Zaczyna sie robic goraco jesli chodzi o przygotowania wiec powoli sie zestawie:
Slub 15.09.2012 we Wroclawiu
Co nam sie do tej pory udalo zalatwic:
Kosciol
Jest dosc strojny wiec nie trzeba go bedzie jakos specjalnie dekorowac
Restauracja- jest w hotelu ktory przylega do kosciola, co rozwiazuje problem transportu- wszyscy po prostu przejda te 5 krokow piechota
Sale juz tu kiedys pokazywalam:
Hotel ma tez piekny taras i jak bedzie ladna pogoda to moze tam powitamy gosci
poza tym mamy zaklepanego fotografa i zespol, u ksiedza we Wroclawiu jestesmy zapisani. W przyszlymt ygodniu umowie sie z ksiedzem tutaj u nas (nie mieszkamy w Polsce) zeby spisac ten caly prtokol i wyslac zgloszenie przez tutejsza kurie do tej wroclawskiej (bylam juz wczesniej ale ksiadz powiedzial ze za wczesnie...)
zaproszenia w zamowieniu
w tym miesiacu zamierzam zaczac rozgladac sie za suknia a konkretnie wybieram sie do Polski i zamierzam ja wciagu mojego krotkiego pobytu wybrac
Co do dekoracji- planu konkretnego poki co brak. Musze porozmawiac z menedzerka, bo ponoc hotel wspolpracuje z florystka ale niestety nigdzie nie widzialam jej slubnych realizacji- te, ktore widac w restauracji normalnie sa bardzo ladne ale chcialabym wiedziec jak to wyglada od swieta i czy zrobi mi tez bukiet i kosciol.
Mysle troche nad kolorami, bo wiem ze najlepiej pasuje pomaranczowy (juz mi kiedys tu doradzalyscie), ale mnie jakos pomaranczowe aranzacje nie przekonuja... moze po prostu nie znalazlam zadnej ladnej...
gdzies tu kiedys znalazlam wpis z grafikiem przygotowan- co kiedy- ma to moze ktoras pod reka?