Dodaj do ulubionych

Biustonosz!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:37
Szukam (już rozpaczliwie...) biustonosza pod gorset. Przebieglam 3/4 Warszawy
i kupiłam stanik "awaryjny" na wypadek gdybym nie znalazła innego. Szukam
biustonosza bez ramiaczek (z odpinanymi), tak zeby miseczki nie wyszły nad
gorset, bardzo zalezy mi na tym aby miseczki były usztywnione, najlepiej z
poduszeczkami z silikonu (ze wzgledu na rozmiar A). Wchodzę do kazdego sklepu
z bielizną jaki zobaczę i ...nic. NIe ma! Moze wiecie gdzie mozna znależć
dobry, porządny, wygodny biustonosz, który dobrze uwypukli to co powinno być
uwypuklone? wink Z góry dziękuję, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Biustonosz! IP: 195.94.206.* 24.01.05, 09:52
      ja dołączę się do wątku, ponieważ potrzebuję biustonosza do sukienki wiązanej
      na szyi a na plecach wiązane sznureczki, czy dostanę do takiej sukienki
      biusztonosz żeby nie był zapinany na plecach, ponoc jest cos takiego, ale ja
      nie widziałam, czy wiecie gdzie można coś takiego dostać?
      • Gość: ela Re: Biustonosz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:07
        Zobacz na www.lulu.pl to jest sklep internetowy z bielizną. Tam znajdziesz taki
        biustonosz pod bielizną ślubną. ja zamierzam tam kupić taki zapinany nie na
        plecach biustonosz, bo mam podobny problem. pozdrawiam wink
    • pati102 Re: Biustonosz! 24.01.05, 10:22
      polecam pania na grochowskiej (na wysokosci żółkiewskiego) dokladnego adresu
      nie znam ale baaardzo latwo znalezc. z biustem a nie powinnas miec problemu.
      moze powinnas sprobowac silikonowych nakladek (same miseczki) albo plastrow?
      • Gość: kasia Re: Biustonosz! IP: 195.94.206.* 24.01.05, 10:35
        dziekuję za rady
        • Gość: Alice Re: Biustonosz! IP: *.tvp.pl 24.01.05, 12:14
          Cześć dziewczyny!
          Jeszcze niedawno miałam taki sam problem. Potrzebowałam biustonosza push-up, z
          odpinanymi ramiączkami i silikonem naokoło biustonosza. Szukałam a okazało się,
          że taki biustonosz mogę kupić na bazarku (obok niego mieszkam) róg ulicy
          Racławickiej i Wołoskiej, alejka od ulicy Wołoskiej. Można tam dostać również
          biustonosz do gorsetu z odkrytymi plecami. Wtedy "ramiączka" spinane są wokół
          pasa. Jeszcze odam, że są tam bardzo niskie ceny. Ja za swój płacę około 40
          zlotych. Może na tą okazję powinnam mieć droższą bieliznę, ale uważam,że
          najważniejsza jest wygoda.
          Pozdrawiam
          • Gość: kasia Re: Biustonosz! IP: 195.94.206.* 24.01.05, 12:23
            super informacja, niedaleko tego bazarku pracuję, to podskoczę, a wcale nie
            uważam że musi byc drogie, ważne aby było wygodne i pasowało
            dzięki za informację
            • Gość: izka Re: Biustonosz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:45
              A czy któraś z Was wie gdzie można kupić w Poznzniu taki biustonosz pod
              sukienkę bez pleców (wiazany w posie ). Z góry dziękuję
    • Gość: gość Re: Biustonosz! IP: 212.106.128.* 24.01.05, 20:49
      Podobnie jak autorka pierwszego postu miałam olbrzymi problem z kupnem biustonosza. We wszystkich bardotkach wyglądałam okropnie- jakbym się obwiązała bandażem smile W końcu jedna pani doradziła mi kupno zwykłego biustonosza z odpinanymi ramiączkami. Można bowiem odpiąć ramiączka i złapać go nitką do gorsetu. Wtedy będzie leżał tak jak trzeba (zwykłe staniki ładniej wyglądają na małych piersiach niż bardotki) a zarazem nie przesunie się z żaden sposób. Warto spróbować!
    • wojtow Re: Biustonosz! 25.01.05, 15:43
      Ja kupiłam w Trumphie, bardotkę z silikonem i odpinanymi ramiączkami, spisała
      się super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka