Gość: waniliowa IP: *.leon.com.pl 12.05.05, 12:00 Witaj Ja też jestem z Rybnika, i planujemy śub w przyszłym roku.Czy mogłabyś mi podać namiary na dobrego, kamerzystę, fotografa, salę.. Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: do chipsi !!! 12.05.05, 12:02 Ja mam dobrego kamerzystę i do tego jest fotograf gratis, potem płaci się tylko za fotki które się wybrało, ale nie są drogie. O wiele taniej niż u fotografa!!! Oni są z Katowic, ale do Rybnika spokojnie dojadą Jak chcesz daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: do chipsi !!! 12.05.05, 12:04 a czy mają jakąś stronke w internecie? Jezeli tak to podaj Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do chipsi !!! 12.05.05, 12:09 Jak masz gg to podaj numer, wyślę Ci namiary do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: do chipsi !!! 12.05.05, 12:18 Jeżeli możesz to wyslij mi namiary na gazetowy adres Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: do chipsi !!! 12.05.05, 12:05 No witam! Jak miło! Najlepiej odezwij się na gg: 3941971, chetnie służe radą i pomocą a może i od Ciebie się czegoś dowiem Odpowiedz Link Zgłoś