agnieszkabe77 02.01.12, 14:09 Witam was! Przede mną wybór auta do ślubu. Na pewno będzie to mercedes stoimy przed dwiema propozycjami Mercedesem SL sportową zadziorą i Mercedesem CLS piękną limuzyną. Oby dwa podobają mi się jednakowo i nie wiem którego wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna84 Re: Który Mercedes? 02.01.12, 14:38 A wolisz z kierowcą, czy żeby przyszły mąż prowadził? Ja bym wybrała cabrio, sama do ślubu jadę autkiem bez dachu, z tym że moim własnym nie pożyczanym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Który Mercedes? 02.01.12, 16:38 Moim zdaniem zależy od ogólnej stylizacji. Jeśli macie klasyczną, bez udziwnień, to pewnie drugi. Jeśli cała stylizacja jest bardziej "pazurzasta", to pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygosi_ek Re: Który Mercedes? 02.01.12, 21:27 nie wiedziałam ,że wybór auta do ślubu może być aż takim dylematem , jeszcze zrozumiałabym gdyby wybór był pomiędzy czymś stylowym , ale te zupełnie mnie nie zachwycają , wydawanie kasy bez sensu . Odpowiedz Link Zgłoś