Gość: ala IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 08.11.04, 19:33 czy ktos moze cos powiedziec na temat tego domu weselnego?jestem ciekawa jaka jest organizacja, jakie jedzenie itp dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Tango - dom weselny IP: *.ibmer.waw.pl 09.11.04, 11:08 Szkoda,że nie napisałaś w jakiej części Polski znajduje się ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catzy Re: Tango - dom weselny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 11:22 Jesli chodzi Ci o Tango k. Legionowa, to mozesz byc spokojna - jedzenie dobre i duzo, b. dobra obsluga kelnerska, jedyny problemik to, ze niektorzy skarza sie na sliska podloge. Ogolnie w Legionowie moge polecic trzy sale: Melodie (bede tam miec wesele w czerwcu) Tango i Julie, wszystkie trzy sale sprawdzone i z bardzo dobrymi opiniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Tango - dom weselny IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 09.11.04, 12:50 Tango k.Legionowa Dziękuje bardzo za informacje, mam tam wesele jednak nie znałam opini teraz jestem juz spokojniejsza ps. podobno podłoga ma byc zmieniona pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Tango - dom weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:12 A ja kurczę słyszałam ostatnio przez przypadek że z jedzeniem tam różnie bywa.Tylko nie wiem w jakim sensie bo nie miałam możliwości zapytać. Ale to tylko od jednej osoby a tak to chwalona była ta sala. Myślę jednak że akurat to jest wszystko do dokładnego ustalenia i będzie ok. Ps. Witaj i tutaj Wiola (Catzy) Odpowiedz Link Zgłoś