Gość: Ola IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 22.10.04, 09:50 Czy ktos organizował wesele w chorzowskiej Łani? Jeśli tak to prosze napiszcie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość77 Re: Łania w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:43 Ja tam miałam wesele w tym roku. Jedyne co można powiedzieć to SUPER!!!!!!! Nie ma rzeczy która by była niedopracowana!!! Wszystko tak jak obiecali (nawet pogoda!!!) ) Jeżeli chcesz szczegółowe info to podaj e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Łania w Chorzowie IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 25.10.04, 14:03 Cześć! Mogę prosić o namiary na ten lokal?I cennik.Ile płaciłaś za krzesło?miejsce? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie info. Proszę jeszcze o jakieś inne adresy,jesli znacie. Dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Łania w Chorzowie IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 27.10.04, 09:51 My bedziemy placic 140 zl za osobe w tym jest wszystko proch alkoholu. Oto strona tej restauracij www.lania.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Łania w Chorzowie IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 27.10.04, 09:53 Jeli mozesz to prosze mi tylko napisz, czy ta gorna sala jest wystarczajaca na 68 osob?? pan kierownik twierdzi ze tak, ale ona wydaje mi sie jakas mala. Pozdrawiam goraco i mam nadzieje ze nasze wesele bedzie rownie udane jak Twoj. Odpowiedz Link Zgłoś