Gość: Mala IP: *.britishcouncil.hu 05.10.04, 17:22 Macie takie??? Glownie chodzi mi o okolice Wawy tz zebyb zespol gral w okolicach warszawy. moze wiecie cos na temat : Cytrusband, Degres , 5muza, Alibi, Mayday ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.zin.lublin.pl 15.10.04, 17:34 hej,my tez szukamy zespolu ale najlepiej z okolic lublina...5muza jest nienajlepszy,wprawdzie nie slyszalam go na zywo ale dobra znajoma byla na weselu na ktorym on gral:dosc dretwo,duzo przerw,meski glos nieciekawy,maja strone w internecie,mozna sciagnac mp3,powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: zespoly godne polecenia ?? IP: 80.72.34.* 15.10.04, 20:11 Hej aga, Ja też szukam zespołu z okolic Lublina. Masz jakies namiary na kogoś godnego polecenia? Morelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5'Muza Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.wil.waw.pl 28.01.05, 10:19 Juz kiedys pisalem odpowiedz na ten post nadany 15.10.2004 17:34., ale pewnie zostala skasowana (dodalem link do naszej strony) Otoz pierwsze wesele nasz zespol zagral 30.10.2004!!! w Skierniewicach (zespol istnieje od 08.2004) wiec w jaki sposob Twoja znajoma mogla byc na obslugiwanym przez nas weselu? Chyba ze jest to jakis inny zespol o podobnej nazwie (nasza nazwa zespolu to Piata Muza lub 5'Muza) lub odbyla podroz do przyszlosci)) Jestem ciekaw ktory glos meski jest nieciekawy - mamy trzech wokalistow i wokalistke? O innych uwagach nie bede wspominal. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na nasza strone (znajdziecie ja wpisujac nazwe zespolu w wyszukiwarce - np w onet.pl), przekonacie sie sami kto ma jaki glos i jak gramy. Uwazam, ze wszelkie negatywne opinie o kimkolwiek powinny byc podpisane z imienia i nazwiska, wraz z data i miejscem oraz opisem zdarzenia. Wszystkie inne negatywne opinie powinny byc traktowane bardzo ostroznie (anonimy), gdyz wiekszosc pochodzi od osob zlosliwych, czesto zwiazanych z konkurencyjnymi uslugodawcami. Pozdrawiam, Kamil Wilgucki Zespol Piata Muza Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zespoly godne polecenia ?? 20.10.04, 09:36 U nas grał w Warszawie zespół z Gliwic (1200 zł za trzy osoby) było super i nam i gościom bardzo się podobało. DUO z Gliwic, więcej namiarów na maila: wojtow@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campanula Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:42 1200 zł? Ja za 4 osoby płacę 3000zł !!! Wychodzi na to, że trzeba szukac zespołu poza W-wą Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: zespoly godne polecenia ?? 17.12.04, 19:55 niekoniecznie - 3 osoby to nie zespół - to z reguły płaczliwa wokalistka i dwóch koluniów z klawiszami, którzy tylko udają, że grają na żywo... wiem, że 3000 to nie jest mały wydatek, ale nie warto oszczędzać, jeśli chce się mieć jakość a nie jakoś.... Aha - z tego co wiem, 3000 za zespół to wcale nie tak wiele. pozdrawiam, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 28.01.05, 09:06 Strzeżcie się zespołu DUO VIP to strasznie arogancki muzyk i ponoć marnie spiewająća wokalistka zobaczcie co wyprawia na rózowym forum weselnym to nie jest normalne lecz przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresska Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 09:17 Moge polecic dwa sprawdzone zespoly. Jeden to "Kajax" z Sokołowa Podlaskiego maja swoja strone w necie, mozna posluchac kawalkow. Drugi to "Nastroje"-graja w mazowieckim i podlaskim ale mysle ze za niewielka doplata zagraja i w dalszych okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 28.01.05, 09:28 ja za swój płacę w Warszawie 2000 zł i zespól jest sprawdzony na jednej z sal weselnych to ten z najlepszych jaki poleciła mi włascicielka lokalu pozatym miejscowy, więc mniej stresów czy raczy dojechać albo czy po drodze cos mu sie nie przytrafi a znowu zgineli muzycy w wypadku samochodowym zespołu DZEM wole nie ryzykować . Odpowiedz Link Zgłoś
ala.b30 Re: zespoly godne polecenia ?? 28.01.05, 09:53 Szukałam długo porządnego zespołu i w końcu wzięłam DJ-a I to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś