deczko 02.06.05, 10:29 Czy ktos organizowal tam obiad weselny, badz zna ten obiekt ? Restuaracja na placu tetralnym w Warszawie. Bede wdzieczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an20 Re: La Boheme- Warszawa 02.06.05, 10:56 Bylam w tej restauracji tylko na obiedzie, wiec nei ma zbyt wielkiego doswiadczenia, jedzenie mi smakowalo. Moze poczytaj opinie innych daje link: warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/16/LA%20BOHEME&np=0&rp=0 warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/16/LA%20BOHEME&np=0&rp=1 Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: La Boheme- Warszawa 02.06.05, 11:58 Dzieki an20 Opinie sa raczej na "nie" Po prostu ta restuaracja jest blisko kosciola i pomyslalam sobie, ze nie trzeba by bylo telepac sie samochodem, tylko po prostu kawalek sie przejsc. Oni tam maja przyjecia weselne, raczej obiady bo niektore terminy byly juz zaklepane. A moze polecicie mi jakas fajna restuarcje na Placu teatralnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
brunet1974 Re: La Boheme- Warszawa 02.06.05, 12:31 moze sprawdź Bazyliszka dobra kuchnia i szef jet konkretna osoba ... niestety nie wiem jak to wyglada cenowo..... DEkert jest w miare dobry ale kosmiczne ceny pewnie odstraszą Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: La Boheme- Warszawa 02.06.05, 14:31 DEkert jest w miare dobry ale kosmiczne > ceny pewnie odstraszą Pewnie, ze odstrasza;P Szkoda, ze nikt nic nie wie o La boheme Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: La Boheme- Warszawa 21.07.05, 11:28 Podnosze, moze ktos wie cos na temat tej restauracji?! Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: La Boheme- Warszawa 15.12.05, 11:10 Byłam na zorganizowanym obiedzie firmowym. Obsługa b. dobra, elegancko i w dobrym guście. Jedzenie niespecjalne (no moze oprócz kremu z borowików - był pycha), tort tez taki sobie. Kosmicznie drogo, małe porcje. Jestem niestety na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mealong Re: La Boheme- Zielona Sala? 14.12.05, 20:52 Nikt nie byl tam na weselu? Dokladnie interesuje mnie "zielona sala" na tylach tej restauracji. Prosze o wszelkie informacje - atmosfera, jedzenie, obsluga... Pozdr, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
waw74 Re: La Boheme- Warszawa 15.12.05, 09:51 Na Senatorskiej 37 jest St Antonio - włoska. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: La Boheme- Warszawa 15.12.05, 13:52 Ja też niedawno odkryłam St.Antonio i jestem zauroczona tym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna12345678 Re: La Boheme- Warszawa 22.12.05, 03:03 Można wynająć OPIUM - dawny Barbados - na 50 - 80 wystarczy... I ceny ludzkie... Nagłośnienie i oświetlenie w cenie wynajmu - tylko DJ lub zespół potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś