reniifer Re: Wystrój kościoła i samochodu 16.05.05, 10:29 Witam Czy ktos zastanawaila sie nad wystrojem kosciola i samochodu? W jaki stylu zamierzacie to zrobic? a Co z bukietem dla PAnny młodej? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Wystrój kościoła i samochodu 16.05.05, 12:26 U mnie motyw przewodni - słoneczniki! Styl "wsi spokojna, wsi wesoła ... " Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Wystrój kościoła i samochodu 16.05.05, 13:07 Jestem miesiac po slubie. Na samochodzie byly kuleczki przy drzwiach i mala dekoracja na przodzie samochodu, wszystko zrobione z pieknych roz. natomiast koscio przybieraly panie tam zajmujace sie kwiatkami i bly piekne lilie. Oczywiscie na przodzie kosciola i ubrana co druga lawka. Prawde mowiac ja wcale nie widzialm tego... same zobaczycie ja nie pamietam nawet 1/3 w tego dnia... ale na kasecie widzialm ze bylo slicznie Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa15 Re: Wystrój kościoła i samochodu 16.05.05, 16:41 Najczęściej niewiele osób zwraca uwage na wystrój samochodu.Wystarcza białe wstążki. Szkoda pieniedzy na stroiki. Odpowiedz Link Zgłoś