Gość: matuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:42 Szukam dobrego dj'a na wesele w Poznaniu - macie kogoś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Dj - wesele - Poznań IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 11:11 Waldek i Jacek Swiatło i Dzwiek - rewelacja na slubie mojej kuzynki pierwszy taniec młoda para zatanczyła wsród dymów i baniek mydlanych - wygladało to cudnie. wszyscy goscie byli zdziwieni ze jest tak swietnie na weselu. Muzyka i dla młodych i dla wczesniej urodzonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuszka Re: Dj - wesele - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:14 A gdzie mogę znaleźć namiary na nich? Szukałam w necie, ale wyskoczyło mi tylko, że byli na targach ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dj - wesele - Poznań IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 18:28 waldek jacek światło dźwięk - wpisz w google i po kłopocie. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dj - wesele - Poznań IP: *.echostar.pl 05.05.05, 17:34 dj.węcławiak polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: Dj - wesele - Poznań IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 22:27 Polecam Dj Czar przesyłamy przykładowe demo cezary_turski@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś