Dodaj do ulubionych

biały stanik poszukiwany

26.03.05, 16:29
Potrzebuję normalnego białego gładziutkiego stanika pod dopasowaną suknię
ślubną. Najlepiej, żeby miał usztywnianą miseczkę (w końcu nie każdy musi
widzieć dokładnie, kiedy jest mi zimno, jeśli wiecie o co chodzi... wink))
próbowałam już triumpha, ale jakoś tak dziwnie się składa, że mój rozmiar
(czyli 75A) jest i tak za duży. Poza tym bez przesady - stówę za stanik bez
żadnych koronek i bajerów??? Kończąc moje przydługie wywody - czy znacie
firmę, która sprzedaje takie staniczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: biały stanik poszukiwany IP: *.example.net / *.e-plan.pl 26.03.05, 22:23
      a skad jestes?
      • agathonia Re: biały stanik poszukiwany 27.03.05, 11:51
        z kalisza i łodzi smile tzn. dom rodzinny - kalisz, łódź - praca.
        • chipsi Re: biały stanik poszukiwany 27.03.05, 22:50
          Poszukaj w sieci sklepów "gorseteria". Ja co prawda mam dokładnie odwrotny
          problem (80F) ale tylko tam znalazłam takie i to w dobrej cenie. Jest tam duży
          wybór (a byłam w kilku sklepach tej sieci) i na pewno cos znajdziesz. Nie mam
          tylko pojęcia gdzie jest taki sklep w twojej okolicy. A swoją drogą to straszne
          żeby głupiego stanika nie można było dostac, prawda? Powodzenia smile
          • Gość: Aga Re: biały stanik poszukiwany IP: 195.8.101.* 30.03.05, 09:38
            Zawsze wydawało mi się, że Kobiety mające rozmiary A czy B nie mają problemów z
            dostaniem ładnego biustonosza. Ja noszę D i mam duży problem, bo chociażby
            wspomniany Triumpf, ma niewielki wybór i do tego nie leżą one ładnie, już nie
            wspomnę o odpinanych ramiączkach do gorsetu. Mam zatem pytanie, kto zna
            jakieś "dobre" sklepy w Warszawie z takimi rozmiarami?
            • Gość: Magda Re: dobry sklep z bielizną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:49
              Aga, mam ten sam problem. Miseczka D. Tak jak napisałam wcześniej, postanowiłam
              obejrzec zwykłą polską bieliznę. I zszokowałam się jak jest ładna, wytrzymała i
              tania. Polecam Ci sklep, z którego korzystam od długiego czasu. Wybór bardzo
              duży, przymierzalnia jest, kobitka dobrze doradza. Jest to sklep Talia na
              Grochowskiej przy samym placu Szembeka. Po tej stronie co taki dom towarowy
              chyba Aga na rogu.
              Ja tam kupuję staniki, koszulki, jakies nocle fatałaszki, są rajstopy, itp.
              Polscy producenci.
              • Gość: Aga Re: dobry sklep z bielizną IP: 195.8.101.* 30.03.05, 13:39
                Dzięki Magda, napewno tam zajrzę i mam nadzieję, że uda mi się coś ładnego
                dobrać, bo juz powoli traciłam nadziejęsmile...
                • Gość: Magda Re: dobry sklep z bielizną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:49
                  tez tak myslałam. Niestety Triumph robi ładne rzeczy ale tylko na piersi-piegi.
                  Miska D u nich wygląda jak kagańce. A poza tym płacić ponad 100 zł? To ja wole
                  za 50 kupic ładną Almi - zajrzyj sobie na ich stronkę: www.almi.pl, ja nosze z
                  tego model Venus i Scarlett, bo wole push up. POlecam.
                  • Gość: Aga Re: dobry sklep z bielizną IP: 195.8.101.* 30.03.05, 14:09
                    właśnie sobie obejrzałam te biustonosze, ktore polecasz i rzeczywiście
                    wyglądają imponująco i do tego jeżeli cena jest o połowę niższa od Triumpha, to
                    ja się nie zastanawiam, tylko podskoczę jakoś w tym tygodniu zobaczyć co tam
                    mają - jescze raz dzięki za takie dokładne namiarysmile
                    • Gość: Magda Re: dobry sklep z bielizną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:14
                      jeszcze mi sie przypomniało, że kupuję takie zestawy fikuśne: koszulka plus
                      majteczki też polskiej firmy Virginia. www.virginia-f.pl. I też tam w Talii są
                      rzeczy tej firmy. Ciesze sie, że mogłam pomóc. Teraz na pewno będzie już nowa
                      kolekcja wiosenna - bardziej kolorowa.
                      • Gość: Aga Re: dobry sklep z bielizną IP: 195.8.101.* 30.03.05, 14:37
                        Przejżałam też tą drugą stronkę i też mają ładne biustonosze, przede wszystkim
                        niektóre modele są prezentowane na większym biuście i widać, że ładnie leżą.
                        Mam nadzieję, że można tam płacić kartą, choć na wszelki wypadek wezmę gotówkęwink
    • Gość: Magda Re: a propos bielizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:45
      polecam ci poszukanie w zwykłych polskich firmach produkcyjnych: np. Almi
      (chyba Białystok, piękna tania bielizna), Konrad, Princessa. Wpisz w
      wyszukiwarkę polskich producentów. Ja korzystam z Victorii i Almi i jestem
      zachwycona. Precz z Triumphem itd.
    • Gość: Eliza Re: biały stanik poszukiwany IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 22:01
      Szukałam ładnego białego stanika w tym samym rozmiarze. Triumph - żadna
      rewelacja (poza ceną). Ostatecznie wybrałam stanik pod gorset biały, gładki z
      taśmą silikonową ( nie wiem, czy się nie będzie przesuwał )z ramiączkami lub
      bvez firmy Konrad. Miseczki profilowane, prezentuje się bardzo ładnie - rozmiar
      75B pasuje idealnie!
    • Gość: Beti Re: biały stanik poszukiwany IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 11:41
      Wsiadaj w pociag i przyjedz do W-wy na stadion. Stanikow u zoltkow do wyboru do
      koloru na kazdy rozmiar. Mozna kupic naprawde ladne juz za 10 zl. Od wszystkich
      markowych roznia sie tylko cena. Ja kupilam na swoj slub piekny gorset za 130
      zl i awaryjnie stanik za cale 15 zl wlasnie na stadionie. Okazalo sie ze gorset
      byl tak bardzo niewygodny, ze zaraz po ceremoni w kosciele zalozylam ten stanik
      za 15 zl. I do dzis (juz 2 lata) jest to moj ulubiony stanik. Jak widac nie
      warto wydawac kokosow na stanik, tym bardziej jesli ma byc zupelnie gladki i
      prosty. Zainwestuj lepiej w jakies ciekawe majteczki, ponczochy lub pas zeby w
      noc poslubna "powalic" pana mlodego smile
      • Gość: lalka Re: biały stanik poszukiwany IP: *.chello.pl 30.03.05, 13:53
        tak ja też bardzo serdecznie polecam wam sklep Atut na grochowskiej za placem
        szembeka- warszawa. kobieta która tam sprzedaje jest okropnie krzykliwa, ale za
        to dobiera fantastycznie staniki, często je jeszcze przerabia.aha ni i jeszcze
        jeśli myslisz, zę masz np. 72 b to ona powie ci i co gorsze zawsze ma racje
        (sprawdziłam na sobie), ze mam 70 F!!!!!!!!!śmieszne to strasznie, ale
        słuchajcie stanik triumpha z taka numeracją mam na sobiesmile
        • Gość: Magda Re: biały stanik poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:07
          a nie, nie to ty mówisz pewnie o tych babkach, które kiedyś w Wysokich obcasach
          opisywano. One wszystkie by ubrały w rozmiar dd, e itd. To nie ten sklep. Ten
          mój to Talia.
          • Gość: * Re: biały stanik poszukiwany IP: *.marks / *.marks-and-spencer.com.pl 30.03.05, 14:18
            ja znalazlam push up z odslonielytmi plecami (suknia wiazana na szyi) w La
            Senza. za 59 pln!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka