Dodaj do ulubionych

Mamy już termin

06.10.04, 16:58
Witajcie.
W końcu wczoraj ustaliliśmy termin naszego ślubu!<<21/05/2005>>
Czy,któraś z was też ma taki termin?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Mamy już termin IP: *.echostar.pl 06.10.04, 17:03
      Bardzo ładna data! ja nie wierze w zabobony majowe! gratuluje wyboru! pozdr.My
      mieliśmy w lipcy i tez bez literki "r"...wink
      • titica Re: Mamy już termin 06.10.04, 17:05
        Wolałabym 20/05/2005,ale to piątek a my wolimy sobotę smile))
        A co do zabobonów to znam wiele związków z literką "r" i się rozpadły sad
        • Gość: Agata Re: Mamy już termin IP: *.echostar.pl 06.10.04, 17:10
          Ja równieżsmile rzeczywiscie 20.05.2005 było by super! ale sobota to sobotasmile
          pozdrawiam cieplutko!
    • Gość: Ania Maj to pechowy miesiąc nie ze względu na brak "r" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:24
      w nazwie , tylko tak od dawna bylo ,że "ślub majowy , grób gotowy", a w ogóle
      to tyle było już na tym forum informacji i sporów na temat majowych slubów ,
      ze mogłybyście z łaski swej poczytać , a nie pisać bzdur na temat braku czy
      też nie litery "r" w miesiacu... a co to ma do rzeczy, czy ktoś ślubował w
      lipcu czy kwietniu? maj natomiast ma całkowite uzasadnienie dlaczego nie
      powinno się brać wtedy ślubu i jak ktoś chce wiedzieć to poszuka , a nie będzie
      płótł trzy po trzy o andronach...naiwne ...maju im się zachciało...
      • titica Re: Maj to pechowy miesiąc nie ze względu na brak 07.10.04, 16:35
        Ja się chciałam podzielić miłą nowiną a o przesądach samo wyszło.
        A poza tym bardzo niemiłym tonem to napisałaś.

Żegnam
      • Gość: ula Re: Maj to pechowy miesiąc nie ze względu na brak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 19:02
        mówi się pleść andronów a nie o andronach

pozdr.
        • Gość: ja Re: Maj to pechowy miesiąc nie ze względu na brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:32
          dokładniej "pleść androny", ciekawe, czy to emocje, czy niedouczenie i
          nieoczytanie?
      • Gość: Jotka Re: Maj to pechowy miesiąc nie ze względu na brak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 09:55
        Aaa haaa haa!!! DObre - pani profesor gusłologii stosowanej. A ha haaa!!
    • Gość: Kasia Re: Mamy już termin IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 07.10.04, 16:54
      To już nie mogłyście do czerwca poczekać? Kilka dni was nie zbawi! Mimo to
      życzę powodzenia!
    • Gość: aa Re: Mamy już termin IP: *.echostar.pl 07.10.04, 19:37
      ale jestescie głupie! niech dziwczyna robi co chce! powodzniea
      • titica Re: Mamy już termin 07.10.04, 20:01
        O to chodzi,że nie może to być czerwiec a,że w zabobony nie wierze i inne
        porzekadła także jak dla mnie może być każdy miesiąc
        • Gość: kasia Re: Mamy już termin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:00
          gdybyśmy mieli wierzyć we wszystkie zabobony jakie są, to by nikt nie wychodził
          z domu. tyle jest ślubów w kwietniu w Swięta Wielkanocne i nikt nie mówi, że
          nie ma "r". nie przejmój się. jak macie być ze sobą, to będziecie i nie
          zależnie czy to będzie maj czy czerwiec. ja brałam ślub 21 sierpnia tego roku,
          tylko dlatego, że wcześniej broniłam licencjat. Życzę miłych przygotowań.
          pozdrawiam
        • Gość: Jotka Re: Mamy już termin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 09:58
          Pewnie - nie przejmuj się - ja biorę ślub w lipcu (też be "r") i mam gdzieś
          zabobony. Jak ktoś chce żyć w średniowueczu jego sprawa smile) Przed ślubem
          najlepiej niech zrobi wywar z kurzych nóżek na szczęście smile)

POzdrawiam Cię i życzę wszystkiego najlepszego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka