Dodaj do ulubionych

Polecane na forum zespoły

17.12.04, 14:53
tak z czystej ciekawości, jakie te super polecane zespoły graja muzykę? Na
jakich instrumentach? jaki repertuar? na czym polega to zabawianie gości?
Ja w swoim zyciu nie widziałam jeszcze super zespołu.Zawsze to sa takie
kapele studniówkowe grajace perfekt i biedroneczki, o małym misiu nie
wspomniawszy. Klawisze i jakaś piskliwa panna albo wąsacz.Zabawy w stylu
wszyscy do kółeczka...
Błagam, przekonajcie mnie, ze moze byc inaczej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jotka Re: Polecane na forum zespoły IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 19:29
      Dobre! smile)) Też chetnie bym posłuchała argumentów za - póki co mam podobne
      zdanie do przedmówczyni
      • adrian4u Re: Polecane na forum zespoły 17.12.04, 19:49
        gdzieś wcześniej była kłótnia kapel na forum - która lepszasmile Aż mi się nie
        chciało w niej brać udziału, bo w żadnej kapeli nie gram.
        więc tu też będę starał się być obiektywnysmile o ile jakaś zainteresowana kapela
        tudzież polecający się wypowiesmilesmilesmile

Adrian
      • adrian4u Re: Polecane na forum zespoły 17.12.04, 20:05
        ... przepraszam, ale zalałem sobie przedwczoraj klawiaturkę Tonic'kiem (bez
        ginu niwstety) i teraz się cała lepi i się ciężko pisze.... jutro podmienię, to
        napiszę więcej o zespołach.

buziaki,

Adrian
        • Gość: smart Re: Polecane na forum zespoły IP: *.retsat1.com.pl 17.12.04, 21:18
          Adrian, czemu nie z dżinem oczywiście???
          To już z dżinem nie można?
          wink
          • adrian4u Re: Polecane na forum zespoły 19.12.04, 01:27
            Smart,

oczywiście, że można z dżinemsmile
            robi się to tk: pociera się lampę, dżin wyskakuje a wtedy go z niemacka łaps i
            trzy życzeniasmile
            A jeśli chcesz mieć dżina full-service, to pamiętaj, by trzecim życzeniem było
            zawsz"właź do lampy" smilesmilesmile
            potem go uwalniasz i od nowasmile

Adrian
            (tym razem eksperymentuję ze Sprite)
    • Gość: Alicja Adrian - czy To twoje forum reklamowe ? IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 08:52
      Odnoszę wrażenie,ze Adrian zrobił sobie tutaj forum reklamowe. W każdym jego
      poście mozna przeczytac,ze jest najlepszy,najwspanialszy i ze tylko on moze
      dobrze zagrac na slubie i wszystko potrafi i na kazdy temat sie wypowiada -
      podajac przy okazji adres mailowy. A podobno nie mozna sie tutaj reklamowac ?
      • dafni Re: Adrian - czy To twoje forum reklamowe ? 18.12.04, 11:37
        Masz rację, nie można. Cały problem z Adrianem polega na tym, że jego reklamy
        nie są na tyle jawne, żebym mogła je wykasować. Jeśli zaczęłabym to robić na
        forum zaraz pojawią się głosy, że przesadzam.

Pozdrawiam
        • adrian4u Re: Adrian - czy To twoje forum reklamowe ? 18.12.04, 11:42
          Dafni, błagam, to nie reklamysmilesmilesmile
          tę sprawę już przerabialiśmy, ale OK, będę uważniej dobierał słowasmile

buźka,

Adrian
          (kryptoreklamiarz niedobry)
      • adrian4u Re: Adrian - czy To twoje forum reklamowe ? 18.12.04, 11:40
        hmmm....
        rozumiem Cię...
        z drugiej strony zauuważ, że odzywm się tylko wtedy, gdy mam coś mądrego i
        prydatnego do powiedzenia. Jeśli nie wiem, nie znam się, lub poprostu uważam,
        że moje słowa nie wniosłyby nic do dyskusji - milczę.
        Adres mailowy to swego rodzaju ID, ale proszę bardzo, pisać nie muszę (choć
        automat windowsowy to robi sam, ustawię diabła, żeby ie kombinował).
        I nie reklamuję się, nie namawiam do niczego, nie kuszę, nie kombinuję... Jeśli
        odnosisz wrażenie, że jest inaczej - cóż, zrobiłbym to dla Ciebie i ograniczył
        swoją obecność do minimum.... może nawet tak zrobię.... kto wie? smile
        Aha - nie jeste najwspanialszysmile
        Ja nawet wspaniały nie jestem...
        taki żuczek ze mnie drobniutkismile

łojoj - jak widać podmieniłem klawiaturkę - od razu się Ardianek rozpisał...

pozdrwiam,

Adrian

ps. z ginem jak najbardziej, byle nie za częstosmile
        • Gość: smart Re: Adrian - czy To twoje forum reklamowe ? IP: *.retsat1.com.pl 18.12.04, 14:55
          Ja osobiście nie mam nic przeciwko Adrianowi (zaznaczę przy okazji że nie jest
          żadnym moim znajomym). I jeśli uważacie że jego 'reklama' jest nachalna to
          bardzo się dziwię, bo miałam przyjemność zetknąć się juz nie raz z naprawdę
          nachalną reklamą... i nic, co pisze Adrian takiej reklamy nie przypomina.
          A tak mamy przynjamniej - oprócz głosów amatorów - głos, jakby nie było, kogoś,
          kto się na tym choć troszkę zna... smile

ps jak ja mogłam napisać gin przez 'dż'???!!!
          • madeleine7 Re: powróćmy do wątku. 20.12.04, 10:27
            powie ktoś wreszcie czy sa jakies zespoły grajace coś czego da sie słuchac i
            przy czym tańczyć?
            • lysyadam Re: powróćmy do wątku. 20.12.04, 15:53
              trzymamy w tajemnicy, bo używanie nazw to już reklama...

ale wiemy, wiemy... znamy...

są takie zespoły... ale ćśśśśśś..cho sza... nie mówimy jakie bo anioł czuwa..

wink
    • wojtow Re: Polecane na forum zespoły 28.12.04, 08:43
      J miałam dobry zespół: klawiszowiec, wokalista i saksofonista.

Zespół DUO z Gliwic /Agencja Artystyczna "Twój Bal"/
      tel.0605 342 042
      twojbal@op.pl

Mieli bardzo dobry kontakt z gośćmi i od lat są zapracowani, czyli wiele osób
      korzysta z ich oferty.
      Są tani, czyli nie posiadają cen warszawskich smile
      • Gość: smart Re: Polecane na forum zespoły IP: *.retsat1.com.pl 28.12.04, 09:37
        Madeleine - powiem szczerze, że zespoły, które grają na weselach, tradycyjnie,
        stety lub niestety, grają muzykę,hmm.. weselną (nie koniecznie musi to być
        disco polo). Zespoły te bardzo często prezentują całkiem wysoki poziom
        wykonywanych utworów, no i naprawdę dobry zespół zagra prawie każdy kawłek.
        Nie bardzo wiem, czego ty spodziewasz się po zespole - mają grać ciężkiego
        rocka, jazz czy rap??? Zapewne możesz sobie wynająć jakiś zespół z polskiej
        sceny muzycznej, ale będzie cię to kosztawać majątek... smile

Pozdrawiam
        smart
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka