mlodaistudent
02.05.11, 20:11
Witam wszystkich,
Piszę już na forum bo dzisiaj trochę się załamałam i może ktoś z was miał podobny problem i sobie z nim poradził. Mojego dziecko zaczyna trzeci miesiąc życia. Ze względu na moją poważną chorobę i pobyt w szpitalu przestałam go karmić piersią pod koniec pierwszego miesiąca życia. Najpierw był karmiony mlekiem Bebilon 1. Niby wszystko było ok do czasu. Któregoś dnia dałam mu zachwalany Enfamil Premium i dostał strasznej wysypki na buzi, taka tarka na twarzy i plamy czerwone. Natychmiast go odstawiłam i wróciłam do Bebilonu. Dwa dni później byłam na wizycie u lekarki, która potwierdziła alergię i powiedziała, że jeśli po powrocie do Bebilonu wszystko nie przejdzie żebyśmy kupili mleko Nan HA. Oczywiście po bebilonie nic nie przechodziło, to mój mąż poszedł do sklepu kupił BEBIKO HA 1 dobry apetyt. Nieby było lepiej już zaczynał trzeci tydzień z tym mlekiem ale bóle brzuszka, zielona kupka, bardzo brzydko pachnąca i nasilenie się zmniejszonej trochę wysypki, spowodował to, że dwa dni te,u kupiliśmy to nieszczęsne NAN HA. I dzisiaj nie dość, że wysypka coraz większa to jeszcze kiedy mierzyłam mu gorączkę zrobił kupkę jak nasza dorosła zielona biegunka, sama woda, cuchnąca i zielona, ciemnozielona. Nie bardzo wiem co robić, czy jak najszybciej śmignąć do lekarza czy jeszcze chwilę wytrzymać na tym NAN HA i zobaczyć jak to się rozwija? Może miałyście/mieliście podobne doświadczenia i wiecie co i jak.
Pozdrawiam i czekam na wiele odpowiedzi!!!!