kozica33 13.02.13, 18:09 Witam, czy Ktoś ma doświadczenia z organizacją wesela w BI ?! Jakieś wrażenia/uwagi ?! Interesuje mnie również zdanie na temat tamtejszej kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel_karolcia Re: Businessman Institute - opinia 17.02.13, 12:17 Byłam tam na weselu mojego brata ciotecznego w 2009 roku i bardzo mi się podobało. Mieliśmy być na weselu w 2012, ale akurat tego dnia rodziłam córkę jeżeli od 2009 się nic nie zmieniło to naprawdę fajnie. z tego, co wiem od znajomych, przy ustawieniu stołów tradycyjnym nie jest zbyt klimatycznie. na weselu, na którym ja się bawiłam, ustawienie było koktajlowe i wszystkim się podobało. z tego, co pamiętam, jedzenie dobre, ale nie za duże porcje. ładne pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica33 Re: Businessman Institute - opinia 18.02.13, 22:25 Dzięki wielkie za info. Czy pamiętasz może czy to było w dużej sali na górze, czy w mniejszej, na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
angel_karolcia Re: Businessman Institute - opinia 19.02.13, 08:58 w dużej sali na górze. nawet nie wiedziałam, że na dole jest też sala. stoliki były okrągłe w jednej części sali, na końcu był parkiet. w hallu przy schodach był słodki bufet i stół wiejski. nie wiem, jak było dokładnie na tym wrześniowym weselu, ale wiem, że też było na górze bo na 140 osób chyba Odpowiedz Link Zgłoś
slupikk Re: Businessman Institute - opinia 23.02.13, 14:23 bez obrazy, ale co to znaczy koktajlowe ustawienie stołów? Odpowiedz Link Zgłoś
angel_karolcia Re: Businessman Institute - opinia 23.02.13, 19:23 okrągłe stoliki Odpowiedz Link Zgłoś
prosumentka miałam takie 02.03.13, 18:41 Byłam w znajomych, gdzie na weselu były okrągłe stoły, potem sama tylko takie chciałam - lepiej się towarzystwo integruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Businessman Institute - opinia 22.03.13, 21:32 Jakiś czas temu pojechałam tam znienacka coś zjeść zanim bym się zdecydowała na wesele i niestety jedzenie było niedobre. Widać ż z pretensjami do swietnej kuchni ale niestety niewydarzone. Za to obsługa bardzo miła. Główny budynek trochę dziwny stylistycznie, wchodzi się od razu na siłownię i basen po lewej, który dekoracyjnie wygląda jak nikt akurat nie pływa ale tylko wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś