Dodaj do ulubionych

Ładne USC na Śląsku

02.12.11, 16:25
Jakiś czas temu założyłam wątek o plenerze na Śląsku. Nadal ten temat "masuję", ale czasem zwyczajnie opadają mi ręce, dlatego postanowiliśmy z narzeczonym wybrać awaryjnie jakiś ładny, najlepiej w starym stylu, USC na wypadek, gdyby pleneru nie udało się zorganizować.

Proszę tutaj o cynki o ładnych urzędach smile Wyczytałam tu już o urzędzie w Sosnowcu i faktycznie wygląda on bardzo ładnie z zewnątrz, ale czy ma ktoś fotkę sali ślubów? Bo googiel zwraca coś mało atrakcyjnego na to hasło, ale nie wiem, czy to ta sala.
Obserwuj wątek
    • ferworia Re: Ładne USC na Śląsku 02.12.11, 18:32
      Mogę polecić Tarnowskie Góry, przede wszystkim ze względu na wspaniałego Kierownika, czyli osobę udzielającą ślubów - niezwykle ciepły, miły człowiek, a sama uroczystość bardzo wzruszająca i intymna, można z nimi dogadać szczegóły. Z zewnątrz budynek wygląda bardzo ładnie, chociaż my akurat trafiliśmy na remont elewacji. Co do wnętrza, to najlepiej byłoby pojechać i zobaczyć. Tekst linka
      • smoczy_plomien Re: Ładne USC na Śląsku 02.12.11, 20:13
        Dziękuję, właśnie czegoś takiego szukamy. Pojechać spróbujemy, ale jakbyś miała zdjęcia wnętrza, to jednak chętnie bym zobaczyła (albo choćby jakaś relacja), bo ja jestem do lutego daleko od TG, a narzeczony w chwilach wolnych od pracy goni remont, żeby skończyć przed lutym.
    • brain_bitch_project Re: Ładne USC na Śląsku 11.12.11, 13:14
      Hej,
      nowe USC w Katowicach (na Placu Wolności, w Pałacu Goldsteinów, otwarte całkiem niedawno)
      Tekst linka

USC w Wodzisławiu Śląskim (w Pałacu tuż obok rynku)
      Tekst linka

no i podobno juz od niedawna sluby cywilne w Toszku odbywają sie na tamtejszym Zamku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka