Dodaj do ulubionych

Pałac w Zaborówku

IP: *.dsl.siol.net 26.10.04, 15:12
Witam

Jesli macie jakieś opinie lub możecie podzielic sie warazeniami na temat tego
miejsca to prosze!!! Glownie jaka obsluga i jedzonko, ewenalnie na co zwrócic
uwage.

Pozddr
Dosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Moni Re: Pałac w Zaborówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:37
      Byłam tam gościem weselnym ze 3 lata temu. Było bardzo sympatycznie. Przyjęcie
      było kameralne. Pamiętam niezłą obsługę, ale mówię to z perspektywy gościa.
      Bardzo podobał mi się klimat tego przyjęcia. Masz może jakieś namiary na ten
      Pałacyk?
      • Gość: Dosia Re: Pałac w Zaborówku IP: *.ipko.net / 80.80.170.* 23.11.04, 22:03
        Witaj
        oczywiscie na opinii goscia tez mi zalezy ! Takze dziekuje za komentarz.
        Namiar do tego palacyku-hotelu to 725-97-84 (Jesli nie bedziesz mogla sie
        dodzwonic to napisz to poszperam i podam ci komorke)

Pozdr
        Dosia
        • Gość: Moni Re: Pałac w Zaborówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:16
          Pamiętam, że były dwie sale. W jednej był stół przy którym się jadło dania na
          ciepło, a w drugiej były alkohole, ciasta. Tańczyliśmy w "sali kominkowej", tak
          ją nazwę. To była sala, do której wchodziło się z dworu... nie bardzo wiem jak
          takie pomieszczenie nazwać w odniesieniu do pałacu smile Z tamtej sali były też
          drzwi na ogród. Ponieważ większość gości nie była z W-wy, ani okolic wynajęto
          pokoje na górze. Malutkie, ale na jedą noc... w pokoju była łazienka. Pamiętam,
          że młodzi mieli pokój z łożem małżeńskim. Naprawdę było bardzo przyjemnie.
          • Gość: Dosia Re: Pałac w Zaborówku IP: *.ipko.net / 80.80.170.* 24.11.04, 11:42
            Tak tam wlasnie tak jest. Ja nazywam to hallem ale sala kominkowa jak
            najbardziej pasuje smile Ja tez prawdopodbnie zronie tak ze na jednej sali bedzie
            jedzonko a na drugiej fotele, kanapy, ciasta bufet. I tance w tej sali
            kominkowej po srodku. Tez bedziemy nocowac gosci na gorze i mamy zamiar wziac
            pokoj z lozem smile
            Czy mozesz mi napisac jesli pamietasz czy jedzenie wbylo wzgledne ? I czy nie
            za malo ??

Pozdrawiam- Dosia
            • Gość: Moni Re: Pałac w Zaborówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:40
              Niestety nie pamiętam... ale chyba złe nie było, albo atmosfera tego miejsca
              tak mi przypadła do gustu, że nie przykładałam wielkiej wagi do jedzenia smileNie
              sądzę jednak, żeby coś mi jakoś wybitnie nie smakowało, bo pewnie bym pamiętała.
              Jak przez mgłę kojarzę, że były ładnie podane... tzn. bardziej szykownie niż w
              takich typowych salach weslnych w jakich byłam do tamtej pory.
              Fajnie, że planujecie przyjęcie w tak uroczym i klimatycznym miejscu. My
              planujemy ślub w sierpniu i myślimy o zaproszeniu na jakiś przyjemny obiad 15-
              20 osób. Ale pewnie przy większej ilości osób też bym się poważnie zastanowiła
              nad Zaborówkiem.
              Pozdarawiam smile
    • Gość: Dosia Re: Pałac w Zaborówku IP: 62.212.208.* 09.12.04, 20:13
      Wyciagam temat. Ostatnio ogladalam fragmenty kasety i wygladalo super (jesli
      chodzi o zabawe) ale niestety nie bylo widac stolow itd no i nadal nie wiem czy
      jedzonko dobre a obsluga mila?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka