Dodaj do ulubionych

A kto powie tak 23 lipca?

IP: *.tvgawex.pl 03.01.05, 22:03
Ktos ślubuje właśnie tego dnia? Bo czytam posty i jeszcze nie znalazłam...Jak
ktoś się znajdzie to pozdrawiam serdecznie.Napiszcie też skąd jesteście.Ja
mieszkam w Bydgoszczy.Pozdrawiam serdecznie wszystkie lipcowe pary młode!!
Obserwuj wątek
    • Gość: moniczka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 15:00
      23 lipca to tez nasza datasmileślub zaczyna się o 16.15smilejestem z lubelskiego,juz sie stresuje ale myśle że bedzie cudnie przynajmniej mam taką nadzieję no chyba że zemdleje przed kościołem i sie wszystko skończysmile))pozdrowionka
      • Gość: smart Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.retsat1.com.pl 04.01.05, 15:04
        Ja co prawda już po ślubowaniu, ale 23.07.05 to będzie prawie moja pierwsza
        rocznica ślubu (ślubowałam 24.07.04).
        Życzę wam obu (i całej reszcie też) szczęścia - lipiec to piękny miesiąc na
        śluby. smile))

pozdrawiam
        smart
    • rootka Re: A kto powie tak 23 lipca? 04.01.05, 21:10
      i ja tez!!!!! a slub tez bedzie w lubelskim, moze sie spotkamy w drodze do
      kosciola, Moniczka? smile
      • Gość: Venise Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:25
        A jaka bedzie pogoda w lipcu? wink

My slubujemy 22-ego lipca br., czyli dzien wczesniej niz Wy.

Pozdrowienia dla wszystkich "Lipcowych" smile

Ania
        • Gość: Agulka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.tvgawex.pl 05.01.05, 10:56
          Ja mam nadzieje ,że będzie piękne słoneczko ale bez upałów.Oby tylko nie padało.

Pozdrawiam.
    • Gość: M Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.crowley.pl 05.01.05, 10:58
      Moja kuzynka - też z lubelskiego - 23 lipca
      • Gość: moniczka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 11:09
        jak tylko bede w stanie to chętnie się spotkam w drodze do kościółkasmileco do pogody to bedzie dobra na pewno! a z resztą doszły mnie słuchy że jak juz sie ma buciorki to na parapet w kuchni trzeba wystawić i Pan Bożek z pogodą nie zawiedziewinkto juz sprawdzony sposób przez moje kumpelki,także dziewuszki do sklepu po butki i na parapetwinkpozdrowionka (p.s ja butki pewnie kupie w ostatniej chwili znając życiewink)
        • rootka Re: A kto powie tak 23 lipca? 08.01.05, 00:01
          a mnie sie wydaje, ze w lipcu z powodu braku R w nazwie ten sposob z butami nie
          zadziala smile)
          • Gość: smart Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.retsat1.com.pl 08.01.05, 17:09
            Oczywiście że zadziała. To nie od 'r' zależy. Tylko noc wcześniej wystarczyje
            wystawić na parapet. smile
    • Gość: zonik Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:02
      Życzę wszystkiego naj, naj, naj!!! ja już jestem co prawda po, ale 24 lipca
      będziemy obchodzić PIERWSZĄ rocznicę!!!Było cudownie, zazdroszczę, że jesteś
      jeszcze przed, jestem z Gdańska, slub mieliśmy w Gdyni, pozdr.
    • Gość: Agulka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 17:59
      Dzięki,ja też jestem bardzo szczęśliwa i nie mogę się już doczekać tego dnia.Mam
      nadzieję ,że będzie to jeden z najpiękniejszych dni dla mnie i mojego prawie
      męża! Pozdrawiam.
    • Gość: Magda Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:43
      ja też mam ślub 23 lipca i mam 23 lata! nie mogę się już doczekać.Jestem z
      Lublina
    • Gość: Agulka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.tvgawex.pl 13.01.05, 22:01
      Dziewczyny a jak z przygotowaniami?Co juz macie a czeogo jeszcze brak.U nas jest
      sala,kościół, zespół muzyczny.Jesteśmy w trakcie poszukiwań fotografa, a pod
      koniec miesiąca wybieramy się po obrączki.Trzeba się też będzie rozejżeć za
      sukienką.Czemu do tego lipca jeszcze tyle czasu!!Już nie mogę się
      doczekać.Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych żon!
    • Gość: czarnula Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:08
      23 lipca 2005 ja tez mówie taaaaaak.......
      W Poznaniu.
      • Gość: karolina ja też 23 lipca -szczecin, ma być pogoda!:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:24
    • Gość: ladynicka Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:57
      23 lipca 2005r to bedzie dzień w którym powiem tak smile.Już nie mogę się
      doczekaćsmileJeszcze tylko 5i 1/2 miesiąca i już zawsze bedziemy razem smile))). A
      ślub odbędzie się we Wrocławiu. Pozdrawiam wszystkie lipcowe panny młode smile
      • foxia Re: A kto powie tak 23 lipca? 04.02.05, 13:03
        My w Radomiu. Decyzja o dacie zapadła dokładnie pół roku wcześniej.
        Szykowaliśmy się na wrzesień, ale trafiła się ładna sala...wink Pozdrawiam
        wszystkie lipcowe pary, a szczególnie te z 23.07.2005.!!!
        • olga.m Re: A kto powie tak 23 lipca? 19.02.05, 21:54
          Ja powiem "tak" 23.07.2005r - to bedzie podwojnie szczesliwy dzien bo
          jednoczesnie to beda moje urodzinki smilesmile
          Jesli chodzi o zalatwianie spraw zwiazanych ze slubem bo poniewaz urzadzamy
          tylko obiad dla rodzicow, rodzenstwa, swiadkow i chrzestnych, wiec troche
          rzeczy odpada (zespol lub DJ itp). Sala na obiad wstepnie zarezerwowana jest, w
          kosciele sprawy sa zalatwione. Jeszcze zaproszenia, fotograf, przystrojenie
          kosciola, samochod i ubrania - to niby sporo, ale jest taki wybor, ze
          podejrzewam ze nie bedzie problemu.
          Pozdrawiam lipcowe panny mlode smile
    • Gość: Adam&aGa Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:28
      My tez 23 o 16:00 - Poznań wink
    • Gość: Patrysia Re: A kto powie tak 23 lipca? IP: 195.47.201.* 23.02.05, 14:52
      Ja i mój Daro będziemy 23 lipca 2005 o 17:00 w Chrzanowie mówić sobie tak... Do
      załatwienia mamy jeszcze ciasta, tort, wódkę, obraczki, suknię i ubranie dla
      pana młodego.. Mam nadzieję, że będzie ładnie i nie wyskoczy mi nic na twarzy i
      nie dostanę miesiączki!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka