolałabym się dowiedzieć jak faktycznie wyglądają tam wesela: czy jedzenie jest ok, czy goście się dobrze bawią etc. Dajcie znać!
Obserwuj wątek
    • paleczka78 Re: Hotel Bristol 15.11.11, 22:27
      Ja - co prawda 8 lat temu - miałam wesele w restauracji Marconi w Bristolu. Jedzenie było super (żałuję że nie spróbowałam nawet 1/5 przygotowanych potraw), obsługa fantastyczna. Nie wiem na ile to zasługa miejsca, ale praktycznie wszyscy goście zostali do końca i po tylu latach nadal wspominają jak dobrze się u nas bawili. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz.
      • ememeska Re: Hotel Bristol 16.11.11, 16:17
        Dziękuję! Najbardziej w sumie obawiałam się "hotelowego" jedzenia. Czuję się trochę uspokojona smile
    • shirley_shirley Re: Hotel Bristol 14.01.12, 00:04
      A kiedy masz slub? Ja bede tam na weselu w kwietniu, potem moge zdac relacje
      • ding_yun Re: Hotel Bristol 15.01.12, 16:44
        Miałam studniówkę w Bristolu, jedzenie było rewelacyjne. Nie miało nic wspólnego z hotelową, masową gastronomią. Z tym że to było 5 lat temu.
      • ememeska Re: Hotel Bristol 30.01.12, 20:57
        Wesele dopiero w sierpniu 2013. Teraz robię intensywny research. Byłabym bardzo wdzięczna za relację! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka