Dodaj do ulubionych

zespoly godne polecenia ??

IP: *.britishcouncil.hu 05.10.04, 17:22
Macie takie??? Glownie chodzi mi o okolice Wawy tz zebyb zespol gral w
okolicach warszawy.
moze wiecie cos na temat : Cytrusband, Degres , 5muza, Alibi, Mayday ????

Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.zin.lublin.pl 15.10.04, 17:34
      hej,my tez szukamy zespolu ale najlepiej z okolic lublina...5muza jest
      nienajlepszy,wprawdzie nie slyszalam go na zywo ale dobra znajoma byla na
      weselu na ktorym on gral:dosc dretwo,duzo przerw,meski glos nieciekawy,maja
      strone w internecie,mozna sciagnac mp3,powodzenia!!!
      • Gość: Morelka Re: zespoly godne polecenia ?? IP: 80.72.34.* 15.10.04, 20:11
        Hej aga,
        Ja też szukam zespołu z okolic Lublina.
        Masz jakies namiary na kogoś godnego polecenia?
        Morelka
      • Gość: 5'Muza Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.wil.waw.pl 28.01.05, 10:19
        Juz kiedys pisalem odpowiedz na ten post nadany 15.10.2004 17:34., ale pewnie
        zostala skasowana (dodalem link do naszej strony) Otoz pierwsze wesele nasz
        zespol zagral 30.10.2004!!! w Skierniewicach (zespol istnieje od 08.2004) wiec
        w jaki sposob Twoja znajoma mogla byc na obslugiwanym przez nas weselu? Chyba
        ze jest to jakis inny zespol o podobnej nazwie (nasza nazwa zespolu to Piata
        Muza lub 5'Muza) lub odbyla podroz do przyszloscismile))
        Jestem ciekaw ktory glos meski jest nieciekawy - mamy trzech wokalistow i
        wokalistke?
        O innych uwagach nie bede wspominal.
        Wszystkich zainteresowanych zapraszam na nasza strone (znajdziecie ja wpisujac
        nazwe zespolu w wyszukiwarce - np w onet.pl), przekonacie sie sami kto ma jaki
        glos i jak gramy.
        Uwazam, ze wszelkie negatywne opinie o kimkolwiek powinny byc podpisane z
        imienia i nazwiska, wraz z data i miejscem oraz opisem zdarzenia. Wszystkie
        inne negatywne opinie powinny byc traktowane bardzo ostroznie (anonimy), gdyz
        wiekszosc pochodzi od osob zlosliwych, czesto zwiazanych z konkurencyjnymi
        uslugodawcami.

Pozdrawiam,
        Kamil Wilgucki
        Zespol Piata Muza
    • wojtow Re: zespoly godne polecenia ?? 20.10.04, 09:36
      U nas grał w Warszawie zespół z Gliwic (1200 zł za trzy osoby) było super i nam
      i gościom bardzo się podobało.

DUO z Gliwic, więcej namiarów na maila: wojtow@gazeta.pl
      • Gość: campanula Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:42
        1200 zł? Ja za 4 osoby płacę 3000zł !!! Wychodzi na to, że trzeba szukac zespołu
        poza W-wą
        • adrian4u Re: zespoly godne polecenia ?? 17.12.04, 19:55
          niekoniecznie - 3 osoby to nie zespół - to z reguły płaczliwa wokalistka i
          dwóch koluniów z klawiszami, którzy tylko udają, że grają na żywo...
          wiem, że 3000 to nie jest mały wydatek, ale nie warto oszczędzać, jeśli chce
          się mieć jakość a nie jakoś.... smilesmilesmile
          Aha - z tego co wiem, 3000 za zespół to wcale nie tak wiele. smile

pozdrawiam,

Adrian
          • Gość: darek Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 28.01.05, 09:06
            Strzeżcie się zespołu DUO VIP to strasznie arogancki muzyk i ponoć marnie
            spiewająća wokalistka zobaczcie co wyprawia na rózowym forum weselnym to nie
            jest normalne lecz przykre
    • Gość: teresska Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 09:17
      Moge polecic dwa sprawdzone zespoly. Jeden to "Kajax" z Sokołowa Podlaskiego
      maja swoja strone w necie, mozna posluchac kawalkow. Drugi to "Nastroje"-graja
      w mazowieckim i podlaskim ale mysle ze za niewielka doplata zagraja i w
      dalszych okolicach.
      • Gość: iga Re: zespoly godne polecenia ?? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 28.01.05, 09:28
        ja za swój płacę w Warszawie 2000 zł i zespól jest sprawdzony na jednej z sal
        weselnych to ten z najlepszych jaki poleciła mi włascicielka lokalu pozatym
        miejscowy, więc mniej stresów czy raczy dojechać albo czy po drodze cos mu sie
        nie przytrafi a znowu zgineli muzycy w wypadku samochodowym zespołu DZEM wole
        nie ryzykować .
    • ala.b30 Re: zespoly godne polecenia ?? 28.01.05, 09:53
      Szukałam długo porządnego zespołu i w końcu wzięłam DJ-asmile I to moim zdaniem
      najlepsze rozwiązaniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka