Dodaj do ulubionych

JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI???

08.06.05, 17:17
Witam,

planuje zorganizowac wieczor panienski dla mojej przyjaciolki (niestety bez
Cheependailsow smile i szukam jakiegos milego miejsca w Warszawie, gdzie mozna
cos przekasic, napic sie trunkow, moze troche potanczyc. Prosze o jakas
rekomendacje i stronke do klubu (bez przegirc z muzyka techno, house itd., bo
to nie nasz klimat). Dzieki.

M
Obserwuj wątek
    • misia_pysia79 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 08.06.05, 17:45
      Przyłanczam się do prośby. Też nie gustuję w techno ani męskim striptizie smile
      Najbardziej odpowiadałaby mi jakaś knajpka w śródmieściu, gdzie mozna potańczyć
      , napic sie piwka (za max 10 zł/ kufelek). Raczej nie chodzi mi o ekskluzywne
      miejsce. Może być jakiś klub studencki. Niestety studiowałam w innym mieście i
      tu nie znam zbytnio lokali.
      Z góry dziękuję za info!
      • magdam12 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 16:24
        moj wieczór panienski był w 7 na placu konstytucji w sali na dole... bawiłam
        sięsuper!!!
    • pepperann Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 08.06.05, 18:09
      Nie jestem jakąś mega clubberką, ale może coś doradzę. Niedawno byłam na fajowym
      wieczorku panieńskim w Sheeshy, na Sienkiewicza. Wystrój a la arabski, dobre
      jedzenie, picie, drinki, fajki wodne dla chętnych. Można zarezerwować stolik.
      Nie ma parkietu, ale ludzie tańczą w sali na dole. Poza tym blisko do wszelkich
      modnych klubów tanecznych typu Organza. No, ale niestety tam jest drogo. stronka

www.sheesha.pl/home.php
      A bardziej niezobowiązującym miejscem jest Regeneracja, na Puławskiej, tańszy i
      mój ulubiony chyba klub. Ale jedzenie gorsze i bywa tam bardzo tłoczno. Poza tym
      trzeba sprawdzić, czy nie jest wynajęta na imprezę, albo cvzy nie ma dziwnej
      imprezy tematycznej.

Trudno mi doradzać bo nie wiem, co lubicie, ale może ktoś sięjeszcze dopisze.
      • magmmma Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 14:00
        Dzieki serdeczne...
        Prosze o dalsze rekomendacje inne forumowiczki.

Milego dnia!
        • monias11 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 14:55
          Klub Tam Tam na Foksal.
          • jaga112 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:03
            dostałam zaproszenia do klubu extravaganza. jutro ide i opowiem wkrótce jak tam
            jest!!
            • rozalia29 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:10
              Pytanie mniej więcej w temacie: Jak organizujecie swoje wieczory panieńskie-
              same czy organizują Wam świadkowe, przyjaciółki? A jak z zaposzeniem do klubu,
              jeżeli same organizujecie taki wieczór i same zapraszacie to płacicie za wstęp
              i drinki, czy każda z gości płaci za siebie?
              • jaga112 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:12
                na panieńskich a których byłam to panne młodą nic nie obchodziło, dziewczymy
                stawiały alkohol, jedzonko. Panna młoda tylko szalała!! I to było super!!
              • magmmma Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:26
                W moim przypadku jestem odpowiedzialna za zalatwienia miejsca, rezerwacje
                stolika i dopasowanie terminu. Mysle, ze wszystkie dziewczyny beda placic za
                siebie. Nie oszukujmy sie, ale to jest spory wydatek i nie kazda swiadkowa
                stac, aby wyprawic wieczor panienski z wlasnej kieszeni, chociaz niektore
                swiadkowe traktuja to jako prezent slubny. Wedlug mnie prezent slubny powinien
                byc dla pary mlodej, a nie tylko dla Panny Mlodej. Niemniej jednak chcemy z
                dziewczynami zlozyc sie na panienski upominek dla Panny Mlodej...myslimy o
                jakiejs seksownej koszulce na noc poslubna smile.
              • pepperann Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 21:27
                Wsrod moich znajomych jest tak, ze swiadkowa organizuje, wszystkie dziewczyny
                sie skladaja. Panna mloda jest gosciem i w ogole nic nie wie o tym, co ja czeka.

W ten weekend tez ide na panienski, ale bedzie w domu, wiec wiesci o knajpach
                nie zapodam.
            • magmmma Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:27
              Dzieki Jaga, czekam na relacje smile.
            • uunnii Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 12.06.05, 21:35
              Bywam tam, glownie w soboty. Klub jest bardzo przyjemny, nigdy nei bylo
              zadnegop zamieszania. Tylko na zaproszenia i door selection. Polecam dj
              Fabianskiego- mozna sie z nim dogadac...
    • rozalia29 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:21
      To fajnie mają niektóre panny młode.Moim świadkiem jst mój brat i nie oczekuję,
      że będzie mi wyprawiał taką imprezkę. A świadkiem przyszłego jest jego siostra,
      ale ona ma nasz ślub niestety w nosie i zupełnie nie można na nią liczyć. Ech,
      trudno, trochę mi szkoda bo też bym chciała, żeby dla mnie ktoś coś takiego
      wyprawił. Tak musiałam się trochę wyżalić.W każdym razie życzę Wam szapańskiej
      zabawy.)))
    • misia_pysia79 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 15:38
      Witam!
      Możecie mi coś powiedziec o dyskotece ground zero, przy ul wspólnej.
      Jaka muzyka, jakie towarzystwo itp ? Będę bardzo wdzięczna.
      Interesują mnie miejsca gdzie można by przede wszystkim potańczyć i napić się
      piwka. Wyżej zaprezentowane oferty raczej wydają mi się ekskluzywne, chociaż
      bardzo ciekawe na klacyjkę we dwoje (klimaty tureckie i afrykańskie).

W moim przypadku, to ja- przyszła panna młoda, wszystko organizują. Moja
      świadkowa mieszka daleko, przecuje 12 godz dziennie, w wekendy nieraz tez, wiec
      będe bardzo szcześliwa jezeli wogóle przyjedzie na ten moj panienski.

Druga sprawa: finanse. Nie stać mnie zaby zafundować kolezanką alkohol, więc
      kazda chyba bedzie sobie kupować we własnym zakresie. Tak jak na każdej
      normalnej imprezie w klubie. Za to w domu, przed wyjsciem do klubu, poczęstuję
      wszystkie obiadkiem i winem.
    • misia_pysia79 Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 09.06.05, 16:03
      Szukalam w necie i jeszcze znalazłam club70, muzyka z lat 70 + przebrania.
      Czy ktoś tam kiedyś był na imprezie?
    • dorann Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 08:06
      Ja w zeszły piątek robiłam swój wieczór panieński w Zachcianku na ul.
      Miedzianej. Świetna knajpka, piwko 7 zł, można zjeść smalczyk (hmmm... a
      pózniej przeszyć guzik w sukni wink), w piątki jest dyskoteka w stylu "hity z
      ostanich lat", nie techno tylko muzyka do potańczenia (aha wstęp 10 zł, ale w
      ostatni piątek nic nie płaciłayśmy). Można zarezerwować stoliki (nic się nie
      płaci). Podaję stronę www.zachcianek.pl POLECAM
      • magdary Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 08:26
        Czyli polecasz Zachcianek?
        Kiedyś tam chodziłam co tydzień ale dawno nie byłam. Ale klimaty kiedyś były
        fajowe smile warto to sobie przypomnieć big_grin
        • elld Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 15:18
          kiedyś byłam typową klubowiczką, ale starość nie radość i wolę sobie
          poleżakować w domusmile)
          wejdzicie na stronę www.aktivist.pl/ - jest pełen zestaw lokali
          warszawskich, jeżeli Wam się coś spodoba z opisu mogę postarać się odpowiedzieć
          czy warto ..smile)
          fajnym miejscem na wieczór może być np.: Absters (b. duże mieszkanie w
          kamienicy, klika pokoi, bar, parkiet);
          kolejna strona www.clubbing.pl
          • rysek Re: JAKI KLUB W WARSZAWIE NA WIECZOR PANIENSKI??? 10.06.05, 16:17
            niedawno koleżanka z pracy miała swój, najpierw wszystkie spotkalyśmy się u
            mnie w domu. Oczywiście drinki, ploteczki i muzyka. Potem młoda dostała od nas
            bieliznę w której musiała nam się zaprezentować [mamy fotkismile] około 12
            zebrałyśmy się do wyjścia i wszystkie założyłyśmy peruki (zielone, żółte
            niebieskie) pojechałyśmy na most świętokrzyski i tam wypiłyśmy szampana
            [kolejne fotkismile] a potem pojechałyśmy do "Klubokawiarni" gdzie miałyśmy
            rezerwacje i balanga do rana. W klubie w naszych perukach zrobiłyśmy furorę!
            Muzyka była ok. Obsługa byla do naszej dyspozycji, za wejście nic nie
            płaciłyśmy. Młoda za nic nie płaciła, my robiłyśmy zrzutkę
    • ma-rzena jaki klub w warszawie na wieczór panieński 17.10.13, 00:40
      Ja ostatnio byłam na panieńskim przyjaciółki w Klubo w Warszawie i było zajefajnie, więc polecam jak najbardziej na takie imprezki.
      • may2004 Re: jaki klub w warszawie na wieczór panieński 18.10.13, 00:36
        warsawfoodie.pl/2013/05/jasna-24/
        sprawdź tu, ceny b przystepne, lokal nowy i w soboty muzyka do potańczenia.
    • anetasiwek9 . 18.10.13, 18:16
      to zależy czy chodzi o klub otwarty czy zamknięty.

jest na ul. Pięknej w wawie klub RIO, płacisz za wynajem i jest cały dla Ciebie , nikt z ulicy nie wejdzie. I fajnie tam by panieniski wyglądał smile
    • konrad1025 :0 30.10.13, 07:45
      lotnictwo.net.pl/gallery/photo/aircraft-Airport_-_Ramp/airline-/reg-EPLL/cn-/foto-64338.html
    • yellowbat Re: klub w Warszawie na wieczór panieński 08.11.13, 09:58
      zobacz ofertę Sinclub dotyczącą wieczorów panieńskich :
      www.sinclub.com.pl/oferta-klub-ze-striptizem-sinclub/dla-niej/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka