Dodaj do ulubionych

buty ecru jasne

06.05.05, 14:41
Wczoraj poszlam obejrzec buty, zaopatrzona we fragment materialu na suknie i
troche sie zalamalam. Wydawalo mi sie, ze wiem, co chce i nie bede grymasic.
Jednak moja suknia jest w kolerze, ktory bym okreslila jako naturalna biel.
Nie sniezna, fosforyzujaca, ale to nie jest kolor kremowy, czy bezowy. A buty
albo sa w zimnej snieznej bieli, albo o wiele ciemniejsze. Czy ktoras z was
miala podobny problem? I jakos go rozwiazala wink
Obserwuj wątek
    • Gość: owiesia24 Re: buty ecru jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:46
      hej. U mnie niestety to samo,mam suknie jaśniutkie ecru,prawie biala-wczoraj
      chodzilam po sklepach z kawałkiem rękawka od sukni i nic.Już nie wiem co robić-
      chyba trzeba będzie kupić ciemniejsze albo jaśniejszesad
    • Gość: Aga Re: buty ecru jasne IP: 195.116.92.* 06.05.05, 14:54
      Ja tez mam suknie bardzo jasny ecru, a buty sobie kupilam troszke ciemniejsze,
      bo ciezko bylo dobrac identyczne. Ale w koncu i to i to jest ecru. A poza tym
      pamietacie z jakiegos slubu buty panny mlodej, jakie miala?
      Mysle ze nie ma sie tym co az tak przejmowac.

• Gość: vinga Re: buty ecru jasne IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 14:58
      Ja miałam ten sam problem w końcu kupiłam ciemniejsze z ryłka. Panie w salonie
      mówiły, że mogą byc ciemniejsze że to nie przeszkadza, bo jasnego ecru
      rzeczywiście nie ma, a bucików prawie wogóle nie widać. Inaczej wyglada gdy
      przyłozy się kawałek materiału do buta a inaczej gdy wszystko masz juz na sobie.
      Dlatego ja buty kupiłam z wymówieniem i poszłam do salonu przymierzyc do sukni,
      jest ok.
      • raszefka Re: buty ecru jasne 07.05.05, 09:14
        Też kupiłam od Ryłki, podejrzewam, że znacznie ciemniejsze od sukni (tej jeszcze
        nie widziałam, ale ma być jasna ecru). Miałam nie tyle problem z kolorem, a z
        fasonem - wydumałam sobie okrągłe noski i wąski obcas. Mam nadzieję, że będą
        pasowały
    • Gość: Ell Re: buty ecru jasne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 15:58
      nie wygląda to tak źle .. związku z tym, że szyję sukienkę buty musiałam kupić
      wcześniej - kawałek materiału (bardzo jasny kremowy, nie biały ale również nie
      beż) przykładany do butów był dramatem .. ale okazuje się, że można dostać buty
      pomiędzy białym a ecre - najczęściej odcieniem trochę się róźnią, ale
      minimalnie .. nie są takie beżowe czy białe .. ja znazałam takie buty w Prima
      Modzie, niestety drogie
      powodzenia
      • pepperann Re: buty ecru jasne 06.05.05, 16:15
        To znaczy - ile kosztowaly? Moze pojade do Prima Mody i zobacze.
        • Gość: Ell Re: buty ecru jasne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 16:23
          kupiłam je w Arkadii, po przecenie ok. 450zł.
          one nie są Prima Mody, tylko tej drugiej włoskiej firmy, którą sprzedają na
          D .. zapomniałamsmile
          pięnie wykonane i w takim odcieniu "zimnego kremu", że pasują do złamanej
          bieli/bezowej - obeszłam w Wwa wszystkie sklepy, nie zwracając uwagi na "cenę" -
          przymierzałam od tych za 1.200 do tych za 150 .. ale większość jest tak jak
          pisałyście białe lub bezowe, te jedynie był dużo jaśniejsze od kremu, a nie
          śnieżno białe
          • pepperann Re: buty ecru jasne 07.05.05, 08:56
            To juz ich wczoraj chyba nie bylo. Obeszlam cala Arkadie. Znalazlam jedna pare,
            ktora by pasowala kolorem. Ohydne buty ze srebrna szpilka (calkowicie
            niepasujace, bo mam gorset ze zlotym) i za ponad 600 zlotych, co chyba jest
            przesada. Mam jeszcze pare miejsc w arszawie, gdzie nie bylam, ale czuje, ze
            nie bedzie latwo. Ufff. Moze ktos ejszcze cos wypatrzyl? A ja mam chyba
            dokladnie taki kolor sukienki jak ty - chlodny ecru, jak to powiedzialam pani w
            jednym sklepie. Kiedy wychodzisz za maz?
            • Gość: owiesia24 Re: buty ecru jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:50
              Fajnie wam- w Wawie może coś w końcu znajdziecie a ja w Przemyslu mam marne
              szanse.
              U Ryłki nawet nie chcą sprzedać na wymówienie żeby przymierzyc do suknisad
              Chyba pójdę w adidasach.
            • Gość: Ell Re: buty ecru jasne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.05, 16:58
              też byłam, nie ma ich już ...
              ja dopiero we wrześniu
    • Gość: mała Re: buty ecru jasne IP: *.pl / 213.155.191.* 07.05.05, 12:19
      a moja suknia jest koloru ecru ale jakiegos takiego dziwnego.. ciemniejszego..
      Jakby złotego, szampańskiego... i tez miałam prblem z butami.. Dziewczyna, do
      której ta sukieka wcześniej nalezała miała butki koloru capuccino.. ale takie
      cięzko dostac.. Ale wczoraj byłam z gorsetem w sklepie i w sumie ecru
      poasują... są o ton jaśniejsze.. zresztą tak jak welon i rękawiczki... Myślę,ze
      jak kupię i wszystlo założę,to będzie oki wink
    • Gość: paola Re: buty ecru jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:04
      Ja też miałam ten sam problem ale dziś kupiłam wymarzone, pasujace kolorem buty.
      Ich kolor jest w sam raz - nie za ciemne i nie za żółte, polecam sklep firmy
      Elizabeth, przy Chmielnej 7.Do wyboru, do koloru.
      • magjanic Re: buty ecru jasne 08.05.05, 10:36
        Ja też kupiłam moje w Elizabeth na Chmielnej: największy wybór butów z jakim
        się spotkałam w najróżniejszych odcieniach, w tym również kolorze "naturalne
        biel". Niestety te wszystkie piękne kosztują powyżej 700 zł sad
    • Gość: marysia77 Re: buty ecru jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:19
      moja suknia też była w kolorze jasnego ecru, miałam kupione i białe z drobnymi
      koraliczkami i ecru, te ecru były stanowczo za ciemne i w końcu ubrałam białe i
      dobrze, bo na zdjęciach suknia wyszła jak biała a buty pasowały rewelacyjnie!
    • pepperann buty ecru jasne HURA ZNALAZLAM!!! 08.05.05, 16:16
      Dziewczyny - zwyciestwo, znalazlam buty w idealnym kolorze. Nie sa moze
      najpiekniejsze, ale calkiem ok i cenowo tez przyzwoicie (zaplacilam 209 zl.)
      Firma polska : Sagan, w Warszawie kupilam w Galerii Mokotow z sklepie Giudi.
    • Gość: Ell Re: buty ecru jasne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.05, 17:00
      mówiłam, że nie jest tak źlesmile) niestety swoje trzeba zejść ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka