kasiek-kd 22.04.13, 16:30 polecam artykuł: wawalove.pl/Lampionom-powiedzmy-NIE-list-od-czytelnika-a9039 przyznam się, ze sama bezrefleksyjnie puściłam kiedyś 3 lampiony; ładnie wygląda..., ale czy warto? co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: lampiony 25.04.13, 15:52 Nie zdecydowałam się. Hotel najpierw mnie namawiał, potem mówili, że rezygnują z powodu mandatów i niedoszłego podpalenia lampionem pobliskiej budy z kebabem Teraz widzę, że znowu mają lampiony w ofercie. Lampiony są już na tyle ograne, że spokojnie można je sobie odpuścić. Pomyśl też o ekologii plus o argumentach z artykułu ktory linkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: lampiony 25.04.13, 16:16 i niedoszłego podpalenia lampionem pobliskiej budy z kebabem > zapewne dla wlasciciela owej "budy" bylo to rownie smieszne - cotygodniowa modlitwa by stado bawiacych sie baranow nie podpalilo mu zrodla zarobku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Kati_p 25.04.13, 16:34 Czy dostałaś ode mnie maila? Gdzieś chyba pisałaś pod czerwonym nickiem, jeśli nadal masz uprawnienia modki, czy mogłabyś ciachnąć spamerów? Dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
olcia_836 Re: Kati_p 26.04.13, 12:23 Po ostatnich wydarzeniach z ZOO w Warszawie utwierdziłam się w przekonaniu że to pomysł przynajmniej głupi... Odpowiedz Link Zgłoś