Dodaj do ulubionych

World video Warszawa

IP: *.aster.pl 29.01.05, 00:18
Czy ktoś zamówił kamerzystę z tej firmy?Proszę o opinię.A może inne firmy
godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: World video Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:49
      Oj nie polecam. Zastanawiałam się nad tą firmą bo niby ma lokal, dużo
      operatorów, ale niestety nie robią tak jak powinni. Nie obsługują ludzi jak
      potrzeba. Jak klient z ulicy przychodzi to nastawiają im film i nic więcej ich
      nie obchodzi.
      Myślę że jest wiele bardziej godnych firm, które się bardziej nadają.
      • Gość: Olo Re: World video Warszawa IP: *.bait.pl / *.bait.pl 30.01.05, 10:24
        Zawsze myslałem że to zacna firma, opinie których sie naczytałam na róznych
        forach sa rózne i dobre i złe. Mam juz na swoje wesele kamerzystę jak ktoś chce
        moge podać telefon nie jest z tej firmy i bardzo sympatycznie mnie
        potraktował.Zaprosił nawet na poprawki montażowe mojego wideoreportazu przed
        zgraniem materiału na kasetę i dvd
      • Gość: Olo Re: World video Warszawa IP: *.bait.pl / *.bait.pl 30.01.05, 10:24
        Zawsze myslałem że to zacna firma, opinie których sie naczytałam na róznych
        forach sa rózne i dobre i złe. Mam juz na swoje wesele kamerzystę jak ktoś chce
        moge podać telefon nie jest z tej firmy i bardzo sympatycznie mnie
        potraktował.Zaprosił nawet na poprawki montażowe mojego wideoreportazu przed
        zgraniem materiału na kasetę i dvd
    • Gość: Piotrek Re: World video Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:41
      Na moim slubie kozystalem z uslug tej firmy, niestety wyzucona kasa jedyna
      pamiatka z dnia slubu to kochana zona i zdjecia. Jezeli bedziesz potrzebowac
      namiarow na swietnego fotografa napisz do mojej zonki: martuchach@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka