Dodaj do ulubionych

Ile płacicie za salę na wesele?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:17
Przedstawiono mi ofertę 200 zł za osobę w nadmorskiej maleńkiej miejscowości
bez alkocholu i napoi, drugą ofrtę otrzymałam za ok 120 złz innej
miejscowości rownież nad morzem - dośc duża rozbiezność. Ile wy płacicie lub
płaciłyście/placiliście za salę???
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.aster.pl 25.11.04, 14:25
      My szukamy sali w Warszawie i obejrzelismy ich dosc duzo.
      Ceny wahaja sie od 120 do 160 zl za osobe,w tym jest z reguly 3-5 dan
      goracych,ciasta,owoce,napoje,przekaski zimne,tort,nie ma alkoholu.
      Oczywiscie sa lokale jeszcze tansze,ale wtedy jest np.tylko jedno danie
      gorace,albo trzeba miec swoje ciasta,owoce,napoje...i oczywiscie sa tez sale
      drozsze (my akurat takich nie bralismy pod uwage)
      Osobiscie uwazam ze sala za 200 zl za osobe i to bez alkoholu to drogo.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Ola Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.bwe / 193.201.139.* 15.03.05, 13:52
        Bardzo proszę prześlij mi jakieś namiary na sale w Warszawie, w których
        byliście i warto skorzystać. Mój mail a.sadowska1@wp.pl. Z góry dziękuję i
        pozdrawiam Ola
    • Gość: Mada Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.11.04, 15:20
      150 zł za osobę. w tym nie ma tylko alkoholu. napoje do bólu, 5 dań gorących w
      tym grill. tort. Warszawa
      • Gość: iwona Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 193.201.167.* 25.11.04, 15:26
        Będę wdzieczna za podanie namiarów na ten lokal( stronka internetowa-
        najchętniej)

pozdrawiam
        • Gość: ania Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:40
          Kurcze sporo mniej niż u mnie ta cena 200 zł to taki barak nie za duży różowy w
          lesie... powaznie
        • Gość: Mada Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.lech.kso.pl 25.11.04, 20:40
          www.complexbar.pl
          ale z tego co wiem to na przyszły rok już w tej chwili jest za 160 zł
          • Gość: werty complexbar IP: *.devs.futuro.pl 26.11.04, 08:25
            Byłam w tym lokalu na weselu koleżanki i powiem szczerze żadna rewalacja.
            Wesele było na 80 osób i był straszny ścisk, a do tego mało miejsca na
            parkiecie. Jedni obijali się o drugich i tańczyliśmy na zmianę tak było ciasno.
            Żeby napić się kawy czy zjeść sałatkę trzeba było przedzierać się przez całą
            salę do stołu na którym to stało. Po drodze należało przeprosić wszystkich
            siedzących żeby się wsunęli, bo inaczej nie można było się przecisnąć. Do tego
            obsługa nie zaciekawa.
            Mam nadzieję, że u Was będzie lepiej. Pozdrawiam.
            • Gość: iwona Re: complexbar IP: 193.201.167.* 26.11.04, 08:51
              Czy problemem było jedynie to, ze miejśca nie za wiele?
              A jak jedzonko, obsługa itd?

pozdr

• Gość: werty Re: complexbar IP: *.devs.futuro.pl 26.11.04, 10:10
                Jedzenie było naprawdę smaczne. Obsługa raczej średnia.Trochę się krzywili, gdy
                o coś się ich prosiło. Dla mnie główny minus tego lokalu to ciasnota.
                • Gość: iwona Re: complexbar IP: 193.201.167.* 26.11.04, 10:32
                  a czy jest parking, ewentualnie jakieś pokoje dla gości?
                  • Gość: werty Re: complexbar IP: *.devs.futuro.pl 27.11.04, 08:39
                    Parking jest, co prawda nie dla gości knajpy, a dla klientów sklepu, który jest
                    obok, ale samochód można postawić. Natomiast pokoi nie wynajmują, gdyż jest to
                    lokal zaadaptowany.
            • magdary Re: complexbar 26.11.04, 09:32
              u nas będzie tylko 70 osób więc będzie jeden duży stół i więcej miejsca do
              przechodzenia smile
              zacytuję co mi napisała:

"WitamsmileWesele bylo rewelacyjne, jedzonko ktore wybralismy bylo b.dobre. Jesli
              chodzi o grila to b.dobry pomysl. My mielismy na grilu karkowke, kielbase,
              kaszanke i wszyscy goscie byli zadowoleni z tego pomyslu a pozatym wszystko
              swieze i smaczne.
              Zdradze ci cos-rewelacyjny jest tort, ktorego nie robia tylko zamawiajaw
              cukiernii.
              Stoly sa pieknie ubrane i wszystko dopasowane do calosci. Na tarasie sa
              pochodnie i tez to jest ok.
              Znajomi mowili ze bardzo dobry byl szczupak w calosci i indyki na
              postumentach.Wesele nasze bylo na 105 osob i spokojnie sie wszyscy zmiescili.
              Mozesz sie powolac na nas wlasciciel Robert napewno nas pamieta bo bawili sie
              wszyscy do 7 rano. Nawet zazowalismy ze nie robilismy poprawin bo sporo
              jedzenia zostalo i to musielismy zabrac ze soba.
              Oj, bym zapomniala koniecznie zamowcie sobie zur-jest przepyszny i polecam."

My nie będziemy miec zespołu tylko DJ więc i miejsca będzie wiecej smile
    • dafni Re: Ile płacicie za salę na wesele? 25.11.04, 17:34
      My robimy wesele pod Warszawą. Płacimy ok. 170 złotych za osobę. W cenie jest 5
      ciepłych posiłków, sałatki, ciasta, tort weselny, napoje i wódka. Nie ma tylko
      wina i piwa do grilla.
      • Gość: iwona Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 25.11.04, 19:03
        Dafni, czy możesz podać namiary?
        • dafni Re: Ile płacicie za salę na wesele? 25.11.04, 19:54
          Pewnie. Hotel 500 nad Zalewem Zegrzyńskim. Nasze wesele jest na około 70 osób
          więc urzadzamy je w restauracji, ale wiem, że mają też drugą, większą salę.
          • Gość: iwonar Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 193.201.167.* 26.11.04, 08:47
            Mnie potrzebna jest sala na około60-70 osob, więc byłaby w sam raz.
            Dzięki.
        • Gość: asieńka Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:20
          kurde ale kosmiczne ceny macie, ja płacę 120 zł od osoby, w tym jest 6
          gorących dań alkohol i kupa żarcia i ciasta. I sala jest zajebista. Wesele
          robię na 200 osób. Aha i jeszcze jest stół wiejski za 400 zł. ALe to jest 40 km
          od Wwy
      • Gość: iwonar Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 193.201.167.* 26.11.04, 08:53
        Dafni, a są jakieś ograniczenia jeśli chodzi o napoje ciepłe, zimne i alkohol?
        Umówiliście się na okresloną ilość? Jak to wygląda? Co z jedzonkiem które
        zostanie?

pozdr
    • Gość: emila Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.chello.pl 25.11.04, 20:33
      160 zł za osobę, wliczone jest wszystko oprócz alkoholu. A sala to po prostu
      cacuszko!!!!Pod Warszawą.
      • Gość: Ka Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.aster.pl 25.11.04, 23:36
        A gdzie jest ta sala "cacuszko" jesli wolno spytac ? smile
        I co jest w tej cenie?
        • Gość: emila Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 28.11.04, 20:21
          sala jest w Strzeniówce, na ul. Pruszkowskiej. Są tam dwie sale obok siebie,
          jedna na 250 0sób, a druga na 180. Ta mniejsza jest moim zdaniem o wiele
          ładniejsza. Ma taki swój urok. Ja organizuje tam wesele na 120 osób. I myslę,
          że będzie w sam raz!!!! A wliczone jest wszystko, 5 ciepłych dań+ te wszystkie
          przekąski, sałatki, ciasta na stole. Napoje bez ograniczeń: cola, fanta, soki a
          nie jakaś oranżada za 1zł!!! Wliczony jest też tort weselny, chlebek i lampka
          szampana dla gości, i piękny apartament dla nowożeńców. Można też zarezerwować
          sobie 2 pokoje dla gości , ale one są płatne dodatkowo. Trzeba kupic tylko
          alkohol. I jak ktos sobie życzy to może zapłacić za stół wiejski.
      • Gość: iwona Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 193.201.167.* 26.11.04, 08:54
        Również poproszę o namiary.

pozdrawiam
    • Gość: Dominika Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:39
      My placimy pod Wroclawiem 138 zl za osobe razem z poprawinami, w cene wliczone
      jest wszytsko bez alkoholu, bylam tam juz na weseleu i wszytko wygladalo is
      makowalo slicznie
    • dafni Do Iwony 26.11.04, 14:34
      W ofercie jest bardzo dużo napojów, nie ma możliwośi żeby zabrakło (np. wódki
      jest 30 butelek na 60 osób - pewnie i tak zostanie). Naprawdę proponują uczciwe
      warunki. Sama restauracja jest bardzo ładna, no i do tego ładnie położona. Jest
      taras, plaża i molo.
      • Gość: Julio Re: Do Iwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:59
        ale podobno nie maja klimy??
    • Gość: pati Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.vega.eu.org 16.03.05, 00:34
      My placimy 140 zł w zakopanem w tym jest 4 danie gorace ale nie ma ciasta i
      alkoholu
    • pepperann Re: Ile płacicie za salę na wesele? 16.03.05, 08:50
      My pod warszawa 140 za osobe - za super stylowe miejsce (bez alkoholu)
      • Gość: Aga a moze cos w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:09
        a ja szukam sali w Krakowie na ok 60-70 osob? moze ktos cos poleca?
      • Gość: kasia Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:11
        a mozna wiedziec gdzie pod Warszawa?tez jesteśmy na etapie poszukiwać lokalu
        pod warszawą
    • Gość: anus6 Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 80.50.58.* 23.03.05, 14:13
      My za wynajęcie sali płacimy jakies 600 zł, ale wynajmujemy firme cateringową
      gdzie zapłacimy jakieś 100 zł od osoby.
      Pozdrawiam
      • Gość: andzia Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.eranet.pl 23.03.05, 14:34
        a możesz zdradzić gdzie?
        • mijaczek Re: Ile płacicie za salę na wesele? 30.03.05, 18:26
          Czegos tu nie rozumiem... Ja za sale jako tako place osobno, a nastepnie
          100PLN za jedzonko i napoje... no ale ja wynajmuje sale na zamku i nie jest to
          zadna sala weselna, a catering zamawiam osobno...
          Czy nikt naprawde nie placi za sale osobno?
          Mia
          • greeneyes27 Re: Ile płacicie za salę na wesele? 30.03.05, 19:11
            Mia,
            za sale placi sie osobno, wtedy gdy zamawia sie catering z zewnatrz.
            Gdy my szukalismy miejsca na wesele, pokazano nam palac, w ktorym nie bylo
            restauracji. Za sale musielibysmy zaplacic 3,5 tys. i jeszcze osobno za
            catering.
            Dlatego zdecydowalismy sie robic wesele w restauracji, zeby nie placic
            dodatkowo za sale.
            • mijaczek Re: Ile płacicie za salę na wesele? 30.03.05, 19:54
              No wlasnie... nas osobno kosztuje zamek i osobno catering... niby restauracja
              jest na zamku, ale jednak kaza sobie placic osobno...
            • Gość: Niula Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.tvp.pl 30.03.05, 21:11
              Ja płacę 1000 zł za salę i 90 zł od osoby (wszystko oprócz alkoholu, 3 dania
              gorące)
              • lama_83 Re: Ile płacicie za salę na wesele? 31.03.05, 09:34
                w Ełku 90 za osobę, w tym 4 posiłki ciepłe, brak alkoholu, ciast i owoców.
                Dodatkowo oddzielnie za salę nic nie płacimy...
                • Gość: monka Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: 217.8.186.* 31.03.05, 09:56
                  my placimy 140 wawka-mokotów "sala biesiadna' -bardzo gfajne miejsce, bez alko
                  i napojów.
    • Gość: Kasiunia Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:05
      my płacimy 120zł od osoby,pod Warszawą(najtańsze miejsce jakie znaleźliśmy), w
      cenie jest 5 dań gorących, napoje i ciasta. bez alkoholu.wesele na 100
      osób.pozdrawiam
    • Gość: jagodajagoda Re: Ile płacicie za salę na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:20
      u mnie kosztuje 120 zl od pary, le moi rodzice sami organizuja wesele: 2500
      sala, 1500 kucharka + obsluga (6), 2000 orkiestra, alhohol 2000, plus napoje
      jedzenie i ciasta, wesele na 120 osob, wychodzi jakies 5000 tysiecy taniej niz
      jakbysmy placili od osoby 120 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka