Gość: CIEKAWSKA IP: 195.85.249.* 04.05.05, 16:47 www.edan-art.pl/galeria.htm, czy wiecie jak się skręca takie spirale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: balony - wystrój IP: *.5.11.univie.teleweb.at 04.05.05, 17:02 pachnie mi to reklama ale link nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 04.05.05, 17:18 to nie reklama, w pośpiechu wstawiłam przecinek - www.edan-art.pl/galeria.htm sama stroję salę i nie wiem jak je robić(( a bardzo mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: balony - wystrój IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 09:41 też jestem ciekawa - jak przywiązuje sie balonik bo balonika by tworzyły sznur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 05.05.05, 10:34 podobno na jednej wstążce przywiązujesz w szeregu, ale jak zrobić żeby sie tak ładnie skręciły? to jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: balony - wystrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:56 żeby zrobić taką grubą "poczwórną" girlandę wiąże się ze sobą balony po dwa - robi takie "dwójki" zawiązuje się szyjkę z szyjką drugiego, żadnych sznurków..., później te dwójki okręcając szyjkami łączy się z kolejną dwójką, takie "czwórki" mocuje się między sobą dokładnie tak samo okręcając z którąś z dołu. jeżeli girlanda ma być dwukolorowa w każdej parze balonów łączysz jeden np. biały, jeden niebieski, żeby szły spiralnie przesuwasz położenie kolorowego, co będzie widać w trakcie roboty dobrze środkiem póścić sznurek lub wstążkę, łatwiej wtedy girlandę zainstalować. Ważne aby balony były równo nadmuchane. z nierównych kiepski efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: balony - wystrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:01 żeby zrobić szereg używa się specjalnych balonów z antenką i wiążesz szyjkę z antenką i tak kolejno a żeby zrobić tzw łuk balony napełnie się helem wiąże do żyłki w równych odstępach i same się unoszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 05.05.05, 11:08 Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: balony - wystrój IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 11:10 dzięki bo szczerze mówiąc nie miałam pojecia jak się za to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś