Gość: madziaga IP: 62.233.169.* 16.03.05, 19:27 Prosze o rade jak powinny wygladac zaręczyny.Czy rodzice powinni byc obecni, jeśli nie to kiedy obie rodziny powinny sie poznac?? Dziekuje wszystkim za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka83 Re: Zareczyny IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 17.03.05, 14:21 widzisz ja bym tu odroznila zareczyny od oswiadczyn no bo oswiadczyny to takie we dwoje szaman mile miejsce dobra musyzka cieple rozmowy a zareczyny... wyedy zorganizowac spotkanie 2 rodzin.. niech sie poznaja pogadac o dacie o kosztach... u kazdego wyglada inaczyej i nie ma stanardow kazde sa piekne bo to prawie ze juz spelnienie wspolnych marzen Odpowiedz Link Zgłoś
aniado2 Re: Zareczyny 17.03.05, 17:20 mój mąż oświadczył mi się jak byliśmy sami natomiasta zaręczyny urządziliśmy w święta, wtedy poznali się nasi rodzice, mój mąż jeszcze raz poprosił mnie o rękę w obecności rodziców, poprosił ich o zgodę. Dopiero potem była rozmowa o kosztach i tak dalej nie na zaręczynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka83 Re: Zareczyny IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 08:54 ale to czy na zareczynacz tycho oficjalnych rozmawia sie o kosztach datach o ilosci gosci zalezy od ludzi... nie jeden po chlapnieciu sobie brudzia z przyszłym tesciem lubi sobie pogadac od serca... czasem takie tematy sa poruszane ze glowa mala nie ma przeciez schematu zareczyn i listy rozmow zakazanych nie? zaznaczylam ze roznie jest to u roznch rodzin co wcale nie znaczy ze gorzej albo lepiej od innych! Odpowiedz Link Zgłoś