Dodaj do ulubionych

ceny sukien La Sposa

14.06.05, 16:53

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=0
jesli kogos inreresuje ich cena to moge podac własnie sie z niektorymi
cenami zapoznałam Jestem ciekawa czy kupujac ich suknie we Włoszech albo w
londynie płaci sie tyle samo?
La sposa
Gacela 3,790
Gala 4,190
Galatea 4,190
Gales 3,190 przecudowna jestem pod wielkom wrazeniem tej sukni prosta ale
bardzo elegancka na slub musiałby byc szal jeszcze moim zdaniemwink
Gante 4,190
Ganges 3,700
Kolekcja Pronovias
Albir
Joanna
St Patrick
Daga
Niestety tych ostatnich nie znam cen

pozdrawiam ozanasmile
Milosć nie bedzie Miłoscią
jesli jest zmienna
mogąc mieć odmiany
lub skłonna odejść
za cudzą skłonnościaą
Nie to wzniesiona nad burzy bałwany
latarnia morska
gwiazda niewzruszona
Obserwuj wątek
    • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 14.06.05, 16:57
      www.splasposa.com/entrada_index.asp?idioma=1
      La Sposa Gales 3,190 w salonie Madonna w Polsce ktos wie czy moze w Paryzu jest
      taniej wcalebym sie nie zdziwiławink
      pozdrawiam Ozanasmile
      • cezar8 Re: ceny sukien La Sposa 16.08.05, 20:24
        Ja bede mogla cos powiedziec o cenach tej kolekcji w Paryzu ale po 23.
        sierpnia. W sobote bylam pod sklepem; poniewaz obecnie jest zamkniety na czas
        wakacji. Otwieraja 23.08. Nowa kolekcja 2006 bedzie w sprzedazy 01. wrzesnia
        • cezar8 Sprostowanie 16.08.05, 20:40
          Pomylilam kolekcje. Ceny sprawdzic moge w salonie Alexis Mariage, gdzie rowniez
          sprzedaja suknie Hervé
    • pudoszka Re: ceny sukien La Sposa 15.06.05, 00:59
      Najtańsze sukienki LaSposa są chyba w nowym salonie Bianco w Częstochowie smile
      Persia kosztuje bodajże 3200zł (w Madonnie w Krakowie 3600zł). Moja przyjaciółka
      zamawiała tam sukienkę - była bardzio zadowolna (ceny porównywała poznańskie,
      warszawskie i krakowskie - częstochowa wypadła najtaniej).
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 14:52
        To dziwne bo wchodziłam na miedzynarodowa strone salonow La Sposa i tam sa ich
        wszystkie absolutnie wszystkie informacje, rownież na temat salonow slubnych
        La Sposa na swiecie i nie maja swojego oddziału w Czestochowie .Ja jestem z
        Chorzowa szukałam najblizszego sklepu i jest w on Krakowie ,albo salon jest
        zupełnie nowy albo to nie jest Salon La Sposa Wydaje mi sie ze dane modele,
        jezeli oczywiscie nie sa objete jakas promocja, maja taka sama cene w całej
        Polsce np w Madonnie w Krakowie jest teraz promocja kolekcji 2005 i faktycznie
        teraz tam mozna kupic te suknie taniej niz gdzie indziej ,ale sa to suknie
        ktore przymierzały klientki i najpierw trzeba je oddac do pralni

pozdrawiam ozana
        • pudoszka Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 16:07
          Salon jest zupełnie nowy smile Ceny sukienek różnią się w zależności od salonu -
          dzieje się tak dlatego, że salony LaSposy nie są własnością firmy, a prywatnych
          osób, które po prostu sprzedają ich sukienki. Przykładem jest choćby wspomniana
          przeze mnie Persia przyjaciółki smile
          • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 16:12
            tak faktycznie moze byc winka czy mogłabys mi prosze podac dokładny adres tego
            salonu w Czestochowie?
            ozana
            • ellar Re: ceny sukien La Sposa 04.08.05, 11:13
              ja wybrałam sukienkę la sposa z kolekcji 2004 i musiałam ja uszyć bo juz
              nigdzie jej nie było kosztowała 1000 zł i wyszła jak oryginalna... krawcowa to
              mistrzyni świata pozdrawiam
              • klerken Re: ceny sukien La Sposa 22.09.05, 14:41
                a mozesz dać namiar na tę krawcową? Z jakiego miasta?
    • podtenadres Re: ceny sukien La Sposa 15.06.05, 01:07
      a Balira z kolekcji Pronovias kosztuje zaledwie 6,5 tys.
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 14:21
        zaledwie duzo za duzowink
      • pudoszka Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 16:10
        To jeszcze nic: Pronovias Bogota w salonie Madonna kosztuje 8.300zł!!

A wygląda toto tak:
        www.suknie-slubne.pl/imgk/pronovias/bogota.jpg
        • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 16:43
          Chodzi o prawdziwe recznie wykonane koronki ,tak mysle,naszczescie wole suknie
          niecowinkskromniejsze chciałabym sie zmiescic w 3,000 z butami i bielizną
          problem w tym ze ostatnio całkowicie zauroczyła mnie Gales La Sposy za 3,190
          tyle sobie zycza w krakowskiej Madonnie .Poszukam tej sukni w Czestochowie
          znasz moze adres tego salony albo numer tel do nich ?

pozdrawiam ozana
        • cezar8 Re: ceny sukien La Sposa 16.08.05, 20:27
          A byla moja faworytka.... BYLA
        • monikakunicka Re: ceny sukien La Sposa 23.08.05, 02:21
          To nawet nic w porownaniu do sukni w ktorej ja sie zakochalam Bombay z
          Pronovias cena 2200 euro ok 9200 zl....bardzo drogo..Choc w USA gdzie ja ja
          przymierzalm kosztuje 4000$ jeszcze drozej.Mnie sie bardzo spodobala , jest
          poprostu szokujaca..jak jej cena..lezy swietnie..jest leciutka jak piorko..i
          jeszcze ma slonecznki jakby na materiale tloczone..a to moje ulubione kwiaty.
          zobacz ja tutaj
          www.weddings.hu/images/news/BD0020/bombay.html jest przeslicza ale mysle
          ze znam wiele innych sposobow na wydanie 9tys zlotych...
    • gosiab10 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 17:00
      Potwierdzam, sklep w Częstochowie ma najkorzystniejsze ceny. Moja La Sposa też
      była dużo tańsza.
      Ich namiary znajdziesz na ich stronie www.slubne-bianco.pl
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 16.06.05, 17:25
        Barzdzo bardzo dziekuje za namiar na ten salon rozmawialam własnie z Przemiłą
        Panią Moniką sukienka bedzie dostepna w ich salonie dopiero w styczniu
        ( w Krakowie mozna kupic ja juz dzisiaj) Wychodze za maz 5 sierpnia 2006 roku
        wiec styczen bardzo mi pasuje Czestochowa jest blizej Chorzowa niz Krakowsmile i
        najwazniejsze cena 2800- 2900 ale moze byc nizsza .Czekam jeszcze na maila z
        salonu w londynie i we Włoszech jestem ciekawa ile tam kosztują naprawde nie
        zdziwiłabym sie gdyby okazały sie jeszcze tansze
        pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuje za ich namiar
        ozanasmile
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 20.06.05, 21:25
        ;o)
    • mimi764 Re: ceny sukien La Sposa 21.06.05, 13:55
      zdziwisz sie raczej ale w druga strone, ponieaz te wszystkie sukieny poza
      granicami kraju kosztuja duzo wiecej. Okazja aby kupic taniej to jedynie na
      wyprzedazach danej kolekcji (np:2005). wieksze szanujace sie salony nie
      trzymaja sukienek ze starych kolecji, kazda nowa kolekcja chocby z tymi samymi
      sukienkami a w innym odcieniu to cena wyzsza(nowa cena nowy rok). Ja mieszkam
      poza granicami kraju a sukienke kupowalam w Polsce poniewaz ta sama sukienka
      kosztowala duzo wiecej. Kolekcja PRONOVIAS Semilla: 5290zl lub:1050 e. Sukienka
      Semilla w Holandii 1650 e (za poprawki trzeba zaplacic osobno!). Ta sama
      sukienka(ma jeden dodatek moze byc z nim lub bez) w nowej kolecji nosi nazwe
      Barcino i kosztuje 2049e.
      Pronovias (ceny w pl.)
      Neptuno: 660e lub 3190zl.
      Tamarit: 850e lub 4290zl.
      Nadora: 1295 e
      Tornasol: 936 e
      Barcenas: 6000zl.
      St. Patrick
      Candida: 800 e.
      Prisma: 1100 e.
      Podaje ceny rowniez w euro bo wiem ze istnieje taka mozliwosc aby zaplacic w
      euro. Wychodzi wtedy taniej (oczywiscie jezeli nie trzeba wymienac lub kusr
      stoi nisko).
      • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 31.07.05, 22:26
        Wczoraj byłam we wspominanym Salonie Bianco w Czestochowie i potwierdzam: jest
        tanio (baaardzo - porównuję z Krakowem), p.Monika przesympatyczna i kompetentna.
        No i zdecydowalam się na Persie La sposasmile))
    • leeloo26 Re: ceny sukien La Sposa 31.07.05, 23:46
      boszszsz
      jak można tyle wydawać na sukienkę na jeden dzień??!!!
    • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 01:06
      Długo się zastanawiałam, co mi w nich przeszkadza, i już nareszcie wiem:
      wszystkie są z trenem, i wszystkie mają podobną sylwetkę różniącą sie detalami
      kroju. Połowa z nich ma różę na biodrze. Dlatego wyglądają tak mało kreatywnie,
      jak gdyby były takie same.
      • jaga112 Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 08:18
        Ja bym raczej napisała ze maja śliczne kroje, pięknie się układają, cudne
        satyny i koronki. Jeśli tren Ci sie nie podoba zawsze mozesz zamówic z
        mniejszym. Suknie typu Pronovias, St. Patrick czy La sposa są bardzo eleganckie
        i kobiece. Zobaczcie jak wiele polskich firm wzoruje sie - z lepszym badz
        gorszym skutkiem - na ich wzrornictwie. Ja jestem fanka tych sukienek - choc
        nie np. modelu Semilla.
        • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 11:18
          Te suknie sa naprawde piękne, klasyczne, ale oryginalne, cudownie uszyte, o
          niebanalnych fasonach. Naprawde trudno znaleźć coś takiego w polskich kolekcjach
          ( i niekoniecznie wiele taniej - patrz salon Bianco - La Sposa czy Atelier
          Diagonal tańsze nawet o 500 zł niz gdzie indziej). tez jestem fanka tych
          sukienek - Pronovias, St patrick. La sposa - baaardzo różne i bardzo pięknesmile
          • jaga112 Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 11:57
            Moge wiedziec ile kosztaowała śliczna Persja? Ja kupiłam siostrzanego Rubensa
            za 3300 zł.
            • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 15:00
              2700 - w cenie wzystkie przeróbkismile)
              Czy Rubens jest bardzo podobny? Bo widzialam tylko na zdjęciu i wyglada ze
              prawie taki sam
              • jaga112 Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 15:41
                A ja własnie nie widziałam na żywca Persji. smile) Wydaje mi sie ze sa bardzo
                podobne tylko Pronovias jak zwykle kilka stówek droższy sad( Ale suknie mamy
                piękne!! Masz już dodatki? Ja wybrałam delikatne kamyki swarowski na drucikach
                blisko szyi. Ps. Jak masz podpinany tren? Na guziczek i pętelkę? Ja tak i sie
                ciut boję ze moze sie oderwać.
                • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 15:47
                  Persie mam ecru (wiem , ze w Krakowie kosztuje tez 3300), ale tylko raz
                  przymierzalam, dopiero zamowiona, więc o dodatkach bede myslec poźniejsmile Ale tez
                  mysle o czymś delikatnym na szyi no i welonie opadającym na ramiona ( w kościele).
                  Co do trenu - na pewno podpinany 3 razy (jest dość długi), ale nie wiem jak
                  (robila to sprzedawczyni) też sie troche boje, że będzie niewygodny w tańcusad No
                  ale może sie nie odepnie...
                  • jaga112 Re: ceny sukien La Sposa 01.08.05, 15:52
                    Ja mam juz suknię w domu. Pani w Madonnie rzeczywiście skladala go jakoś na
                    trzy. Ja w pogotowiu biore agraweczki i nici. A co do Twojego salonu to
                    znalazłaś super tani, szczęściara, ale ja z w-wy mam tak za daleko sad( PZDR!
          • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 13:21
            Trudno sie z wami nie zgodzic sa poprostu piekne Cudownie skrojone doskonale
            uszyte, ja własnie wpłaciłam 30 % na swoja suknie La sposy model Planeta,
            zakupu dokonam w Krakowie ale tylko dlatego ze jest ona tam przeceniona wz z
            wyprzedazą kolekcji 2004 i wyjatkowo kosztuje tyle samo co w Czestochowie
            pozdrawiam mocno ozana
        • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 02.08.05, 13:58
          jaga112 napisała:

> Ja bym raczej napisała ze maja śliczne kroje, pięknie się układają, cudne
          > satyny i koronki. Jeśli tren Ci sie nie podoba zawsze mozesz zamówic z
          > mniejszym.

Mnie się one w ogole nie podobają. Takie same i jakieś takie ulizane wszystkie,
          a do tego nieharmonijne.

Zobaczcie jak wiele polskich firm wzoruje sie - z lepszym badz
          > gorszym skutkiem - na ich wzrornictwie.

To nie jest rekomendacja, a wynika tylko z zapotrzebowania rynku. Jeśli coś
          wielu osobom się podoba, to nie oznacza, ze jest ładne - większosć nie musi
          mieć dobrego gustu. Ładne to są te sukienki na przyklad (i one czymś się różnią
          jedna od drugiej):
          www.moniquelhuillier.com/index2.html
          • askad1 Re: ceny sukien La Sposa 02.08.05, 14:23
            Ja kupiłam suknię Piano, tren trochę ścięłam, bo faktycznie był za długi.
            Kosztowała mnie 2750, pozyczenie bolerka szytego na mnie z wykonczeniami - w
            cenie. Sądzę że róznica między sukniami podobnymi może, ale za 1500 zł tkwi
            głównie w materiale. Niby to białe i to białe,ale .... ja bardzo lubie piękne
            materiały i dlatego zdecydowałam sie dołozyc te 1500. Może uda mi sie sprzedać?
          • jaga112 Re: ceny sukien La Sposa 02.08.05, 14:49
            O gustach niby sie nie dyskutuje ale... Przepraszam ale nie wydaje mi sie ze
            sukienki sa ulizane - cokolwiek to znaczy. Zawsze mozna kupic sobie bezę z
            piórami.
            • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 02.08.05, 16:28
              To prawda- o gustach się nie dyskutuje, ale tez nie rizumiem "ulizania". Suknie
              pronovias czy La sposa sa naprawde różnorodne -z trenem i bez, z ramiączkami,
              rybki, wąskie i szerokie. Nie zgadzam się więc, że są monotonne . Ponadto
              mierzylam je i wiem jak wygldają "na żywo", a to naprawde czasem ZUPELNIE coś
              innegoni zdjęcia katalogowe na modelkach. Te suknie
              www.moniquelhuillier.com/index2.html tez sa piekne, ale ile z tego to załuga
              ułożenia materiału, światła itp, itd?
              Pozdrawiam serdecznie wszystkie PRO i ANTY Pronoviassmile
            • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 02.08.05, 18:39
              jaga112 napisała:

> O gustach niby sie nie dyskutuje ale... Przepraszam ale nie wydaje mi sie ze
              > sukienki sa ulizane - cokolwiek to znaczy. Zawsze mozna kupic sobie bezę z
              > piórami.

A kto tu mówi o bezie z piórami. Ulizanie to w tym przypadku taka oślizgła
              gładkość, jakbym miała to z czymś porównać, to z nasmarowaną brylantyną fryzurą
              kelnera. Lhuiller ma również zdjęcia z pokazów, nieupozowane i z nieustawianym
              jakoś szczególnie światłem, zresztą chyba najlepsze na stronie. Jej wzornictwa
              nie naśladują powszechnie firmy w Polsce - ale może to i dobrze, bo nie zdązyła
              się tak opatrzyć. Pozdrawiam smile
          • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:05
            Ja uwazam ze sa sliczne ,doskonale sie w nich wyglada dlatego własnie
            zdecydowałam sie na jedna z tych sukien mowie o La sposie modelu Planeta nie
            wiem czy przymierzałas suknie z tej kolekcji one naprawde swietnie leza z
            drugiej strony nie mam zamiaru nikogo przekonywac do tych sukien, kazdy ma
            prawo do własnej opini Byłoby smutno gdyby nagle wszystkim podobało sie to samo
            pozdrawiam ozana
            • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:54
              Obawiam się, że dobre leżenie niewiele pomaga, jeśli styl się po prostu nie
              podoba. Przynajmniej u mnie nie pomaga, zawsze ciuchy nie w moim guście, które
              kupiłam, bo dobrze w nich wyglądałam, lądowały głęboko na dnie szafy albo
              czasem je nosiłam z musu. Ale oczywiście masz rację, ze byłoby smutno gdyby,
              wszystkim podobało sie to samo. Pozdrawiam smile
              • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 06.08.05, 19:06
                Ja tez nie wyszlabym w czyms co tylko dobrze lezy pierwszy warunek jaki musi
                byc spełniony, to oczywiscie dana rzecz musi mi sie podobac po drugie musze
                sie w niej dobrze czuc a jak jescze dobrze lezy smile to mysle nie ma sie nad
                czym sie zastanawiac smile
                Dlatego własnie wybrałam La sposy planete
                pozdrawiam Ozanasmile
          • kajak75 Re: ceny sukien La Sposa 17.08.05, 01:55
            sa cudne, ale kosztuje miedzy 2 a 10 tys. dolarów sad(
            • kajak75 Re: ceny sukien La Sposa 17.08.05, 01:57
              oczywiscie Lhuiller a nie La sposa
              • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 17.08.05, 09:49
                <a href="www.jmhc.com/Collections/CollectionsByName.asp?
                vCollectionName=14&vPageNum=3>Te chyba też do najtańszych nie należą</a> wink No
                cóż, niestety podobają mi się suknie z pólki wyższej cenowo smile A jak nie te, to
                jest kilka bardzo przyzwoitych polskich firm, które może światowych trendów nie
                kreują, ale jakość strojów mają bardzo dobrą i wzornictwo również.
                • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 17.08.05, 09:51
                  Poprawiam rozsypany link<a href="www.jmhc.com/Collections/CollectionsByName.asp?
                  vCollectionName=14&vPageNum=3">Poprawiam rozsypany link</a>
                  • metrluba Re: ceny sukien La Sposa 17.08.05, 09:52
                    cos się dzieje nie tak sad ale przynajmniej link działa. Pzdr
        • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 22.09.05, 22:53
          smile
    • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 14:08
      Ostatnio bylam w Salonie Bianco w Częstochowie, macie racje pani Monika jst
      bardzo sympatyczna osoba-w przeciwienstwie np do pan z innego salonu jak np
      A....smileTrafilam tam ,bo dostalam ich wizytowke z rabatem na dodateksmile

Polecam, warto sie tam wybracsmile
      • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 14:29
        Ja dzis wlasnie podpisalam umowe na sukienke La Sposa z p.Monika, akurat byla w
        Krakowie, więc nie musialam jeżdzic do Czestochowysmile))
        Ale sie cieszę!!!
        • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 14:58
          Ja jeszcze nie zdecydowalam sie...ale mam jeszcze czassmileChoc gdybym teraz w
          sierpniu podpisala umowe,to mam gratis bukiecik u p. Moniki-jest tam teraz taka
          promocja
          • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 15:02
            A o jakiej sukience myslisz? Ja mierzylam tam chyba z 6 różnychsmile
            • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 15:19
              Mnie najbardziej podoba sie kilkasmile ale w szczegolnosci z kolekcji Atelier
              Diagonal i nie wiem a dokladniej to niestety nie wiem jak sie nazywasad...wiem
              tylko,ze w salonie p. Monika miala akurat jedna z tych co podobaja mi sie,
              opisze Ci ja troszke-rybka z warstwe koronki na wierzchu az po szyje...chociaz
              bardziej podoba mi sie na ramiaczkach bardzo podobna i z tej samej kolekcji
              ,tyle ze w salonie jej nie bylo jak ja bylam...mysle wiec,czy np nie jechac do
              Krakowa, tam przymierzyc a zamowic i tak w Cz-wiesmile..
              • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 15:30
                Ta rybka z koronki to może to:

clients.ukbridesonline.co.uk/designers/b126/pages/417_A_jpg.htm#../images/417_A_jpg.jpg
                I zdecydowanie przmierzaj w Krakowie, ale zamawiaj u p.Moniki, ja moja mam 600
                zl taniej niz w Krakowie!
                • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 15:32
                  A na ramiączkach z Atelier znalazlam taką:
                  clients.ukbridesonline.co.uk/designers/b126/pages/405_A_jpg.htm#../images/405_A_jpg.jpg
                  smile)
                  • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 17:34
                    smile to dokladnie te...jeszcze pamietam,ze podobal mi sie podobna do
                    tych ,tyle,ze bez ramiaczeksmile
                    A Ty jaka zamowilas??
                    • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 17:35
                      A to moja:
                      www.mojesvatba.cz/salon/svatebni-saty/la-sposa-2005/fotky/beauty-persia.jpg
                      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:30
                        a to mojasmile

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=1&poz=247 Planeta

ozana
                  • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 17:37
                    Fajna ta strona z ktorej to przyslalas,bo sa tez pokazane z tylusmile A mnie
                    jeszcze podoba sie 137smile
                    • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 03.08.05, 17:39
                      137 dla mnie najlepsza, bo ja lubie bez ramiączeksmile)
                      • inka801 Re: ceny sukien La Sposa 04.08.05, 11:00
                        I wlasnie 137 zamowilas??Czy moze inna, a jak inna to ktora??Ciekawa jestem.
                        • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 04.08.05, 15:44
                          Kilka postów wyżej juz wklejalam moją - to ta (La SPOSA - model Persia):
                          • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 04.08.05, 15:44
                            jeszcze raz:

• ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 22.08.05, 23:56
                        wink
    • justus007 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 08:35
      hej dziewczyny. czy któras z was wie ile kosztuje la sposa planeta w
      częstochowie? właśnie taką suknię zamówiłam w warszawie za 3000zł i widzę z
      waszych opinii że chyba przepłaciłam sad muszę tę suknię teraz sprzedać bo
      zaszalałm straszliwie smile moze któraś z was też planuje sobie taką kupić?
      zdjecie sukni jest na stronie www.splasposa.com
      to ta na pierwszej stronie beauty
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:40
        ja zamowiłam Planete w Krakowie za 3190a w Czestochowie kosztuje 3090 Wiec
        wcale nie przepłaciłassmile a kiedy wychodzisz za mąz?
        doskonały wyborsmile
        goraco pozdrawiam
        ozana

miłosc nie bedzie miłoscia
        jesli jest zmienna mogac miec odmiany
        lub skłonna odejsc za cudza skłonnoscia
        nie to wzniesiona nad burzy bałwanny
        latarnia morska gwiazda niewzruszona
      • justus007 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 08:17
        mój slub 15 października smile
    • gosiab10 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:27
      Planeta la sposa w Częstochowie kosztuje 2490.
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 05.08.05, 22:49
        w Krakowie Planeta kosztowała 3500 ale teraz wysprzedaja kolekcje 2004 i jest
        500 zł taniej natomiast w Czestochowie kosztuje 3000 juz od dawna, wiem bo
        rozmawiałam z Pania Monika dwa dni temu przez telefon.Pozdrawiam ozana
        • gosiab10 Re: ceny sukien La Sposa 06.08.05, 20:14
          Nie wiem,ile teraz kosztuje planeta w Częstochowie, ja kupowałam (wiadomo że w
          tym roku bo to tegoroczna kolekcja) za 2490 zł. W Krakowie wtedy kosztowała 3200
          i to nie była promocja.
          • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 06.08.05, 23:52
            Najlepiej zadzwonic wczesniej do Czestochowy czy do Krakowa zanim jeszcze
            wybierzemy sie po sukienke proponuje zapoznac sie z cena w poszczegolnych
            salonach wtedy bedziecie mogły porownac cene i wybrac najbardziej korzystna
            oferte

Białystok 85 748 20 42
            Gdynia 58 555 14 11
            Krakow 12 292 02 34
            Łódz 42 630 15 95
            Poznań 61 865 47 47
            Rzeszow 17 852 15 17
            Słupsk 59 842 23 10
            Szczecin 91 453 19 83
            Warszawa 22 861 43 10
            Wrocław 91 453 19 83
            Czestochowa Salon Bianco Al N.M. Panny 48 606 387 903
            pozdrawiam Ozana
    • monikakunicka Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 03:45
      Dziewczyny ja wam powiem zakochalam sie w sukience Pronovias BOMBAY w polsce
      jej nie maja tzn dzwonila do salonu madonny w Warszawie i Krakowie. Ja ja
      przymierzalam w USA ale ceny tutaj sa zabijajcae. Ta suknia tutaj kosztuje 4000
      $ w polsce powiedzieli ze moga ja sprowadzic na specjalne zamowienie za 2300e.
      taniej..Ale ciagle za duzo.Duzo za duzo..ale suknia jest piekna...Ale mysle ze
      znajde wiele sposobow an wydanie 2300e niz suknia na kilkanasice godzin..Co o
      tym mysleicie? tutaj jest link do Bombay
      www.weddings.hu/images/news/BD0020/bombay.html
      Milego ogladania...
      • kocikk Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 10:52
        Suknia przepiękna...
        I rozumiem doskonale co to znaczy zakochac sie w sukience..Aczkolwiek radzilabym
        Ci odnleźć gdzies w sieci zdjęcie tej sukienki na jakiejś "realnej" pannie
        młodej lub z jakiegoś pokazu mody slubnej, bo to co Pronovias ma w katalogu
        czasem baaardzo różni się od prawdzwego wygladu tych sukien (choćby sam kolor -
        w bieli czy ecru ta sukienka bedzie wygladać ZUPELNIE inaczej).
        • justus007 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 13:46
          zgadzam się z tą wypowiedzią. jak jechałam do salonu na przymiarkę kilku sukien
          zadzwoniłam wcześniej aby sie upewnić czy modele które sobie wybrałam z netu
          będą w salonie. no i okazało się że w żadnym modelu nie było mi ładnie.
          niektóre koronki mnie poprostu gryzły i wyszłam z salonu z czerwoną skórą. w
          rezultacie wybrałam planetę la sposy na którą wcześniej nie zwróciłam uwagi ale
          kiedy ją załozyłam wiedziałam ze to jest własnie ta jedyna smile
          • annajustyna Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 13:47
            U mnie tak samo - dopiero po przymiarkach odkrylam, w czym mi naprawde ladnie i
            dobrze sie czuje...
          • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 19:03
            Justus007 gratuluje wyborusmile
            Ja pojechałam do Krakowa pare dni temu ,tylko zobaczyc jak te suknie faktycznie
            wygladaja, wczesniej znałam je tylko z netu ,głownie chodziło mi o Gales to juz
            nowa kolekcja Przymierzyłam pięc sukien jedną z nich była Planeta i wiedziałam
            ze to ta ,nigdy wczesniej nie przymierzałam sukien i wcale nie chciałam jeszcze
            kupowac ,slub dopiero 5 sierpnia 2006 ale wyszło inaczej i jestem bardzo
            zadowolona smile

pozdrawiam gorąco ozana smile
        • monikakunicka Re: ceny sukien La Sposa 23.08.05, 02:34
          ja przymierzalm ta suknie w Usa gdzie mmieszkam, rzeczywiscie kolor rozni sie
          od tego na zdeicu..nie jest tak zloty...bo spodnica jest z organzy ..chyba tak
          to sie ebdzie tlumaczylo..w kolorze kremowym ze zlotymi tymi jakby lodygami i
          slonecznikiami. Wyglada troszeczke inaczej niz na zdeicu ..ale wierzcie mi
          jest przesliczna nawet na zywo. Ale cena zabija zywcem ..wiec po 4 miesiacach
          znalazlam ta...w zeszla sobote....przod
          www.bayareabridal.net/bridal/ilissa/S2005/852.html
          i tyl
          www.demetriosbride.com/us/collections/ilissa_05/highres/852b.jpg
          w usa 1800$ w Polsce 3280 zl. wiec kupie ja w Polsce..ale musze nabrac
          peanosci..pierwsze wrazenie zrobila namnie ta suknie..wygodna, slicznie lezy,
          piekny kolor..na gorsecie krysztalki mienia sie przpeiknie czego n zdeiciu tak
          nie widac...trean jest o ton ciemniejszy ..ale nawet to jeszcze jej dodaje
          uroku..co myslicie?
          • monikakunicka Re: ceny sukien La Sposa 23.08.05, 02:36
            Mowie o o sukni Bombay Pronovias ..sorki przeoczylam wazna informacje
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 18:49
        Przepiekna ta sukienka bardzo mi sie podoba a ile kosztuje w Stanach? rozumiem
        ze u nas 4,000 zł
        pozdrawiam Ozanasmile
        • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 18:51
          chyba sie zaplatałam z cenąsad
        • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 19:06
          mam na mysli Bombay naprawde przesliczna
          smile
        • monikakunicka Re: ceny sukien La Sposa 23.08.05, 02:39
          Suknia Bombay Pronowias w stanach ..tzn w Cleveland kosztuje dokladnie 3950$ i
          czeka sie an nia 12 miesiecy...ale sprawdzalm w innych saloach w usa..i jest
          nawet drozej w Nowym Jorku koszytje nawet 5000$ kolosalene ceny.
    • lotka11 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 20:11
      sukienki La Sposa sa naprawde piekne. ja mam slub dopiero w przyszlym roku, ale
      juz zaczynam sie rozgladac...a La Spose w Krakowie zamowila moja kolezanka,
      obawiam sie ze informacja iz mogala te sukienke gdzies kupic taniej moze ja
      bardzo zdenerwowac. uwazam ze 600 zł roznicy na sukienkach to bardzo duzo i ja
      napewno gdy bede zamawila swoja bede obdzwaniala rozne salony, chociaz drugim
      sposobem jest przedstawienie sprawy jasno w salonie ze w innym miescie jest
      taniej i ja ja tu kupie jesli mi opuszcza cene, w koncu jak widac opusczajac
      600 zl tez mozna cos zarobic
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 08.08.05, 22:37
        To ze w danym salonie sukienki sa droższe ma zwiazek na pewno z czynszem jakie
        płaca własciciele tych salonow
        Salony Madonny w Krakowie ( jeden znajduje sie na Florianskiej39 a drugi adres
        to Rynek9 bardziej w centrum sie nie da) napewno płaca wiecej niz salon
        Bianco w Czestochowie wiec automatycznie ich sukienki sa droższe.
        pozdrawiam Ozana
    • justus007 Re: ceny sukien La Sposa 09.08.05, 08:42
      Dziękuję. fajnie ze suknia się podoba nie tylko mi. To oznacza ze powinna
      zrobić wrażenie nie tylko na Panu Młodym smile a jeśli zechcciałabys kupić uzywaną
      to zapraszam. Przydał by sie zwrot pewnej sumy wink
      • ozana1 Re: ceny sukien La Sposa 09.08.05, 21:28
        Juz wpłaciłam 30% na moja Planetkewink ale po weselu tez napewno pomysle o jej
        sprzedaniu , ale jeszcze za wczesnie sie tym martwicsmile
        pozdrawiam ozanasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka