Dodaj do ulubionych

hotel z ogrodem Warszawa

20.08.12, 14:01
witam,
poszukuje hotelu na impreze 100 - 150 osób ...warunek... jakiś ogród by sie przydał, a nie wyjście na parking czy chodnik...
Pomożecie? Jakies sprawdzone miejsca znacie?
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: hotel z ogrodem Warszawa 20.08.12, 14:03
      Musi być hotel? Jak nie to ja proponuje Belvedere, piękne miejsce, pyszna kuchnia no i jest w łazienkach. smile
      • monikawbj Re: hotel z ogrodem Warszawa 20.08.12, 14:31
        też o nim pomyślałam... to hotel blisko by się przydał bo trzeba gdzieś przenocować....
        • dagne80 hotel Boss 21.08.12, 10:46
          w hotelu Boss mają spory teren i duże doświadczenie w organizowaniu imprez. Nasze wesele udało się tam pięknie
    • maraviella Polecałem Baron ale spłonął 20.08.12, 23:34
      Ni w temacie pewnie bo fakt że to jeden z moich ulubionych lokali. Wiele wspaniałych chwil wiązało się z tym miejscem, a terez pozostało mniej niż niewiele. .... Szkoda... szkoda par, szkoda personelu, szkoda właściciela. Tego ostatniego miałem kiedyś nawet przyjemność poznać osobiście. W okolicy miał opinie choleryka i nawet furiata, ale nadaną przez uprzemych na wyrost. Hotel był jego światem i dziełem wielu lat wyrzeczeń. Miejsce było wyjątkowe, oryginalne, ale nie kiczowate. Świetna obsługa która którą zawsze będę wspominał pozytywnie, wiele wyjątkowych indywidualności. Tonu jedzenia podawane w pięknych salach, genialny szef kuchni Mirek Walasek. Klimat magii i wszystko to prysnęło tak w jednej chwili. Los bywa okrutny i nieprzejednany. Ludzie potracili wszystko na co całe życie pracowali. S mieszą mnie gadania idiotów że to próba wyłudzenia. Każdy kto poświęca czemuś życie woli umrzeć niż stracić cel do którego dążył. Hotel Baron zatonął jak Tytanik. Szczęście w nieszczęściu że nikt nie zginął. Przepraszam za komentarz nie w temacie ale gdzieś wypadało wyrazić żal w zaistniałej sytuacji. Za wszystkich którzy ucierpieli będę się modlił, mam nadzieję że Bóg da im siłę do walki w tak ciężkich chwilach.
      Życzę siły i szczerze współczuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka