Gość: kasia IP: 195.94.206.* 02.02.05, 12:24 jak myślicie czy czarnym samochodem pasuje jechać, oczywiście przystrojony ładnie białymi kwiatami czy do ślubu czarnym lepiej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysek Re: czarnym samochodem do ślubu 02.02.05, 12:28 my będziemy jechać czarną skodą superb. Skoro przystrojony to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czarnym samochodem do ślubu IP: 195.94.206.* 02.02.05, 12:29 moja mama od razu powiedziała żeby nie jechać czarnym!!!! juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.de Re: czarnym samochodem do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:31 ja jechałam i prezentował się super. to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Re: czarnym samochodem do ślubu 02.02.05, 12:35 właśnie. ważne aby ładnie wyglądał no i był wygodny. My jedziemy czarnym bo to najładniejszy samochód jaki ma ktoś z rodziny. wcześniej nawet nie zastanawiałam się nad kolorem. Jeżeli podoba się tobie i twojemu narzyczonemu to rodzice powinni to uszanowac Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: czarnym samochodem do ślubu 02.02.05, 12:53 Ja chciałam jechać białym albo złotym - ale tak się złożyło że był czarny jakoś to przeżyłam Samochód ma chyba niewielkie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: czarnym samochodem do ślubu 02.02.05, 12:56 A czemu nie? Ale gdyby to był rolls albo cadillac wersja sprzed wojny. Albo choćby odpicowana w czerń warszawa czy wołga, koniecznie z detalami "z epoki". Na dobra sprawę mógłby to być nawet ford T albo, gdybyśmy chcieli już zupełny odlot, DKW - ale w kazdym razie nic nowszego niż lata 60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: czarnym samochodem do ślubu IP: 195.94.199.* 02.02.05, 15:26 Jak dla mnie nie ma to zadnego znaczenia !!!! No chyba ze istnieje jakis kolejny zabobon! Jesli ci sie podoba taki samochod to na prawde nie nalezy sie przejmowac takimi drobnostkami. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: czarnym samochodem do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:30 My pewnie tez będziemy jechac czarnym autkiemJa nie widze róznicy między jazda takim a autkiem w innym kolorzeŁadnie przystrojone wyglada przeslicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: czarnym samochodem do ślubu 02.02.05, 15:37 Moi znajomi jechali super ciemnozielonym. Wygladal jak czarny. Sa dobrym malzenstwem, wiec czemu nie Tylko przystrojcie tak, aby nikt sie nie czepial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czarnym samochodem do ślubu IP: *.cezar.pl 02.02.05, 15:40 My też jedziemy ciemnym (granatowym) samochodem. Będzie super kontrast z białymi aksamitnymi wstążkami i białymi kwiatami! Odpowiedz Link Zgłoś
ifeel Re: czarnym samochodem do ślubu 08.02.05, 10:37 Ja uważam że czary samochód w ostateczności, jest elegancki, ale ja bym jednak nie chciała. Ale komu w sumie to przeszkadza? Przystrojony jest ok. Jednak ja będę jechać albo białym albo srebrnym BMW. Tylko mam dylemat co wybrać? Nowy srebrny, czy starszy biały? Biały byłby ekstra, bo pasuje, ale nie jest to najnowszy model.... jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
qsia Re: czarnym samochodem do ślubu 08.02.05, 10:56 moze lepiej ten starszy - stare samochody maja dusze... Odpowiedz Link Zgłoś
kerika Re: czarnym samochodem do ślubu 08.02.05, 11:02 czarny samochod jest dobry. brat mojego narzeczonego jechal czarnym chryslerem, bardzo to ladnie i elegancko wygladalo. My bedziemy jechac prawdopodobnie czarnym peugeotem. Nie widze w tyn zlego. Jak bedzie dobrze przystrojony, to wygladac bedzie fantastycznie. Ja wiem czy koniecznie samochody stare?? Jakas taka moda sie na nie zrobila, a ja wolalabym jechac do slubu jakims nowym autkiem, wlasnie audi, mercedes, volvo lbo peugeot. Te stare mi sie nie podobaja... No, ale o gustach sie nie dyskutuje! Tak wlasciwie, to samochod ma chyba najmniejsze znaczenie w tym wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś