gazmag 16.08.13, 14:02 co myslicie o sukniach slubnych nie w kolorze tradycyjnym-białym- tylko innych, ekstrawagancko czy glupio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardzuna Re: kolory sukien 16.08.13, 14:20 Chciałam taką suknię ale poszukując wśród gotowych znalazłam tylko kiczowate, z wyjątkiem dwóch sukni Anny Kary - odpadły z innych przyczyn i były to www.annakara.eu/kolekcja/kolekcja-2011/tekla#kolekcja/kolekcja-2010/frida i www.annakara.eu/kolekcja/kolekcja-2011/tekla#kolekcja/kolekcja-2011/turandott Odpowiedz Link Zgłoś
natka1100 Re: kolory sukien 17.08.13, 15:27 Akurat te wklejone mi sie strasznie nie podobaja, jak worki , ale kolorowe moga byc. W jednym sklepie u nas czesto widze bordowa i sliwkowa, wersja "ksiezniczka". Ja chcialam nietypowa, ale w koncu uznalam ze nie mam do niej figury ( klasyczna slubna keica z gorsetem duzo lepiej trzyma cialo, zwlaszcza jak jest go sporo ...) miala byc zielona: albo mietowa, albo bardziej w szmaradg, a typ taki: www.venditasposa.com/products/Abiti-da-sposa-prezzi-2013-guaina-una-spalla-floor-lunghezza-satin-chiffon-abito-da-sera-22795" border="0" alt="https://www.venditasposa.com/products/Abiti-da-sposa-prezzi-2013-guaina-una-spalla-floor-lunghezza-satin-chiffon-abito-da-sera-22795"> Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: kolory sukien 17.08.13, 20:26 cudna ta! wracając do kolorów - IMO tylko pastele, jak zalinkowany od Anny Kary popielaty błekit, pudrowy róż albo ciekawa żółć, jak ta od Ciebie. To jest imo piękne: www.venditasposa.com/products/Abiti-da-sposa-prezzi-2013-guaina-v-neck-corte-dei-treni-satin-pizzo-abito-da-sposa-13582 Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: kolory sukien 18.08.13, 14:19 Naprawdę suknia inna niż biała to wybór wyłącznie pomiędzy "ekstrawagancko" a "głupio"??? Moja skromna, prosta, niebieska sukienka ślubna nie była ekstrawagancka nawet poprzez kolor. Głupio bym się czuła w bieli, którą toleruję na sobie wyłącznie w postaci sukienki plażowej. Wprawdzie na tym forum dowiaduję się, że trzeba mieć odwagę, żeby pozwolić sobie na kolorową suknię czy kolorowe dodatki, ale cóż...każdy swoje zapasy odwagi lokuje gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1980 Re: kolory sukien 18.08.13, 17:34 Ja miałam bordowo - złota suknie "księżniczkę", kiczowato nie wyglądałam , czułam się świetnie, gdybym miala drugi raz brać ślub tez bym wybrała kolorową suknię. Dziwnie to bym się czuła w białej, dla mnie to symbol, a dziewicą już nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mel_onka22 Re: kolory sukien 28.08.13, 18:48 Gdybym się odważyła to chciałabym w pudrowym różu Ale będzie ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
3sylwia76 Re: kolory sukien 29.08.13, 16:28 suknia slubna wcale nie musi byc biala i na pewno nie bedziesz w innym kolorze sukni wygladala glupio. Ekstawagancko, wyjatkowo owszem, ale nie glupio. Pamietaj, ze to jest Twoj dzien, nie gosci i gapiow. Pamietaj tez, ze nawet jesli zalozylabym skromna biala suknie, to i tak znajda sie zawistni ludzie ktorzy Cie obgadaja. Mysl tylko o sobie! To Ty masz sie dobrze czuc w tym najpiekneiszym dniu. Widzialam panny mlode w czerwonych, rozowych, blekitnych, turkusowych sukniach i wygladaly przepieknie! Jestem wlascicielka agencji slubnej Turquoise Inspiration Events gdzie wlasnie promuje akcje turkusowych sukien slubnych Moja znajoma, ktora prowadzi podobna agencje, poszla nawet dalej i na slubach przez nia organizowanych panny mlode zakladaja nie tylko czerwona ale i czarna suknie, cos w stylu gotyku! Mozesz tez zalozyc biala suknie z kolorowymi dodatkami, np rozyczkami czy pasem. Buty tez nie musza byc biale (sama mialam rozowe) Mam nadzieje ze udalo mi sie pomoc! w razie watpliwosci zapraszam na strone: www.turquoiseinspiration.com lub Facebook pod Turquoise Inspiration Events Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: kolory sukien 29.08.13, 16:45 Na tej stronie nie ma zadnych kolorowych sukien, naspamowalas tylko . Odpowiedz Link Zgłoś
3sylwia76 Re: kolory sukien 29.08.13, 18:15 nie naspamowalam. Napisalam ze akurat promuje teraz akcje sukien w turkusie. Polecilam tez zapoznac sie ze strona ale nie wspomnialam ze sa tam suknie kolorowe. Dzisiaj wlasnie wrzucam zdjecia na fanpage promujace suknie turkusowe. Przepraszam ze zle mnie zrozumialas. Jeszcze raz mimo tego polecam abys ubrala sie tak jak podpowiada Ci serce a nie ludzie! Niedlugo na moim blogu bedzie artykul poswiecony kolorowym suknia slubnym. Jak bedziesz chciala to mozesz poczytac. Dzis jednak mozesz raz jeszcze wejsc na fanpage i zobaczyc te suknie, ktore sa tylko przedsmakiem tego artykulu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś