Dodaj do ulubionych

buty rozmiar 35

IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 19.04.05, 12:31
błagam, moze wiedzie gdzie kupic buty na wysokim obcasie, w kolorze szarej bieli (dymu papierosowego, perły) o rozmiarze 35. Z desperacji wybieram sie na Stadion, bo wszelkie centra juz oblecialam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: buty rozmiar 35 IP: *.pl / 213.155.191.* 19.04.05, 15:07
      Powiem tak... możesz zamówić na www.bialebuty.com.pl mają rozmiary od 35..
      fason też możesz sobie wybrać. Pisałam do nich, jesli kolor nie odpowiada można
      zwrócic, jeśli rozmiar, można wymienic.. Chyba będe u nich zamawiać, gdyż mają
      butki 16 producentow, a taniej niz w sklepie wink)
      Ponadto ostatnio byłam u siebie w miescie na rynku.. i przez przypadek
      zobaczyłam rózne jasne butki.. i pobierzyłam z ciekawośći.. Butky firmy
      Scarlett na mnie pasowały, mimo iż to rozmiar 36.. Mierzyłam jakieś inne na
      obcasie, rozmiar 35 i były za duze.. Więc tak bardzo numeracją się nie
      kieruj wink)
      W każdym razie buty Ryłko i Growikar mają rozmiary 35. Na pewno coś sobie
      znajdziesz.
      • Gość: jadranka6 Re: buty rozmiar 35 IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 19.04.05, 15:39
        wiem, wiem z numeracja jest roznie. mierzylam 35 i byly za duze, a 36 dobre, tylko ze nie ten fason.Dziekuje za adres strony.
    • amoniaaa Re: buty rozmiar 35 22.04.05, 11:52
      oj znam ten ból... Na mnie niekiedy 35 jest za duże sad Ostatnio zwykłe buty
      kupowałam od roku, bo nie było na mnie żadnych sad Straszna rzecz!!!
      • Gość: jadranka6 Re: buty rozmiar 35 IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 22.04.05, 15:05
        no owszem, straszna rzecz. ja wczoraj zwiedzilam 4 centra handlowe i nic. juz mialam nadzieje, bo byla 35-tka w Apii, po przecenie 250zl (bo tam srednia cena butow 800zl), ale za duze. Na tej stronie biale buty, niestety nic mi nie odpowiada, nie moge miec paseczka wokol kostki, bo to skraca noge u mnie (150cm wzrostu. Czy naprawde nie ma klasycznej szpilki o rozmiarze 35? Przeciez nie jestem jedyna.
        • amoniaaa Re: buty rozmiar 35 25.04.05, 09:26
          A ja z kolei musze mieć pasek przy kostce, bo wtedy mam pewność że but mi nie
          wyleci wink Butów "na wkładanie" nigdy nie kupuję, bo zawsze po 2 dniach mi
          wszystkie wyskakują sad Wiem jaki to jest dramat.... Ja na szczęście mam juz
          buty, bo żona moje kuzyna który 2 lata temu się żenił, też ma taką małą nogę. W
          dodatku była w nich kilka godzin na ślubie i leżały w kącie, dlatego zapytała
          czy bym ich nie chciała.. Są jakby zupełnie nowe. Na ten jeden dzień nie widzę
          sensu kupowania nowych. Dzięki Monia za buty wink
        • Gość: ela Re: buty rozmiar 35 IP: *.lexell.com.pl 25.04.05, 09:56
          Firma klaudia ma małe rozmiary.Nawet 34. Ja też mam 35 i kilka par butów tej
          firmy. Mają też stronę internetową.
          • amoniaaa Re: buty rozmiar 35 25.04.05, 11:56
            A możesz podac adres tej strony? Byłabym wdzięczna smile
            • Gość: jadranka6 Re: buty rozmiar 35 IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 25.04.05, 13:32
              ja znalazlam butik w Promenadzie, który ma małe rozmiary, tylko ze tam buty kosztuja 790zl.sad
            • Gość: ela Re: buty rozmiar 35 IP: *.lexell.com.pl 25.04.05, 15:00
              www.klaudia.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka