Dodaj do ulubionych

Wesele w Figaro Park

02.02.14, 17:50
Witam, planujemy przyjęcie weselne w restauracji Figaro, byliśmy oglądać lokal i rozmawialiśmy z Panią właścicielką. Podoba nam się miejsce, fajnie bo jest duży ogródek. Menu wygląda całkiem atrakcyjnie w przystępnej cenie. Naszej znajomej było tam wesele dwa lata temu, była zadowolona i poleciła nam miejsce. Chcemy uzyskać więcej opinii, ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • tomi504 Re: Wesele w Figaro Park 03.02.14, 13:35
      W tamtym roku latem mieliśmy w Figaro swoje wesele i byliśmy w 100 % zadowoleni więc jak znajoma poleca to my też wink Jedzenie nam smakowało, ładnie podane i sporo na tyle, że poprosiliśmy obsługę o zapakowanie, szkoda nam było zostawiać tak smacznych potraw. Obsługa sprawna, obiad szybko podany, ciasta i kawa, herbata było tego naprawdę dużo. Plusem był ogród no i wszędzie fajnie i zielono, zależało nam właśnie na takim miejscu. Mieliśmy zdjęcia w parku więc wyszły cudnie. Rodzina i goście też zadowoleni więc nie czekajcie długo z decyzją. AAAA i tort był wyśmienity, piętrowy i pięknie udekorowany truskawkamismile
      • megwhite25 Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 01:36
        Ja radzę przyjść na obiad, wypróbować jedzenie nie pokazując w jakim tak naprawdę celu. Tak szukaliśmy z mężem restauracji, i to był pierwszy test . Tak też zrobiliśmy z Figaro, niestety test oblany dostałam stary żurek po którym czułam się źle przez resztę dnia.,to było ok. 2 lata temu więc może się do tej pory poprawiło.
        • acieszka Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 10:22
          My przeprowadziliśmy taki test w tym roku. Przyszliśmy na spróbowanie dań. Zamówiłam rosół a mój narzeczony tatara. Dania były świeże, smaczne i elegancko podane. Niestety nie mogliśmy od razu porozmawiać z właścicielką bo była zajęta rozmową z innymi gośćmi na temat wesela i musieliśmy czekać na rozmowę. Pani właścicielka pokazała nam prezentację weselną bardzo nam pomogła i doradziła. Jak najbardziej polecamy Figaro. Zdecydowaliśmy się wyprawić swoje wesele w Figaro w tym roku w sierpniu smile
          • acieszka wesele w Figaro Park 04.02.14, 16:07

acieszka napisał(a):

> My przeprowadziliśmy taki test w tym roku. Przyszliśmy na spróbowanie dań. Zamó
            > wiłam rosół a mój narzeczony tatara. Dania były świeże, smaczne i elegancko pod
            > ane. Niestety nie mogliśmy od razu porozmawiać z właścicielką bo była zajęta ro
            > zmową z innymi gośćmi na temat wesela i musieliśmy czekać na rozmowę. Pani właś
            > cicielka pokazała nam prezentację weselną bardzo nam pomogła i doradziła. Jak n
            > ajbardziej polecamy Figaro. Zdecydowaliśmy się wyprawić swoje wesele w Figaro w
            > tym roku w sierpniu smile
        • misiooot Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 14:12
          Ja mogę Ci Poziomko884 polecić tą restaurację na wesele. Miałem tam swoje i organizowałem tam jeszcze poprawiny. Mieliśmy dużo zaproszonych gości(130osb). Wybraliśmy opcję góry i dołu restauracji, trochę się baliśmy jak to wyjdzie, ale powiem Ci, że świetnie. A w tej opcji mieliśmy jeszcze dodatkowo udostępniony taras na górze. Jedzenia było sporo i naprawdę dobre. Mogliśmy wybrać sobie dania, a pani właścicielka ma dużą cierpliwość. Obsługa również ok, nie mam żadnych zastrzeżeń. Zespół mieliśmy swój. Wesele mieliśmy w 2013 roku. Pozdrawiam, jak masz jakieś pytania to pisz.
        • 2chmurka555 Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 16:38
          Byłam na obiedzie przed ślubnym w Figaro Park. Ja i mój narzeczony byliśmy zadowoleni. Dania były smaczne i nic nas nie bolało na drugi dzień. Myślę, że teraz wiele ludzi stosuję tę formę sprawdzenia restauracji, przed zarezerwowaniem terminu. Ja jadłam rosół, a mój przyszły polędwiczki wieprzowe. Zjedliśmy też deser. Termin mamy zarezerwowany na wrzesień
          tego roku. Poziomce doradzić nic na razie nie mogę, bo wesele jeszcze przede mną.
          Ale trzymam za siebie i Ciebie kciuki.
    • gabrielamodels Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 13:01
      LUBLIN. Poszukujemy par narzeczeńskich, które dnia 15 lutego 2014 roku w Lublinie są chętne do miłej zabawy połączonej z atrakcjami i konkursami. Zapraszamy chętnych do zaręczenia się w Galerii, gdzie nagrodą główną jest pierścionek zaręczynowy Dodatkowe nagrody to min. sesje zdjęciowe dla par oraz wiele innych. Proszę o podawanie w zgłoszeniu: imiona i nazwiska, telefon kontaktowy, mail oraz najważniejsze informację jak długo jesteście parą na maila gabriela.kukla@gabrielamodels.pl Prośba do osób Z Lublina o udostępnienie posta
    • 2chmurka555 Re: Wesele w Figaro Park 04.02.14, 16:46
      Byłam na obiedzie przed ślubnym w Figaro Park. Ja i mój narzeczony byliśmy zadowoleni. Dania były smaczne i nic nas nie bolało na drugi dzień. Myślę, że teraz wiele ludzi stosuję tę formę sprawdzenia restauracji, przed zarezerwowaniem terminu. Ja jadłam rosół, a mój przyszły polędwiczki wieprzowe. Zjedliśmy też deser. Termin mamy zarezerwowany na wrzesień
      tego roku. Poziomce doradzić nic na razie nie mogę, bo wesele jeszcze przede mną.
      Ale trzymam za siebie i Ciebie kciuki.
      • poziomka884 Re: Wesele w Figaro Park 07.02.14, 18:04
        Dziękuję za opinie, były bardzo pomocne smile Zrobiliśmy dodatkowo rekonesans, podpytaliśmy jeszcze znajomych. Byliśmy już na kolejnym spotkaniu z właścicielką a także na obiedzie a za klika dni wybieramy się z narzeczonym na podpisanie umowy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka