Gość: Paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:57 czy jest tu ktoś z Lublina oprócz mnie? może sobie pomożemy? już mogę opowiedzieć o pierwszych zajęciach tańca towarzyskiego. a w ogóle to jestem ciekawa "jak, gdzie, kiedy" itp my 24.09.2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: lubelskie panny młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:33 Są jasne, ze sa ) My już za dwa tygodnie 14.05. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: lubelskie panny młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:33 Są!są!ja 11 czerwca 2005 )w kościele na Bernardyńskiej!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: lubelskie panny młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 13:16 są, ale jakoś mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: lubelskie panny młode IP: *.inteligo.com.pl 04.05.05, 12:38 są są. a o co chodzi z tym kościołem na Bernardyńskiej?tańce?tam? ja na towarzyskie chodzę dla początkujących do Dąbskich. W czym Ci możemy pomóc?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: lubelskie panny młode 16.05.05, 13:27 my ślub 18,06, na tańce chodzimy do Dąbskich pisz czego potrzebujesz-może pomogę ps. skąd bierzecie wizażystke-macie jakąś sprawdzoną? i fryzjer-gdzie?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: lubelskie panny młode 16.05.05, 15:40 nie wierzę, uczymy się tańczyć w tym samym miejscu! i może Wy też w środy o 18.45? maluje mnie koleżanka- profesjonalistka, polecam, mogę Ci podać nr telefonu. fryzjerkę też mam sprawdzoną, w kilkunastu lat tę samą. zakład nie jest bardzo elegancki, ale jej ufam i ona zna moje niesforne włosy. na razie żadne pytania nie przychodzą mi do głowy. chociaż... jak długo uczycie się tańczyć? bo my dopiero zaczynamy i chociaż ślub 24.09 to nie wiem, czy nam się uda elegancko zatańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: lubelskie panny młode 16.05.05, 15:51 nie, m w czw, już jestesmy średniozaawansowani zaczęliśmy 3 mc temu. A telefon i nazwisko poproszę do fryzjerki i makijażystki, może być na maila, jak wrażenia z kursu tańca? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: lubelskie panny młode 16.05.05, 22:15 Witajcie, Ja już jestem po -23 kwietnia. Mogę polecić świetna wizażystkę - świetnie maluje i pazurki super robi, a także rewelacyjną fryzjerkę - wszystkie pracują w 1 salonie na Czechowie. Zespół też świetnie się spisał- Frakersi Krzysztofa Rogowskiego. Mogę z ręką na sercu polecic fotografa- naprawdę przesympatyczny i zachwycające zdjęcia zrobił. Przestrzegam natomiast przed Foto Partyka gdzie mielismy zdjęcia w studio-okropny facet!!!! Ślub był u Dominikanów, a wesele w Jedlinie. Na tańce nie chodziliśmy- postawiliśmy na naturalność, a nie wyuczone kroki i wyreżyserowaną choreografię i wyszło chyba nie najgorzej- ale zaznaczam że pierwszy taniec to nie był walc. Ogólnie, wszystko sięudało. Pozdrawiam, Morelka. Odpowiedz Link Zgłoś
ml23 Re: lubelskie panny młode 16.05.05, 23:43 ja też!!! ślub mamy 23lipca w katedrze Odpowiedz Link Zgłoś