Dodaj do ulubionych

balony - wystrój

IP: 195.85.249.* 04.05.05, 16:47
www.edan-art.pl/galeria.htm, czy wiecie jak się skręca takie spirale?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: balony - wystrój IP: *.5.11.univie.teleweb.at 04.05.05, 17:02
      pachnie mi to reklama wink

ale link nie dziala
      • Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 04.05.05, 17:18
        to nie reklama, w pośpiechu wstawiłam przecinek -
        www.edan-art.pl/galeria.htm
        sama stroję salę i nie wiem jak je robićsad((
        a bardzo mi się to podoba
    • Gość: vinga Re: balony - wystrój IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 09:41
      też jestem ciekawa - jak przywiązuje sie balonik bo balonika by tworzyły sznur?
      • Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 05.05.05, 10:34
        podobno na jednej wstążce przywiązujesz w szeregu, ale jak zrobić żeby sie tak
        ładnie skręciły? to jest pytanie!
        • Gość: jagoda Re: balony - wystrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:56
          żeby zrobić taką grubą "poczwórną" girlandę
          wiąże się ze sobą balony po dwa - robi takie "dwójki" zawiązuje się szyjkę z
          szyjką drugiego, żadnych sznurków..., później te dwójki okręcając szyjkami
          łączy się z kolejną dwójką, takie "czwórki" mocuje się między sobą dokładnie
          tak samo okręcając z którąś z dołu.
          jeżeli girlanda ma być dwukolorowa w każdej parze balonów łączysz jeden np.
          biały, jeden niebieski, żeby szły spiralnie przesuwasz położenie kolorowego, co
          będzie widać w trakcie roboty
          dobrze środkiem póścić sznurek lub wstążkę, łatwiej wtedy girlandę zainstalować.
          Ważne aby balony były równo nadmuchane. z nierównych kiepski efekt
        • Gość: jagoda Re: balony - wystrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:01
          żeby zrobić szereg używa się specjalnych balonów z antenką i wiążesz szyjkę z
          antenką i tak kolejno
          a żeby zrobić tzw łuk balony napełnie się helem wiąże do żyłki w równych
          odstępach i same się unoszą
          • Gość: ciekawska Re: balony - wystrój IP: 195.85.249.* 05.05.05, 11:08
            Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź smile
          • Gość: vinga Re: balony - wystrój IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 11:10
            dzięki bo szczerze mówiąc nie miałam pojecia jak się za to zabrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka