grubaska20 19.05.05, 12:14 jaka piosenka??!!! no i wogóle tak sobie myślę, czy może nie byłoby fajnie, gdybyśmy przygotowali coś fajnego, nie wiem, moze nauczymy sie coś tańczyc albo coś..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrasteaa Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 19.05.05, 12:16 Poszukaj w wyszukiwarce bo to temat ktory bez przerwy sie przewija az do znudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.w Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 19.05.05, 12:45 my wybralismy ZAKOCHANI kukulskiej Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 19.05.05, 12:53 Tak jest, temat stary jak swiat i walkowany tez wiele razy... i jako czlowiek ktory bywa na weselach z powodow zawodowych czesciej niz inni to musze przyznac, ze nie ma jednej prostej odpowiedzi. Kazdy ma inny gust, kazdy chce czego innego, a wybor piosenek..ogromny. Ale lepiej miec w czym wybierac, niz nie miec pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_r1 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 09:26 a mnie szalenie podoba się utwór "feeling good" M. Bubla Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 19.05.05, 13:00 A my nietypowo - na pierwszy taniec szybka piosenka Bad Boys Blue - You're a woman, I'm a man. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmonikaaa Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 19.05.05, 14:41 My wybraliśmy "Wieka miłość" Seweryna Krajewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tomaloo Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 01:21 ZIYO "MAGICZNE SŁOWA" My to będziemy mieć już 18.06.05! Odpowiedz Link Zgłoś
bkan Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 12:16 ja tez bede miała tą piosenke piękne słowa i nie wiem dlaczego tak mało znana i polecana i też 18 czerwca ) i w tychach pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
tomaloo Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 06.06.05, 11:13 Życzę powodzenia!Mnie już dopada mały stressssik Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pippilulu Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 22:24 faktycznie bardzo ładna piosenka! Mój narzeczony ją śpiewa czasem Odpowiedz Link Zgłoś
paula_t Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 09:02 A mnie się marzy walc wiedeński Straussa. Ciekawe tylko, czy znajdę orkiestrę, która nam to zagra i to dobrze. No i oczywiście idziemy wcześniej na kurs tańca. Ale to od Was zależy, co sobie wybierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
magkoz Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 19:13 O rany! Ja też wymarzyłam sobie walca wiedeńskiego. Na razie PRÓBUJĘ namówić mojego prawie-męża na naukę. Trochę mało miejsca mamy w domu, ale za to mnóstwo czasu (ślub w styczniu). Jest taka piosenka, która po prostu rzuca nas na kolana i do której walc aż się prosi ("Once upon a december" z bajki Anastazja). Jeśli Strauss nie przejdzie , wybierzemy tę. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 21:18 Orkiestrę da się załatwić - o ile nie chesz symfonicznej, tylko skład kameralny dobra - wiem, że odbierzesz to jako pzechwałki, ale naprawdę się da ps. oglądałaś film Love Actually? - tam to dopiero był odpał - sam bym tak chciał, ale wszystko przede mną buźka, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
iszka Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 11:03 my wybralismy "Zawsze tam gdzie ty" Lady Pank Odpowiedz Link Zgłoś
beatakwasza Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 12:59 Ja bede tańczyła z moim lubym do piosenki "Chodź ,pomaluj mój świat" . To bardzo piękna piosenka i nigdy nie widziałam,zeby ktos ja wybrał na pierwszy taniec Odpowiedz Link Zgłoś
tofik.21 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 13:43 Ja polecam tradycyjnie - walc. Myśmy tańczyli walca wiedeńskiego do "Nad pięknym, modrym Dunajem" - choć wiem, że w domu lepiej nam wychodziło niż zatańczyliśmy na weselu, to i tak jestem dumna, że tańczyliśmy walca, a nie jakieś 2 na 4 czy coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
anula95 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 13:59 A ja jakos malo powaznie podchodze do sprawy pierwszego tanca;i tak wszyscy wiedza ze jestem malo powazna osobka i myslalam nawet o 'wyszlam za maz zaraz wracam")albo "i will survive"-i moj narzeczony nawet nie ma nic przeciwko) ale ze mam jeszcze ponad rok czasu to pewnie i tak wybiore cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 14:05 I jak byscie to zatanczyli? Dwoje wyfiokowanych, plasajacych jak w dyskotece???? Odpowiedz Link Zgłoś
anula95 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 14:06 Juz ja bym to zatanczyla))i tylko ja przeciez bede wyfiokowana i to z reszta nie tak bardzo.A czy zawsze musi byc podobnie??Czy nie moze byc inaczej,mnie zazwyczaj te pierwsze tance nudza i tyle....... Odpowiedz Link Zgłoś
pippilulu Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 02.06.05, 21:42 ale 'i will survive' tak nie bardzo chyba, przeciez tam o zdradzie sie spiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 01.06.05, 18:14 My będziemy tańczyć do I can't help falling in love with you Elvisa Presleya. Spokojny, romantyczny, słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_inzynier Cha-cha 01.06.05, 18:26 A ja zastanawiam sie nad czyms w rytmie cha-cha ale nie wiem jeszcze ktora piosenke wybiore. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia33 Re: inne rytmy 01.06.05, 20:55 A ja wybralam cos zupelnie innego czyli kawalek tangowo-flamencowy , bo takie klimaty lubie, chociaz oprocz kroku podstawowego nie znamy tanga i liczymy na wlasna improwizajce, ktora zawsze nam do tej pory wychodzila Odpowiedz Link Zgłoś
adziocha1 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 02.06.05, 12:28 My wybralismy troche nietypowo "6lat pozniej" Kultu Odpowiedz Link Zgłoś
gosdub Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 02.06.05, 13:02 Jeżeli chcecie nauczyć się tańczyć przed weselem Zapraszamy. W dniu 28 czerwca rozpoczynamy nową edycję Kursu Tańca dla Narzeczonych Zajęcia odbywać się będą we wtorki od 20.30 do 22.00 w Piasecznie, ul. Kościuszki 11 Koszt - 250 zł od pary za cały 6-cio tygodniowy kurs zajęcia raz w tygodzniu 1,5 godz Zapisy przyjmujemy mailem lub telefonicznie, wystarczy podać imię i nazwisko jednej z osób z pary i numer telefonu kontaktowego. Ilość miejsc ograniczona. Serdecznie Zapraszam Pozdrawiam Małgorzata Kulczyk www.szkolatanca.com e-mail:szkolatanca@wp.pl tel.0501 12 15 76, 424 11 05 Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta7 Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 05.06.05, 23:56 Hej, A my zrobimy tańce 2. (tacy hojni jesteśmy! ) Jeden 'ciu-ciu' LoveYou ) czyli poczciwy, kochany Steve Wonder i "I just call to say I love you" no i romantyczne ściskanko w pląsie, Drugi to aby już gości rozkręcić - dynamiczny The Underdog Project i "Remember" (PS: Adrian - juz się nie mozemy doczekać!!) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 06.06.05, 09:39 W zeszłym tygodniu bylismy na weselu-pierwsza piosenka Młodych-ta nowa Kayah i tego faceta, którego nazwiska nigdy nie pamietam-teledysk z kobietami (Foremniak itd), ciągle leci w Zetce. A zaraz po tym walc z "Alicji w ..." dla wszystkich gości.Cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 06.06.05, 10:44 A nasz pierwszy taniec to bedzie prawdziwa kicha, bo nie umiemy tanczyc, a nie mamy kiedy cwiczyc... Ale zostanie wsrod swoich Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 06.06.05, 14:03 hehe u na steż będzie jeden wielki obciach!! nie wiemy nawe jaką piosenkę wybrać, nie potrafimy tańczyć, do tegomam już spory brzuszek (25tydzień ciąży a ślub już 11.06.. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwszy taniec młodej pary!@ 06.06.05, 14:04 A wiesz, jak ja ci tego brzuszka zazdroszcze? Przypuszczalnie przytulimy sie tylko do siebie i bedziemy sie krecic w koleczko. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś