Dodaj do ulubionych

25 czerwca br.

23.03.05, 09:25
Jak przygotowania? czy już łapiecie "stresa"? Bo ja powolutku tak... zaczęło
się od przymierzeni ai kupna sukni ślubnej... a to już tak blisko...
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • dafni Re: 25 czerwca br. 23.03.05, 12:06
      My też 25. Mamy salę, kościół, fotografa. Dwa tygodnie temu kupiłam suknię,
      szal, rękawiczki i buty. Jesteśmy w trakcie nauk.
      Jeszcze nie mamy całej masy rzeczy pozałatwianych - zespołu, muzyków do
      kościoła i wielu innych. Wyszliśmy z założenia, że nie ma co się dawać
      przedweselnej pacice i że ze wszystkim zdążymysmile
      Nie wiem dlaczego, ale zupełnie się nie denerwuję.
      • Gość: Kasia Re: 25 czerwca br. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:14
        My tez 25.06. ja jeszcze nie mam sukni, wpadam powoli w panike, bo nic mi sie
        nei podoba przeslijcie dziewczyny linki do Waszych sukienek, moze mnie cos
        natchnie...
    • Gość: pati102 Re: 25 czerwca br. IP: *.net-serwis.pl 23.03.05, 12:18
      my tez 25smile wiekszosc rzeczy juz mamy, nie mamy obraczek (wscieklam sie na
      jubilera i chyba kupimy inne niz planowalismy), malzonek nie ma odzienia, ja
      nie moge sie zdecydowac jaki chce bukiet... czyli drobiazgi zostalysmile))) stresa
      zlapie pewnie dopiero w czerwcusmile
      • Gość: JUSTKA Re: 25 czerwca br. IP: 62.29.138.* 23.03.05, 13:34
        my tez smile wszystko juz mamy porezerwowane i po czesci oplacone. jeszcze tylko
        USC i dokumenty z niego i metryki chrztu. nauki wlasnie konczymy, wiec zostaje
        poradnia rodzinna. ale ogolnie wszystko juz prawie zalatwione. nerwa w ogole
        nie mamy.
    • Gość: ladyanna Re: 25 czerwca br. IP: *.ols.vectranet.pl 23.03.05, 17:24
      Cześć, my też 25 czerwca- prawda, że ładna datasmile Praktycznie wszytko już zaplanowane/zorqanizowane. Pozostały tylko drobiazqi takie jak koszula, bukiet, dodatki. Nie moqe się już doczekaćsmile Pozdrawiam serdeczniesmile
      • kasi222 Re: 25 czerwca br. 25.03.05, 10:12
        a ja mam 24 czerwca.Niestety na sobote juz nie bylo terminu.Prawie wszystko
        zalatwione jedynie jeszcze na bukiet i dodatki sie nie zdecydowalam.No i menu
        jeszcze trzeba ustalic.Jeszcze sie nie denerwuje
    • minerwamcg Re: 25 czerwca br. 26.03.05, 12:20
      A czym tu się stresować?
      Świadkowie na kościelny umówieni od Bożego Narodzenia, na cywilny od lutego.
      Termin cywilnego zamówiony od marca.
      Pastor ugadany od lutego, ksiądz od niedawna. Samochód mamy, że nam lepszego na
      ślub nie trzeba, jeszcze inne śluby obsługuje.
      Knajpa jest. Nawet trzy (dwie na dwuczęściową mniejszą imprezę po cywilnym i
      jedna na wesele właściwe). Zapas muzy jest. Rozmowy z wodzirejem i kamerzystą
      trwają. Kostium na ślub cywilny jest, suknia na kościelny się szyje.
      Muszę wybić mojemu najmilszemu z głowy pomysł, że to coś na protektorze, co on
      zazwyczaj nosi do garnituru, to są _bardzo_dobre_buty_ _w_sam_raz_na_ślub_... i
      to jest największy problem.
      A nie, przepraszam. Jeżeli ktoś wie, skąd można skołować na jeden wieczór
      sobotni rurę przezroczystą z kranem do piwa i za ile, to bardzo bym prosiła o
      kontakt.
    • iza70 Re: my 3.06.2005 26.03.05, 14:31
      A my 3 czerwca w Poznaniu ! Już nie możemy się doczkekać.Mam nadzieje ,że
      pogoda dopiszewink Pozdrawiam
    • Gość: rejka Re: 25 czerwca br. IP: *.imet.tu-clausthal.de 19.04.05, 11:48
      Mnie przeraza czas, ucieka coraz szybciej.
      Boje sie, ze nie zdaze ze wszystkim, bo wesele nie jest tu, gdzie mieszkam.
      Nie mam butow, kwiatow do sali o kosciola, tortu i ciast.
      Jemu brakuje koszuli i muchy badz krawata -nie zdecydowal sie jeszcze.
      Bukiet dostane od pana mlodego, wiec to moge odznaczyc ze swojej listy. On tez
      zatroszczy sie o obraczki.
      Staromodnie, staroswiecko.
    • Gość: martafarat Re: 25 czerwca br. IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 19.04.05, 15:05
      Przygotowania w toku, lekko czuc stersik, juz czasami zaczynaja sie snic jakies
      horrory zwiazane z tematyka slubna... Nie mamy jeszcze zalatwionej poradni,
      samochodu, ciast, tortu, dekoracji, muzyki w kościele, napojow, alkoholu,
      wiazanki, a tak to chyba juz wszystko. Piekna mamy date slubu, prawda? Wypisujac
      zaproszenia zwrocilam na to uwage 25.VI.2005- mus byc szczesliwie smile
    • Gość: vicky Re: 25 czerwca br. IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:43
      Piękna data! Wszystkim nam musi przynieść szczęście, a przygotowania teraz
      nabierają istnego rozpędu!!!
    • Gość: miki Re: 25 czerwca br. IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 17:37
      całkiem spory stresik smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka