Dodaj do ulubionych

Kashmir-klub w Sosnowcu

19.02.14, 13:54
Kashmir? A może jednak KOSZMAR!
Najlepszy lokal w południowej Polsce - takie opinie można znaleźć na stronach internetowych o Kashmirze.
Jednak prawda jest zupełnie inna!!!
Chciałyśmy z koleżanką uczcić swoje okrągłe urodziny w wyjątkowy sposób i zaprosić gości do „najciekawszego” pubu w mieście. Zamówić trochę jedzenia, alkohol.
Organizacja imprezy w Plotce. Piękna perspektywa. Zapewnienia obsługi o najwyższej jakości usług. Porozumienie w sprawie osób, które będą chciały potańczyć w kashmirze ( zapewnienia, że można "dogadać" się z obsługującym kelnerem) .
Wszystko to rozmyło się i jest niemiłym wspomnieniem.
Lokal powinien dbać o swoich klientów, a nie dzielić ich w zależności od grubości portfela. Obsługa , w tym "przemiła" Pani menager zapewniają wzrost adrenaliny o 100%.. Zmieniła zdanie w dzień imprezy co do warunków ustalonych podczas rozmowy organizacyjnej dotyczącej naszego przyjęcia. Ustalenia były prowadzone z pracownikiem. Poprzez swoje zachowanie pokazała gdzie mają klientów, którzy na swoich gości chcą wydać mniej niż 2 tys zł
Jedynie dwóch kelnerów : Mieszko i drugi kelner , którego imienia nie poznałyśmy zachowywali się jak należy. ZA TO BARDZO IM DZIĘKUJEMY. Pozostałe osoby swoim zachowaniem powinni popracować. Wysoki Pan pełniący w tym dniu rolę barmana od zawsze zachowuje się, jakby miał w głębokim poważaniu wszystkich dookoła. Traktuje każdego klienta z góry oczekując za takie podejście napiwku?
Kashmir, Plotka...podobno współpracujące ze sobą miejsca, w których mamy miło spędzić czas. Chociaż po jakichkolwiek problemach odcinają się od siebie.
Zamówiłyśmy grillowane mięsa i koreczki serowe.
Mięso było bez smaku w tym soli. Brak wyczuwalnej jakiejkolwiek nuty smakowej w dodatku całkowicie przesuszone. Bez paru łyków piwa nie do przełknięcia( koreczków nie da się zepsuć)
Podział ludzi na lepszych i gorszych, zmiana zdania Pani menager, głupie uśmieszki ... To obraz ww. lokalu.
Jeżeli macie podobne doświadczenia podzielcie się nimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 11:53
      Napisz do Bravo Girl - temat na okładkę.
      • Gość: anix Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 22:21
        Porośli w piórka i skrzydełka ponad normę urosły!!!
    • Gość: Aga Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:46
      Racja-Koszmar. Koleżanka organizowała przyjęcie urodzinowe z okazji swojej 40-stki, niestety już od drzwi powiało pierwszym chłodem ignorancji i żenady w dosłownym słowa znaczeniu... Nie wpuszczono nas bo ochroniarzowi nie spodobał się mój narzeczony... przy czym stwierdził, że chodzi jedynie o niewłaściwe obówie-czarne buty z nike... Wymieniliśmy więc buty i z łaską zostaliśmy wpuszczeni. A w środku zaobserwowaliśmy ludzi nawet w trampkach... Sałatka grecka bez smaku... w dodatku zamiast fety była mozarella-zamawiasz jedno-dostajesz drugie-KPINA!!! Mały parkiet, ignorancja personelu. Nie polecam klubu!!! Jedyny plus-mało tzw. małolatów.
    • Gość: Pracownik Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.ip.gronet.pl 04.05.14, 10:56
      Nie bedzie to długa wypowiedz nie skomentuje tej imprezy!!! gdybym była złośliwa opublikowałabym filmik jak to Państwo sie grzecznie super bawili jak to było na kulturalnej imprezie -żałosne.Następnym razem jak Panie kogos obsmaruja bezpodstawnie prosze pomyslec o swoim zachowaniu . Pozdrawiam pracownik kashmiru Łatwo krytykować innych gorzej siebie .
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 21:39
        W Kashmir jest OK ,ale zawsze się znajdzie ktoś komu się coś nie podoba....
    • Gość: damian Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 46.114.28.* 21.06.14, 22:28
      Wszędzie moczem śmierdi w tym Koszmarze!!!! Co podejscie do baru po 400 zł rachunek za Jack Daniels i obsługa nie jest miła, w kiblu można sie odlać ale rąk nie umyjesz bo umywalka nie działa syf i pseudo klub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • 30anula Re: Kashmir-klub w Sosnowcu 27.11.14, 18:01
      Popieram,/BEZNADZIEJA/ może kilka lat temu to był klub do którego można było pojsc sie pobawić, a dziś ..... tez poddaję to pod wątpliwość . Niemiła obsługa , pani menager o której juz kilka razy pisaliście ---
      • Gość: Monika z Kashmiru Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.ip.gronet.pl 01.02.15, 10:28
        Nie odpowiadam na głupie komentarze ale jak czytam że ktoś panią oszukał ... Pamietam dokladńie sytuacje z płaceniem chodziło o złotówkę pani kupowała dwa razy to samo raz barmanka podała drinka z cola z małej buteleczki drugi raz zrobiła drinka z cola z peta / z plastikowej butelki / cena jest tańsza i o to karczemna awantura . Podeszłam do Pani biedna barmanka stała tłumaczyła sie jak by panią okradła z wielkich tysięcy proszę pamietać ze wystarczy być człowiekiem w każdej sytuacji jest rozwiazanie a nie z pozycji a co oni mi będę mowić opisze ich w internecie ponarzekam zwyzywam....... Proszę sobie przypomnieć jak sie Pani zachowywała znajomi sie Pani wstydzili . tak przyznaje zapytałam czy Pani sie nigdy nie myli ?? ale skoro nic nie pomagało żadne przeprosiny wydrukowanie ponownego paragonu zwrócenie pieniędzy .... Proszę nie przychodzić do Kashmiru skoro jest tak złe nikogo na sile nie chcemy wciągać do tej " beznadzieji" - Kashmiru z oszustami i z masakra panią manager . szkoda ze tym co sie podoba w Kaszmirze i wracają co tydzień nie piszą pozytywów ale cóż POLSKA TO DZIWNY KRAJ 😄😄 samych profesjonalnych krytykantów to nam wychodzi najlepiej Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych uśmiechniecie sie bo szkoda życia na kwaśne miny. Jest tyle miejsc na świecie ze każdy znajdzie coś dla siebie 😄😄. Pozdrawiam Monika pracownik Kashmiru
        • u46 Re: Kashmir-klub w Sosnowcu 01.02.15, 17:03
          Pani Moniko, nie lepiej by było napisać sobie ten tekst na brudno, poprawiać i opublikować - nie mam zastrzeżeń do "Kaszmiru", ale jeśli menadżer tak prowadził rozmowę z Klientem jak napisał wyjaśnienie, trudno się dziwić zamieszaniu :)
          • Gość: Monika Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.ip.gronet.pl 01.02.15, 19:31
            Nie bede tego komentować 😄😄😄😄życze miłego dnia - następnym razem prosze sie podpisać bo najlepiej krytykować anonimowo acha i widze duza wiedzę na temat stanowisk w kashmirze ale niestety nie tym razem - nie jestem mengerem ale mysle ze pan pani jest napewno bardzo elokwentna osoba pisząca wszystko na brudno potem na czysto 😄😄😄😄 obu jak najwiecej takich klientów w kashmirze my pracownicy to tacy "niedouczeni "pozdrawiam
    • Gość: maciek Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.telpol.net.pl 28.11.14, 21:13
      KAshmir się skończył.
    • Gość: gosc Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.14, 22:11
      dołączam się do negatywnej oceny tego klubu
      • Gość: Gość 2 Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 31.185.146.* 01.02.15, 19:50
        Dołączam do pozytywnej oceny tego klubu! Ochlejecie gęby i nic wam nie pasuje idźcie zróbcie lepiej
        • u46 Re: Kashmir-klub w Sosnowcu 01.02.15, 22:26
          ...co to znaczy ochlejecie, ja nie byłem w Kashmirze i nie wiem co tam się robi - zaskoczył mnie styl listy Pani Moniki i wyobraziłem sobie, na jego podstawie, rozmowę z Klientem, i tyle - o tym napisałem. Na marginesie, czy źle być elokwentnym Pani Moniko?

pozdrawiam
          Krzysztof
        • u46 Re: Kashmir-klub w Sosnowcu 01.02.15, 22:29
          ..co to znaczy ochlejecie, ja nie byłem w Kashmirze i nie wiem co tam się robi - zaskoczył mnie styl listu Pani Moniki i wyobraziłem sobie, na jego podstawie, rozmowę z Klientem, i tyle - o tym napisałem. Na marginesie, czy źle być elokwentnym Pani Moniko?

pozdrawiam
          Krzysztof
          • Gość: Monika Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.play-internet.pl 02.02.15, 12:29
            Kazdy ma swój gust i styl i zakończmy to pisanie bo do niczego nie prowadzi. Ja nikogo nie starałam sie skrytykować chciałam wyjaśnić, ze nie zawsze co jeat napisane musi byc prawda bo żaden pracownik Kashmiru nie oszukuje gości ,mogła sie Panumoja wypowiedz nie spodobać choc nie uważam zeby była zła 😄😄a literówki nieraz sie zdarzają ale ma Pan prawo krytykować w internecie mozna wszystko 😄😄
          • Gość: Gosc 2 Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 31.185.146.* 02.02.15, 13:00
            Nie byles a sie wypowiadasz;) nawiazujac do "ochlejecie" to taka sytuacja kiedy wlasnie elokwencja wychodzi z czlowieka po 3 glebszych i obarcza wszystkich dookola za to ze przyszedl nawalony i go nie wpuscili najlepiej opisac ze taka osrana obsluga zapominajac ze ledwo stal na nogach! pzdr
          • Gość: Aga+Ania Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.15, 20:43
            My wszyscy się uśmiechamy , i nie tracimy czasu na zbędne kutnie, to raczej pani Monice życzymy poprawy humoru i dystansu do siebie oraz otwarcia się na klienta. A rok 2015 przeznaczymy na zabawę w innych lokalach. Faktycznie komentarz był pisany pod wpływem emocji więc przepraszamy za niegrzeczne słowa ,ale zdania na temat podejścia "manager" do klienta nie zmieniamy .
    • Gość: Pracownik Kashmir Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.centertel.pl 01.02.15, 22:51
      W nawiązaniu do tego co zostało tutaj napisane powiem tyle żeby wymagac od kogoś należy najpierw samemu pokazać chociaż grosz kultury osobistej! Po drugie co do kultury powinno się też wiedzieć jak się zachowywac. Po trzecie jak Pan się orientuje barman jest od tego żeby stać za barem. A kelner od tego żeby być na sali.
      • Gość: anonim Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 79.175.231.* 25.02.15, 06:48
        Wiec tak w Sosnowcu nie ma lepszego lokalu niż kashmir ( byłem tam w zeszłym tygodniu pierwszy raz. W bilet lekko upusty bo już pozna godzina itd wejście bez problemu )

Inne lokale znam już na wylot

dekada mało ludzi coś próbują

manufaktura klitka z bramkarzami co się woza . Mnie tan nie lubią bo za duży ham w stosunku do nich jestem ale ingeruja w mój portfel wiec dlatego ( oo zostawił 300-400 i wyliczanie a są tam od tego żeby mnie skasować na wejściu 5zl i nic więcej

farmacon uległ poprawie . Pierwsze imprezowa nie tam dlatego sentyment i bramka konkret

a już dalej to tylko puby zostały hmm w sumie tylko 2 godne uwagi

warka i ministerstwo śledzia i wódki
        • Gość: anonim Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 79.175.231.* 25.02.15, 06:52
          W bilet lekko upusty bo już pozna 

Miało być

wbilem tam już lekko upity bo juz pozna godzina była i 0 problemu

nawet można powiedzieć że pijany ( po 1,2l na 3 wiec dość sporo
          • Gość: anonim Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 79.175.231.* 25.02.15, 06:56
            O inferno wypowiadać się nie będę bo tylko czasami aftery tam

bo w ciągu nocy latają tam ucpane 17

• Gość: anonim Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 79.175.231.* 25.02.15, 07:21
              A tak z ciekawości na jakim portalu znajdę zdjęcia z imprez ?
    • Gość: angie Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: 88.220.124.* 13.09.15, 15:12
      Tragedia !!!!!
      • Gość: ana Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.232.141.53.ip.rudna-net.pl 12.11.15, 19:36
        Kiedyś uważałam to miejsce za prestiżowe i dlatego polecałam go moim znajomym, nawet mieszkającym w Katowicach, w Będzinie i w Dąbrowie Górniczej. Ale zmieniłam swoją opinię, oni również, obecnie tak jak ja, są już byłymi klientami tego klubu. To miejsce bardzo się zmieniło. Na parkiecie można tańczyć z alkoholem w ręku tj. z butelką piwa lub szklanką, którą można zostać uderzonym. Bo standardem jest oblanie ciuchów przez tańczącą pijaną osobę.Podczas przebywania na parkiecie trzeba non stop uważać, aby się nie poślizgnąć na mokrym od alkoholu parkiecie, albo żeby uniknąć uderzenia butelką lub szklanką z alkoholem, bo oblania alkoholem przez tańczącą osobę z alkoholem w ręku nie unikniesz!!!! Kashmir zamienił się w Inferno. Szkoda, bo kiedyś to był najlepszy Klub w Sosnowcu. Pochwalić mogę dj`ów, dzięki nim można potańczyć przy dobrej muzyce. Wystarczy wprowadzić zakaz spożywania alkoholu na parkiecie, a niebezpieczeństwo oblania alkoholem, przewrócenia się na śliskim parkiecie, lub uderzenie szkłem (butelka/szklanka) minie, dzięki temu ze spokojem będzie można rozkoszować się rytmami muzyki, którą dostarczają świetni dj`e. Niech Kashmir znów stanie się najlepszym klubem w mieście!!!!!
        • Gość: wenka Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.telpol.net.pl 13.11.15, 13:30
          Jak nikt cie nie obleje to możesz z łokcia dostać bo już po północy to narąbani discopolowcy zaczynają tańce w parach z obrotami, zdziwiło mnie to że niektórzy są tak narąbani że się wywracają a nie są wypraszani z lokalu.
          • Gość: ana Re: Kashmir-klub w Sosnowcu IP: *.232.141.53.ip.rudna-net.pl 13.11.15, 17:34
            Jak byliśmy ostatnio to było tylko trzech ochroniarzy. Są w porządku. Ale jest zła organizacja. Nie ma kto pilnować porządku w klubie i zachowania klientów. Kiedyś to na prawdę był świetny Klub a teraz dorównuje Inferno, niegdyś też świetny klub (jak powstał), a teraz to miejsce pijanych i rozpustnych nastolatek. Szkoda, bo teraz nie ma gdzie się bawić w Sosnowcu i trzeba jeździć do Katowic i tamtym dawać zarobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka