Gość: Kasia30 IP: *.aster.pl 09.01.05, 17:57 Czy ktoś korzystał z usług DJ Pawelca?Mocno reklamuje się w gazetach ślubnych.Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiowiec_wawa Re: DJ Pawelec 10.01.05, 12:32 Pawel Pawelec, gwiazda radia eska w warszawie... mily gosc znamy sie, nie tylko z widzenia, ale jak prowadzi wesele to nie wiem, nie mialem przyjemnosci zaobserwowac pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: DJ Pawelec 10.01.05, 13:32 czasem slucham eski w samochodzie. Stacja typu "umca, umca", dobra do prowadzenia)), ale jesli taka ma byc muzyka na weselu, to nie wiem) Facet jest generalnie znany jako "stary zbereznik" i ma dosyc kiepski dowcip z broda. Ale moze jako konferansjer jest OK? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: DJ Pawelec 10.01.05, 13:38 tego, ze muzyka na weselu serwowana przez pawelca bedzie taka jak w radiu eska, bym sie nie obawial. umowmy sie, w swiecie playlist radiowych dj nie wybiera muzyki, natomiast na weselu jak najbardziej a playliste moga sobie ulozyc mlodzi pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: DJ Pawelec 10.01.05, 13:51 Racja - pozostaje pytanie, czy bedzie tak samo monotematyczny, jak na antenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia 30 Re: DJ Pawelec IP: *.aster.pl 10.01.05, 22:05 W sumie Pawelec to całe przedsięwzięcie..własna knajpa w Sękocinie, podobno poleca też innych DJ.A może Ty też znasz kogoś , kto tym się para bo Twój nick na to wskazuje pozdrawiam KasiaInteresują nas najbardziej klimaty latynoskie plus dodatek muzyki innej żeby i starszyzna poszalała ale bez ,,Góralu czy Ci nie żal,, Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: DJ Pawelec 10.01.05, 22:20 kasiu 30, zaklikaj na emaila, pogadamy radiowiec_wawa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś