Dodaj do ulubionych

STRES ogromny stres przed śłubem

08.06.05, 23:20
Co zrobić? Ślub lada dzien a mnie stres paraliżuje. Przeraża mnie ze bedzie
kilkadzuesiat ludzi, ktorzy beda sie na mnie gapic a ja bede sie musiała
ładnie usmiechac i najlepiej nie okazywac ze trzese sie jak galareta. Jak to
ma byc najpiekniejszy dzien mojego zycia skorao teraz na mysl o nim budze sie
w srodku nocy zlana potem.
Obserwuj wątek
    • enigma-2000 Re: STRES ogromny stres przed śłubem 08.06.05, 23:28
      Rozumiem Cie, bo sama jestem niedaleko ze slubem i sie denerwuje.Mam nadzieje
      ze jakos to przezyjemy. Wiem ze wszyscy lub prawie wszyscy sie denerwuuja.
      Pamietam megoo kolege, ktory przed slubem byl blady jak sciana. Ojciec musial
      mu wlac kielisze koniaku, by jakis kolor mu sie na twarzy pojawil. Wiem jedno;
      ze stres jest ogormny, ale przeciez wokol was beda najblizsi i jeslli nie
      wszyscy to chociaz czesc bedzie patrzec na was z radoscia, miloscia, szczesciem
      i wzruszeniem. W koncu nie wszysystkich sie zadowoli.Bede trzymac kciuki. A po
      slubie..... pewnie z lezka w oku wpsomnisz to wszystko smile) Tego Ci zycze!

Asiek
      06.08.2005
      • estella3 Re: STRES ogromny stres przed śłubem 08.06.05, 23:35
        Dzięki mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz. bardzo przezywam takie rzeczy i
        zdazalo mi sie mdlec pod wplywem silnego stresu stad ten strach. to bylby
        obciach pasc przed ołtarzemwink
        Tobie tez zycze pieknego dnia...
        • loorien Re: STRES ogromny stres przed śłubem 09.06.05, 01:49
          Ja mam do slubu jeszcze 4 miesiące w zeszłym tygodniu zamówiłam sukienkę i od
          tej pory zaczęłam się straszanie denerwować, sala, muzyka fotograf itd
          zalatwione od dawna ale jakby co zawsze mozna odwolac, A sukienka? - o to juz
          inna sprawawink Wiec nagle zaczynam sie 100 razy dzienne zastanawiac czy dobrze
          robie czy to na pewno ten jak bedzie wyglądalo nasze zycie itd. oraz po co ta
          cala impreza, nie lepiej kosciół i w podróż? Martwie sie co będzie dalej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka