Dodaj do ulubionych

Ja już po (21.08), jakieś pytanka?

IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 26.08.04, 08:26
ja już mam za sobą-było super, szoda że to tylko raz w życiu! Teraz zostały
tylko zdjęcia i film...bu! Chętnie odpowiem na pytannia jestem z Warszawy i
mogę podpowiedzieć parę spraw! Pozd.
Obserwuj wątek
    • mayyyka Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? 26.08.04, 08:52
      Gdzie kupiłaś w (no i za ile) buty? Ja wlasnie musze sie wybrac na podboj
      sklepow. Slub za miesiac. No i nie wiem czy warto wydac dwie stowy na jedna
      nocsmile
      • Gość: aga buty IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 26.08.04, 18:50
        mayyyka napisała:

> Gdzie kupiłaś w (no i za ile) buty? Ja wlasnie musze sie wybrac na podboj
        > sklepow. Slub za miesiac. No i nie wiem czy warto wydac dwie stowy na jedna
        > nocsmile

pytanie nie do mnie ale Ci odpowiem:
        Ja kupiłam skórzane buty za 180 zł (w zeszłym roku).
        Chodzę w nich do dzisiaj i są to moje najwygodniejsze buty "wyjściowe"

Polecam takie rozwiązanie
        pozdrawiam
        Pozdrawiam
        • mayyyka Re: buty 27.08.04, 08:25
          A gdzie je kupiłaś? możesz zdradzić?
          • Gość: aga Re: buty IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 27.08.04, 13:41
            w Krakowie na Floriańskiej wink
            Z kolekcji ślubnej Ryłko.
      • Gość: is Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 27.08.04, 08:10
        Jestem z Warszawy ale i tak miałam problem ze znalezieniem butów, chodziłam po
        markowych sklepach i nic! Potrzebowałam czegoś nie wyglądającego jak buty do
        komunii jak to bywa...W końcu wylądowałam na pradze i na bazarze Różyckiego
        wybrałam sobie śliczne buciki z czubkiem i delukatną 4 cm szpileczką ( nie
        chodze na obcasach ale było spoko, niski obcas) Jest naprawdę duży wybur butów
        i nie tylko! Kolor też idealnie dobrałam ! Polecam!
    • andzia353 Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? 26.08.04, 09:32
      gdzie robiłaś przyjęcie, na ile osób i jak wypadło (jedzonko, obsluga itp)
      • Gość: is Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 27.08.04, 08:13
        Robiłam w restauracjii Śpiewających kelnerów był to weselny objad trwający 6
        godzin! 6 godzin super zabawy karaoke, tańca wszyscy świetnie się bawili!My
        również! koszt ok 100zł za osobę, bez alkoholu! Nie jest to najtaniej ale za to
        gwarancja że ludzie wyjdą zadowoleni no i wy też! Restauracja mieści się na ul.
        Smoczej!Posiadają stronę internetową!
        • Gość: Aśka Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: 212.14.47.* 27.08.04, 13:55
          Ja mam pytanko dotyczące alkoholu, a konkretnie wina (wytrawne czy
          półwytrawne)? Może zaproponujesz jakąś marke (oczywiście w takiej rozsądnej
          cenie). Pozdrówka Aśka (ślub 16 pażdziernikasmile
          • Gość: is Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 01.09.04, 09:05
            polecam wino kadarka pół wytrawne
    • Gość: nina Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.chello.pl 01.09.04, 10:28
      Gratuluje!!! Co bylo dla Was najtrudniejsza sprawa do zalatwienia ? Z czym
      mieliscie najwiecej problemow ?
      • Gość: IS Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 01.09.04, 14:53
        Najbardziej mieliśmy problemy...z upierdliwymi dokumentami do ślubu
        konkordatowego i wogóle z kościelnymi dokumentami. W urzędzie SC składanie
        trwało chwile , a w kościele... no cóż nie zapomnę napewno ostatniej spowiedzi
        dzień przed ślubem...krótko mówiąc ksiąc mnie zdenerwował ale że musiałam mieć
        podpisik zacisnęłam zęby...Oprócz tego małe spięcia rodzinne co do wyboru
        restauracji nerwówka związana z niedopatrzeniem terminów...ale wszystko dało
        sie wytrzymać! Pozdrawiam
        • Gość: rybka Re: Ja już po (21.08), jakieś pytanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:49
          Gratulacje!!! oraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Ja mam
          dopiero ślub 17.09.2005 ale intersuje mnie gdzie kupiłaś sobię suknię?
          Pozdro
          • Gość: IS sukienka IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 02.09.04, 07:58
            Chodziłam dużo za sukienką chociaż szybko zdecydowaliśmy się na ślub i szukałam
            jej trzy miesiące przed ślubem! Obleciałam wszystkie sklepy w Warszawie łącznie
            z Młodą Parą i Tylko Ona i tragedia...nic mi nie pasowało...wszystkie dziwne i
            ciężkie no i żadna mi nie pasowała!!! Zdecydowałam się w tedy na szycie na
            miarę poza Warszawą ale jak tu wybrać krawcową i czy nie spartoli? Natrafiłam
            wtedy na Zakład krawiecki MADAM EL w Sulejówku ul. Harcerska ich wyroby można
            sprawdzić w serwisie Nasz ślub, jak tam pojechałam to moje wątpliwości zostały
            rozwiane było bardzo dużo pieknych modeli...krawcowe uwijały się żeby doradzić
            i na przymiarkach dopadować idealnie do figury! Byłam bardzo zadowolona cena
            sukienki ok 1800 zł z halką rękawiczkami i podwiązką! No i co jest ważne
            wszystko uszyli idealnie, o czasie i byłam bardzo zadowolona teraz muszę
            sukienkę sprzedać i aż boli serce ! Zrobiłam reklamę pracowni ale naprawdę
            polecam bo znają się na rzeczy i mają naprawdę duży wybór modeli! Pozdrawiam!
            • Gość: rybka Re: sukienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:59
              masz jakieś namiary na ten zakład
              • Gość: namiary Re: sukienka IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 02.09.04, 11:23
                MADAM EL ul. Harcerska 7a Sulejówek tel (22) 783 13 54 ,a ich wzrory można
                zobaczeć na stronie www.wesele.pl/mod_stroje.html Pozdrawiam i polecam
                pojedz tam i zobacz wzory napewno coś wybierzesz!
    • Gość: john czy garnitur się zapina w kościele czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 01:19
      a jeśli tak to na 1 guzik czy na wszystkie?
      • Gość: is Re: czy garnitur się zapina w kościele czy nie? IP: *.wios.warszawa.pl / *.crowley.pl 08.09.04, 08:08
        oczywiście że sie zapina na wszystkie. Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka