Gość: ania IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 20.04.05, 10:43 przepraszam,byl tu moj watek INFO O GALOPIE" nie wiecie przypadkiem gdzie jest teraz. a jezeli go usuneliscie to z jakich powodow? bardzo dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yskyerka Re: do moderatorka/ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:46 Moderatorką nie jestem, ale wątek o Galopie widzę trochę niżej na stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=22931701 O to ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do moderatorka/ki IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 20.04.05, 10:49 Nie, to nie jest to ale dziekuje yskyerko Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Wyjaśnienie od moderatorki. 20.04.05, 11:26 Wątek nie został co prawda usunięty przeze mnie tylko przez drugą opiekunkę, ale też bym go skasowała. Na forum obowiązuje zakaz zamieszczania reklam, a właśnie taką postać ma Twój wątek. Jest niczym innym tylko ofertą usług tego ośrodka. Sprawa jest dla mnie oczywista. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wyjaśnienie od moderatorki. IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 20.04.05, 11:39 ok. nie bede zamieszczac wiecej takich rozleglych informacji. pozdrawiam. ania Odpowiedz Link Zgłoś