IP: 62.233.169.* 16.03.05, 19:27
Prosze o rade jak powinny wygladac zaręczyny.Czy rodzice powinni byc obecni,
jeśli nie to kiedy obie rodziny powinny sie poznac??
Dziekuje wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka83 Re: Zareczyny IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 17.03.05, 14:21
      widzisz ja bym tu odroznila zareczyny od oswiadczyn smile no bo oswiadczyny to
      takie we dwoje szaman mile miejsce dobra musyzka cieple rozmowy smile a
      zareczyny... wyedy zorganizowac spotkanie 2 rodzin.. niech sie poznaja pogadac
      o dacie o kosztach... u kazdego wyglada inaczyej i nie ma stanardow smile kazde sa
      piekne bo to prawie ze juz spelnienie wspolnych marzen
      • aniado2 Re: Zareczyny 17.03.05, 17:20
        mój mąż oświadczył mi się jak byliśmy sami natomiasta zaręczyny urządziliśmy w
        święta, wtedy poznali się nasi rodzice, mój mąż jeszcze raz poprosił mnie o rękę
        w obecności rodziców, poprosił ich o zgodę.
        Dopiero potem była rozmowa o kosztach i tak dalej nie na zaręczynach
        • Gość: agnieszka83 Re: Zareczyny IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 08:54
          ale to czy na zareczynacz tycho oficjalnych rozmawia sie o kosztach datach o
          ilosci gosci zalezy od ludzi... nie jeden po chlapnieciu sobie brudzia smile z
          przyszłym tesciem lubi sobie pogadac od serca... czasem takie tematy sa
          poruszane ze glowa mala smile nie ma przeciez schematu zareczyn i listy rozmow
          zakazanych nie? zaznaczylam ze roznie jest to u roznch rodzin co wcale nie
          znaczy ze gorzej albo lepiej od innych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka