Dodaj do ulubionych

co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!!

09.06.05, 12:35
co trzeci temat na forum to pytanie o to co inni sadza o wybranej sukni...
Moze by to wydzielic? Jesli ktos zechce pobawic sie w styliste i udzielic
kilku porad to bedzie wiedzial gdzie wejsc a inni beda mogli spokojnie
poczytac ciekawsze dyskusje. Mysle ze wiele osob sie sprzeciwi ale ja tak bym
to widzial...
Obserwuj wątek
    • dafni Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 09.06.05, 12:40
      O tyle o ile założenie sklepiku i oddzielenie ofert od reszty forum było bardzo
      potrzebnę, to myślę, że Twój pomysł jest niezbyt trafiony. Na tej zasadzie
      należałoby podzielić forum na dziesiątki "podforów" - osobno o ślubie, osobno o
      weselu, osobno o poszukiwaniach fachowców.

• oro5 Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 09.06.05, 12:46
        Moze i masz racje, ale dziwi mnie nieporadnosc kobiet, ktore maja wybrac ta
        jedyna suknie na swoj slub. Kazda jest inna, ma inna sylwetke, karnacje, swoj
        wlasny styl, gust, w czyms czuje sie dobrze lub zle i nagle pyta x nieznajomych
        osob o zdanie i potwierdzenie slusznosci wyboru. Smieszne i niedojrzale. I
        dlatego sie czepiam...
        • lama_83 Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 09.06.05, 12:50
          ja już nawet w te wątki nie zaglądam, te ochy i achy...
        • celleste Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 09.06.05, 13:34
          Moim zdaniem takie watki sa potrzebne. Panna mloda wybiera suknie pod swoj gust
          i figure, ale chce poznac zdanie innych, co jest zrozumiale, bo bedzie w niej
          wystepowac przed ludzmi, wiec chce sie przekonac, jak jej wybor oceniaja inni.
          Jesli denerwuja Cie te watki, to ich nie czytaj. Mnie na przyklad denerwuja
          posty takie jak Twoj, w stylu "draznia mnie osoby pytajace o..." , "to czy tamto
          to obciach i jak mozna to zrobic czy zalozyc..". Dla mnie takie watki powinny
          byc wydzielone na forum CO MI SIE NIE PODOBA.
          Dla mnie niedojrzale i smieszne jest takie czepianie sie watkow o sukniach
          slubnych na forum o slubie i weselu.
          • dafni Zgadzam się z Tobą Celleste 09.06.05, 16:19
            Mnie też denerwują takie wątki.
            Coraz więcej na forum całkiem bezinteresownej żółci...
            Po co obrażać nieznajomych ludzi, nazywając ich np. niedojrzałymi?
            • oro5 Re: Zgadzam się z Tobą Celleste 10.06.05, 10:40
              Nie bylo moim zamiarem dzielenie sie "zezinteresowna zolcia". Mam zdanie na
              temat tej grupy watkow i chcialam sie dowiedziec co mysla inni. Teraz widze ze
              jednych draznia a innych inspiruja, wiec chociaz nie zmieniam opinii to latwiej
              mi je omijac bez zlosci ( moze to duze slowo, ale draznic juz bylowink.
              Posadzenie kogos o niedojrzalosc jest az tak obrazliwe?? Krytyka skierowana
              jest tylko do mnie, czy tez do kolezanki Celleste?

Ps. A czy milym i sympatycznym byl watek w ktorym dziewczyna pokazala swoje
              zdjecia slubne i zostalo zjechane tam wszystko od fryzury, sukni az do wyboru
              atelier? to dopiero byly hektolitry bezinteresownej zolci.
    • kamsi Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 09.06.05, 16:37
      A ja bardzo lubię oglądać suknie, które innym się podobająsmileAlbo inspirują (co
      się raz zdarzyło), albo utwierdzają mnie w słuszności mojego wyboru (z różnych
      względówsmile).
    • ardzuna Wydzielić wydzielanie. n/t 09.06.05, 19:29
    • kinderek Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 10.06.05, 10:48
      Mi akurat suknie nie przeszkadzają- dzięki temu sama wpadlam na pomysl swojej :-
      ), zreztą dziewczyny to fajnie robią bo jest odrazu w opisie, więc jak ktoś nie
      chce to odrazu może przeskoczyć dalej. Za to irytują mnie inne rzeczy. Ja zanim
      się tu pierwszy raz udzielilam przeczytalam kilka stron wątków wstecz. A tu
      ktoś wchodzi i nie zajrzy a powtarza posty. To mnie wkurza,że idzie się na
      latwiznę i oczekuje tylko czegos od innych bez odrobiny wkladu ze swojej
      strony sad
      • agamaks Kinderek, zgadzam się 10.06.05, 11:29
        z Tobą. Chociaż zauważyłam, że bardzo się poprawiło od czasu logowania,
        przynajmniej nikt badań socjologicznych nie robi...Ale spojrzeć w starsze wątki
        się opłaca. Jak jest wątek na 50 postów "sala w Wawie", a za dwa dni ktoś
        pisze "poradżcie mi jakąś salę w W.", to wiadomo, że dostane ze dwie odpowiedzi
        (czasem obie "up" i "nikt nic nie wie")...
    • pepperann Re: co sadzisz o mojej sukni - wydzielic!! 10.06.05, 20:25
      Nie ma o co wydzielac. Mozna omijac i tyle, jak ktos nie lubi. Zreszta te watki
      o sukniach pojawiaja sie na forum cyklicznie, atdami, a potem zanikaja wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka