famke1 23.03.05, 13:24 proszę o opinie na temat tego salonu. Konkretnie chodzi mi o ich terminowość i rzetelność. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tym salonem? Chciałam u nich zamówić suknię, ale zaczynam mieć wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: Salon Margarett w Katowicach 23.03.05, 14:08 A dlaczego masz wątpliwości? Ja jeszcze tam nie byłam, ale zamierzam się wybrać (jestem z Sosnowca)? Czy mają duży wybór sukienek i jaka jest obsługa? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
famke1 Re: Salon Margarett w Katowicach 23.03.05, 14:31 Z tego co widzę nie mają jeszcze wszytskich sukienek z nowej kolekcji, ale powoli je sprowadzają - tak jak "moją". Generalnie podczas przymiarek były miłe, ale kiedy wstępnie wybrałam suknię i zapytałam o warunki trochę mnie zaskoczyły. Zapytałam o przymiarki i końcowe poprawki przed samym weselem (gdybym ewentualnie schudła) i powiedziano mi, że nie moge schudnąć bo nie będzie porawek ????? Muszę dopytac jeszcze o ta kwestię bo w głowie mi się to nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Salon Margarett w Katowicach 23.03.05, 17:06 No rzeczywiscie dziwne z tymi przymiarkami przed ślubem.... Przecież są one konieczne. Dużo osób chudnie w tym czasie i co one wtedy mają zrobić? Lepiej dopytaj sie dobrze o wszystko, aby nie było później jakiś niepotrzebnych problemów. Życzę wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
famke1 Re: Salon Margarett w Katowicach 23.03.05, 17:10 Dziekuję bardzo. Mam nadzieję, że się po prostu nie zrozumiałysmy i okaże się, że będzie ok. Chciałbym miec już zgłowy wybór sukni. Dziękuję bardzo - ja również życzę wszystkiego najlepszego i owocnych poszukiwań! Odpowiedz Link Zgłoś
famke1 Re: Salon Margarett w Katowicach 24.03.05, 12:46 nikt tam nie kupował? Nikt nie pomoże? ( Odpowiedz Link Zgłoś